Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

No news, good news....Ήταν σκληρός και τον φωνάζαν Φέτα...

Το ΠαΣοΚ λέει το μεγάλο ΟΧΙ!
Όχι λέει το ΠαΣοΚ στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Τους είναι ακόμη αδιανόητο να μην είναι ο κύριος μέτοχος και ο κορμός της σπείρας που θα ξεπουλήσει την περιουσία του ελληνικού λαού.
Τόσα χρόνια στη ρεμούλα, την διαφθορά, τη μίζα και τον εκμαυλισμό έχουν αποκτήσει ανεκτίμητη εμπειρία. Δεν είναι δυνατόν να διαχειριστούν το πλιάτσικο οι ερασιτέχνες της Νέας Δημοκρατίας και οι πουθενάδες της Δημοπρατικής Αριστεράς.
Έχει ένα δίκιο ο καθηγητής...

Στουρνάρι...
Προφανώς είμαστε στούρνοι... αφού σας ψηφίζουμε...
και για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιόν αυτού που διορίστηκε από την τρόικα υπουργός Οικονομικών
 Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση που ίδρυσαν ο Στέφανος Μάνος μαζί με τον Γιάννη Στουρνάρα. Την«πρωτοβουλία ΚΑΠΠΑ» όπως την ονόμασαν. Υπενθυμίζουμε πως ο Γιάννης Στουρνάρας, επικεφαλής του ΙΟΒΕ, είναι τώρα υπηρεσιακός υπουργός Ανάπτυξης! Στη φωτογραφία με την Άννα-Θεός συγχωρέστην (πολιτικά)-Διαμαντοπούλου.
Τι θα έκανε, τι θα κάνει αυτή η ΜΚΟ; Όπως διαβάζαμε στα ρεπορτάζ των εφημερίδων, πέρυσι, θα αποτελούσε«μία παραλλαγή του σχεδίου Eureka και το οποίο προέβλεπε την μεταβίβαση της ακίνητης περιουσίας του κράτους, αεροδρόμια, λιμάνια, ακίνητα κ.λπ. σε εταιρεία σε αντάλλαγμα 125 δις ευρώ»Μπίνγκο! Ωραίο πράγμα. Ένας αρχηγός κόμματος και ένας (μετέπειτα) υπουργός(έστω και υπηρεσιακός) να ιδρύουν ΜΚΟ, το αντικείμενο της οποίας έχει να κάνει με την αξιοποίηση τηςπεριουσίας του δημοσίου. (σημ. κοπριάς με το αζημίωτο...Από που χρηματοδοτούνται αυτές οι ΜΚΟ αλήθεια; Μια τέτοια δεν είχε και μανούλα του ΓΑΠ;) πηγή εδώ

Ήταν σκληρός και τον φωνάζαν Φέτα...
Επαναδιαπραγμάτευση κάνει η κυβέρνηση στις θέσεις τις και ανασκευάζει τις προεκλογικές παπάρες που έλεγε σε προγραμματικές δηλώσεις με την βοήθεια της τρόικα και του συμμάχου Χορστ Ράιχενμπακ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας