Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

... and counting


Πάνω από 3.100 αυτοί που αυτοκτόνησαν τα τελευταία δύο χρόνια του μνημοσύνου.

"Με 586 ευρώ είναι δύσκολο να ζήσει κάποιος αλλά υπάρχει και το 25% των ανέργων"
Βρούτσης, προδότης δοσίλογος υπουργός ανεργίας και εξαθλίωσης.

Έχει το θράσος και μιλά. Χρησιμοποιεί τους άνεργους, φτωχούς και εξαθλιωμένους, που αυτός και οι όμοιοί του φτιάξανε ώστε οι υπόλοιποι να δέχονται ότι κόκκαλο τους πετάξουν.

Πάνω από 3.100 αυτοί που αυτοκτόνησαν τα τελευταία δύο χρόνια του μνημοσύνου όπως ορθά έπρεπε να λέγεται και όχι "μνημονίου".

Πεθαίνουν οι Έλληνες, και αν δεν πεθαίνουν μαραζώνουν πριν πεθάνουν.
Δέκα νοσοκομεία δεν έχουν διοικητές γιατί η τρικομματική (ή καλλίτερα τρομοκρατική) συγκυβέρνηση δεν έχει αποφασίσει ποιους θα διορίσει. Τσακώνονται για τους κολλητούς; Είναι υπό ιδιωτικοποίηση τα συγκεκριμένα; Τα υποβαθμίζουν για να τα ιδιωτικοποιήσουν;
Τι νοιάζει αυτό τους ανθρώπους που έπαψαν να έχουν την όποια δημόσια υγεία.
Αν έχουν κάτι σοβαρό θα πεθάνουν. Αν έχουν κάτι ελαφρύτερο μπορεί και να ζήσουν. Μπορεί και όχι.

Πάνω από 3.100 αυτοί που αυτοκτόνησαν τα τελευταία δύο χρόνια του μνημοσύνου.

Εκατοντάδες δημόσιοι υπάλληλοι είχαν βγει σε διαθεσιμότητα και δεν το ήξεραν. Πήγαιναν και δούλευαν κανονικά, και τους δούλευαν κανονικά. Δεν ειπώθηκε τίποτα, δεν τους είπαν τίποτα. Είχαμε και εκλογές στα σκαριά. Πάλι με τρικομματική συγκυβέρνηση. Στο ρόλο του Κουβέλη ο (της υπεύθυνης ακροδεξιάς) Καρατζαφέρης, και σήμερα στο ρόλο του Καρατζαφέρη ο (της υπεύθυνης αριστεράς) Κουβέλης. Υπουργός οικονομικών που εκτελούσε τα χρέη του δεσμοφύλακα της τρόικα Bennyζέλος. Ο άνθρωπος που Ιούνιο φωνασκούσε ως εσωτερική αντιπολίτευση του ΓΑΠ για το αντισυνταγματικό και ανήθικο του χαρατσιού της ΔΕΗ το έκανε πράξη μόλις του δώσανε θεσούλα να ζεστάνει το τροφαντό εγώ εφάρμοσε φοροδολοφονική πολιτική που οι διεθνείς τοκογλύφοι ούτε ονειρεύονταν. Τρίτος και καταϊδρωμένος ο Σαμαράς που περίμενε να μπει και αυτός στην λίστα τον πρώην πρωθυπουργών, με τίμημα τη ζωή μας. Τόσο "αξιόπουστας" (για να θυμόμαστε τον αρχι-οικονομικό δολοφόνο ΓΑΠ) που διέγραψε στην αρχή όσους ψήφισαν μνημόνιο_1. Μετά διέγραψε όσους ΔΕΝ ψήφισαν το μνημόνιο 2. Και τώρα διαγράφει τους πάντες με το μνημόνιο 3.

Κόβονται, παρά τα προεκλογικά ψέματα που εκστομίστηκαν, τα επιδόματα αναπήρων, χρόνιων πασχόντων. Και για να τελειώνουμε πιο γρήγορα με αυτούς που καταναλώνουν τα χρήματα των διεθνών τοκογλύφων. τους κόβουμε τα φάρμακα. Όποιος έχει τους πληρώνει, δικές τους είναι οι φαρμακευτικές. Όποιος δεν έχει να πληρώσει, θάνατο.   Μαζί και οι γέροι. Δούλεψαν, παρήγαγαν υπεραξία για τον νταβατζή τώρα ψόφος κακός. Ας πρόσεχαν, ειδικά αυτοί, τι ψήφισαν - και μάλλον θα ξαναψηφίσουν. Χωρίς υγεία, περίθαλψη, φάρμακα, θα μείνουν ζωντανοί όσοι αντέχουν να κάνουν κουπί. Και θα είναι αλυσοδεμένοι στην απελπισία τους.

Πάνω από 3.100 αυτοί που αυτοκτόνησαν τα τελευταία δύο χρόνια του μνημοσύνου.

Το 2009 για κάθε επιχείρηση που έκλεινε, άνοιγαν τρεις. Τώρα για κάθε μία που ανοίγει κλείνουν 3 1/2 - και με αυξητική τάση. Και ο Αρμαγεδδών έρχεται, όχι τότε που είπαν οι Μάγιας, αλλά 31/12/2012 όπου αναμένεται να κλείσει μεγάλος αριθμός καταστημάτων για να αποφύγουν το εκτελεστικό του νέου φοροκλοπικού νόμου. Σταμάτησε να επιδοτείται το 2ο ταξίδι των δόκιμων εμποροπλοιάρχων με αποτέλεσμα να σαπίζει στην ξηρά ένα ανθρώπινο δυναμικό που θα ανέβαζε το συναλλαγματικό πλεόνασμα. Ακόμη και η σχολή τους, στο πλαίσιο της αποδόμησης κάθε παραγωγικής διαδικασίας, έκοψε το φαγητό στους εσωτερικούς. Έτσι δεν αντέχουν πολλοί να συνεχίσουν.

Πάνω από 3.100 αυτοί που αυτοκτόνησαν τα τελευταία δύο χρόνια του μνημοσύνου.

Όπως πολλές οικογένειες δεν αντέχουν να έχουν τα παιδιά τους να σπουδάζουν στην επαρχία. Σαν μια γνωστή μου που η κόρη της τελείωνε την ιατρική αριστούχα, όπως μπήκε,  σε λίγους μήνες αλλά δεν μπορούν να την υποστηρίξουν πια. Ας σπουδάσουν όσοι αντέχουν οικονομικά. Η παιδεία ιδιωτικοποιείται με τα  διατάγματα νομοφασιστικού περιεχομένου που υπογράφει ο πρόεδρος παππούλης κάθε λίγο.

Πάνω από 3.100 αυτοί που αυτοκτόνησαν τα τελευταία δύο χρόνια του μνημοσύνου.

Στην Κύπρο διαπραγματεύτηκαν τους μπράβους που πουλάνε την διεθνή προστασία. Δεν είχαν ανάγκη αλλά τον προστάτη δεν τον καλείς. Έρχεται μόνος του και σου ζητά λεφτά για να σε προστατέψει από τον εαυτό του. Εκεί όμως δεν έδωσαν τα έσοδα από τους υδρογονάνθρακες. Εδώ ξεπουλάνε και τις ζωές των ανθρώπων. Ειδικές οικονομικές ζώνες θα γίνουν εκεί που φτιάχνουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, ξέρουν οι Γερμανοί από αυτά. Φθηνότερη εργασία και μέσα στα κάτεργα των ΕΟΖ. Για να παίρνει το χρυσό η Goldman Sucks με τον εθνικό εργολάβο. Να καταστρέφει τα αρχαία δάση, και τους ανθρώπους. Να έχει το Ελληνικό δημόσιο να κάνει έφεση εναντίον των κατοίκων και υπέρ του όταν η Ευρώπη δικαιώνει τους κατοίκους. Ούτε τα έξοδα της έφεσης δεν καταδέχεται να κάνει ο ίδιος. Ούτε φύλακες να πάρει. Φωνάζει τους τραμπούκους των κρατικών δυνάμεων καταστολής τσάμπα είναι.

Πάνω από 3.100 αυτοί που αυτοκτόνησαν τα τελευταία δύο χρόνια του μνημοσύνου.

Τσάμπα είναι και οι ζωές μας. Να μπορεί ο κάθε Χατζηδάκης, που ακόμα και το "όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος" πάνω του δεν έχει αποτέλεσμα. Θα μας θυσιάσει όλους για να μπορεί να είναι σκυλάκι στην νέα τάξη πραγμάτων του φιλελευθερισμού ώστε να γλύφει τα πόδι ατων αφεντικών του και να χαμογελά σε κανένα χαδάκι του Φούχτελου, του Ράιχνεμπαχ ή της Μέρκελ.

Πάνω από 3.100 αυτοί που αυτοκτόνησαν τα τελευταία δύο χρόνια του μνημοσύνου.

Όμως δεν μπορεί ο Λαός να είναι πάντα έτσι. Κάποια στιγμή ένα τυχαίο γεγονός. Κάποιος που θα αποφασίσει να αυτοκτονήσει με παρέα κάποιο πολιτικό, κάποιος που θα θελήσει να εκδικηθεί το θάνατο κάποιου δικού του από την κατάσταση και θα κατέβει σε διαδήλωση αποφασισμένος,  κάποιος δικός τους που δεν θα αντέξει και θα πυροβολήσει προς το πλήθος, ακόμη και κάποιος που θα πεθάνει τυχαία και δεν θα είναι της "πειθαρχημένης και συντεταγμένης" παράταξης. Αυτό το "κάτι" που επιμένει να υπάρχει ως παράμετρος στην ίδια τη φύση του σύμπαντος το φοβούνται. Ο εξωτερικός εχθρός δεν έχει πια σημασία. Ας πάρει κάτι και αυτός. Άλλωστε και αυτόν οι ίδιοι τον ελέγχουν. Ο εσωτερικός έχει, και επειδή όταν φτάσει η κρίσιμη ώρα αν πετάξει την ασπίδα ή το όπλο του κάποιος από αυτούς που δεν έχει γίνει το μυαλό του ζελέ από την προπαγάνδα, κλείνουμε συμβόλαιο με διεθνείς εταιρίες μισθοφόρων. Όπως η πρώην "Black Water" με πείρα στο Ιράκ και το Αφγανιστάν. Ξέρουν αυτοί να πυροβολούν χωρίς να σκέφτονται.  Τα ίδια αφεντικά υπηρετούν άλλωστε. Το χρήμα είναι άλλου Λαού κάθε φορά. 30% μείωση στρατιωτικών σχολών, 2 χρόνια κλείσιμο αστυνομικών, ζήτω οι μισθοφόροι.

Πάνω από 3.100 αυτοί που αυτοκτόνησαν τα τελευταία δύο χρόνια του μνημοσύνου.

Και θα αυτοκτονήσουν και άλλοι. Και άλλοι θα αυτοκτονηθούν είτε αμέσως είτε αργά και βασανιστικά σε μια χώρα ειδική οικονομική ζώνη. Μια χώρα κολαστήριο, στρατόπεδο συγκέντρωση. Οι μισοί θα έχουν να φάνε λίγο, αλλά όχι να χορτάσουν και θα φοβούνται μη γίνουν σαν τους άλλους μισούς που θα πεθαίνουν από το κρύο και την πείνα.

Πάνω από 3.100 αυτοί που αυτοκτόνησαν τα τελευταία δύο χρόνια του μνημοσύνου... and still counting

Πόσο θα το ανεχτούμε ακόμη; Τι πρέπει να μάθουμε πια; Πόσα ψέματα θα θελήσουμε να πιστέψουμε;

Το αίμα κυλά, εκδίκηση ζητά. Και σας ξέρουμε όλους σας. Έχετε υπογράψει.
Ερχόμαστε...

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Δυστυχώς ακόμα η νεοελληνική κοινωνία και ο λαός της δείχνει να βρίσκεται σε κατάσταση νάρκης.Μακάρι να ξυπνήσουμε κάποτε αλλά να μην είναι αργά.

χειροποιητο κοσμημα - χειροποιητο κοσμημα με μεταλλο

Ανώνυμος είπε...

If you experience some emotional or physical problems
in your life it can soon be seen in the condition of
your hair, using natural and organic products aids in the recovery of your hair.

This article will explain the hair product diversion conspiracy and list ways that you can
determine whether or not the beloved salon brand you saw in Walgreens last week was truly diverted merchandise or strategically
placed by the powers that be. Soon after this, use curl lotion
all more than your hair, and make use of mousse and squeeze this in
your hair to that your curls seem flawless.

My blog hair products

Ανώνυμος είπε...

Repairing Small Cracks in Concrete Floors: Determine the
Damage. First, ready mixed concrete in Sunderland can
help you get your construction job done faster. Repairing larger cracks or holes in driveways takes a little more time and preparation.

Ανώνυμος είπε...

Whether you are searching for specialty styling products or specific Loreal hair products,
you are sure to find what you need. Since these goods are made from plant
extracts, seed oils and hair only twice in a week. Generally,
these products are more expensive than their watered-down counterparts,
but you can find a few affordable pure silicone hair products (see below).

Συνολικές προβολές σελίδας