Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Τα αδιέξοδα της εξέλιξης...

Βρήκα τη φωτογραφία αυτή στο Φατσοβιβλίο στους Αγανακτισμένους Μοτοσυκλετιστές

Θέλω να δηλώσω τη διαμαρτυρία μου για την αντιεπιστημονική προσέγγιση του δημιουργού και την διασπορά ψευδών στοιχείων.
Είναι σαφές ότι η θεωρία της εξέλιξης προβλέπει είδη που είναι σε κλαδιά που καταλήγουν σε αδιέξοδα.
Έτσι και εδώ... Το συγκεκριμένο είδος ματατζής-μαλάκιους-ανεγκέφαλους (όπως είναι η πλήρης επιστημονική ονομασία ΔΕΝ ανήκει στο ανθρώπινο είδος ούτε σε κάποια από τα υποείδη των ανθρωπίδων. Λόγω του δυσλειτουργικού του εγκεφάλου η συγκεκριμένη εξελικτική πορεία από το μπάτσους-καθήκιους στο αναφερόμενο είδος θα διακοπεί συνεπεία φυσικής επιλογής και θα εξαφανιστεί.

Βέβαια το ανατριχιαστικό τέλος του συγκεκριμένου ζώου έχει, δυστυχώς, αντίκτυπο στην ανθρώπινη κοινωνία διότι η ενστικτώδης αντίδραση του προκαλεί προβλήματα.


Πιο σοβαρή από τις αρχικές εκτιμήσεις είναι η κατάσταση ενός 19χρονου που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της πορείας για το Πολυτεχνείο στην Πάτρα. Ο νεαρός ο οποίος δέχθηκε δακρυγόνο στο ένα του μάτι, κινδυνεύει να χάσει την όρασή του κατά 80%. «Κινδυνεύει να τυφλωθεί από το ένα του μάτι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του κ. Λιαρομμάτης. Η οικογένεια του 19χρονου τραυματία είναι αποφασισμένη να κινηθεί εναντίον των αστυνομικών που προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού και ήδη συγκεντρώνονται στοιχεία. 
Υπενθυμίζεται ότι στην επέτειο του Πολυτεχνείου έγιναν επισόδια στο κέντρο της Πάτρας, με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων για να απωθήσει ομάδες των αντεξουσιαστών που έριχαν βόμβες μολότοφ σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και δίκυκλα.
http://www.koutipandoras.gr/?p=28828


Για όλους αυτούς τους "μάγκες" με τα όπλα και ΄τον κρατικό μηχανισμό και ασυλία πίσω τους που ρίχνουν τα χημικά σημαδεύοντας τους πολίτες στο σώμα και στο κεφάλι έχω να πω μόνο τούτο

Ακούτε ανεγκέφαλοι πίθηκοι.
Στ' αρχιδια μου με τι σας κάνουν πλύση εγκεφάλου στο ανάπηρο σώμα σας που βρίζουν όλοι οι συνάδελφοί σας και μιλάνε για την ψυχολογία της κλούβας (και τι κλείνουν σε κλούβες ρε ζώα; Τα ζώα. Για ζώα σας έχουν και οι δικοί σας).
Στ' αρχίδια μου η παραμύθα που τρώτε για να συντηρείτε μια κόντρα με "αναρχικούς" ή αναρχικούς.
Ξέρεις πότε θα αρχίσετε να τρέχετε χεσμένοι; Κάποιος θα χάσει ένα παιδί ή τη γυναίκα του από την κατάσταση που φυλάτε προδοτικά σκουλήκια και τότε αυτός θα αποφασίσει ότι θα φύγει για τον άλλο κόσμο αλλά όχι μόνος. Θα ζώσει ότι βρει και θα πέσει πάνω σας, γιατί εσείς στέκεστε ανάμεσα σε αυτούς που φταίνε και στο ΛΑΌ. Ή θα αρπάξει την καραμπίνα του και θα πάρει κανά δύο από σας τα ρεμάλια μαζί του για παρέα πριν τραβήξετε τα όπλα σας. Ξέρω ότι είστε χεσμένοι για το πότε και σε ποιον θα τύχει. Όμως αυτό δεν είναι το χειρότερο. Αυτό θα αποκτήσει μιμητές και εσείς θα θελήσετε να αμυνθείτε. Τότε θα αρχίζει να απαντά όλο και περισσότερος κόσμος. Κοντά είναι η ώρα που χιλιάδες κόσμος θα έρχεται κατά πάνω σας με ότι έχει ο καθένας, καραμπίνες, Καλάσνικοφ, κουζινομάχαιρα, δυναμίτες. 
Θα δείτε ακόμη και τη μάνα σας που δεν θα της καλύπτουν τα φάρμακα για την οστεοπόρωση. Τον πατέρα σας που θα ψοφά αβοήθητος από καρκίνο. Καραβανάδες, που είδα να σας πετούν πέτρες και να σας αποκαλούν ψυχασθενείς (ήπια κουβέντα για διεστραμμένους μισανθρώπους σαν εσάς). Δεν θα είναι 20-30 γενναίοι πιτσιρικάδες(γενναίοι αφού δεν τα βάζουν με τον καθένα από σας προσωπικά αλλά με ένα ολόκληρο διεφθαρμένο κράτος και όλα τα μέσα και τους πόρους που διαθέτει.
Προς το παρόν αληταράδες φυλάξτε τους τοκογλύφους που εξαθλιώνουν το Λαό και τη χώρα σαν γνήσιοι γερμανοτσολιάδες που είστε αλλά να ξέρετε ότι όταν οι πολιτικοί θα το σκάνε με τα ελικόπτερα εσείς θα την πληρώσετε στη θέση τους. Αλλά τα σκυλιά και οι προδότες παίρνουν το τέλος που τους αξίζει.


ΥΓ Μην νομίζεται ότι φυλάτε καμιά πατρίδα. Κράτος φυλάτε. Είτε έχει Γερμανική σημαία, είτε Τούρκικη, είτε των τοκογλύφων όπως τώρα. Είστε το μόνο σώμα που διατηρεί το ένοπλο όταν η χώρα είναι σε κατοχή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας