Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Σωθήκαμε ή τη γαμίσαμε;


Πήραμε 109 δις €.
Επιμηκύναμε το χρόνο δανεισμού.
Εξασφαλίσαμε την ρευστότητα των τραπεζών.
Ο GAP και ο Benny φαίνονται ευχαριστημένοι.
Μα τότε γιατί ο πρώτος οίκος ενοχής κάνει λόγο για επιλεκτική χρεοκοπία selective default για να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;

Γιατί θα ξεπουληθούν όλα;
Γιατί ο σοσιαλισταράς Λοβέρδος μειώνει τις κλίνες κατά 11.000+ (γιατί δεν τα κλείνει εντελώς τα δημόσια νοσοκομεία και να γίνει σοσιαλήσταρχος;)

Γιατί ότι έχει πληρώσει ο λαός  δύο και τρεις φορές θα τα πάρουν οι παγκόσμιοι καιροσκόποι-κερδοσκόποι που πια δεν έχουν κανένα ρίσκο;

Γιατί απλά ο GAP μας έχωσε εντελώς στον ντορβά χωρίς να μας ρωτήσει καν. Μας χρέωσε για καμιά 250νταριά χρόνια ακόμη και έτσι δεν θα σηκώσουμε ποτέ κεφάλι.

Γιατί με τόσο χρέος και μέσα σε αυτήν την ΕΕ θα είμαστε αποικία της Γερμανίας και προτεκτοράτο των ΗΠΑ.

Γνωρίζουμε ότι ποτέ δεν πρόκειται να αποπληρώσουμε τίποτα και απλώς η περιουσία του ελληνικού λαού θα γίνει εμπράγματη περιουσία της φούσκας του χρέους των διεθνών τοκογλύφων.
Με φοβερό μαγικό και με μεσάζοντες-βοηθούς τις κυβερνήσεις των οσφυοκαμπτών και την ανοχή των δουλοπάροικων homus pasokus pasokus οι άυλοι τίτλοι, οι ψηφιακές λογιστικές εγγραφές, οι μίζες και τα λαδώματα θα γίνουν (αμπρα κατάμπρα) ΔΕΗ, ΟΤΕ, δρόμοι, διόδια, εταιρίες ύδρευσης, αεροδρόμια, λιμάνια και ότι άλλο θα μπορούσε να ασκήσει κοινωνική πολιτική. Θα γίνουν λοιπόν οι ζωές μας και η ποιότητα ζωής που ονειρευόμασταν να δώσουμε στα παιδιά μας μια φούσκα.
Και οι λέξεις θα χάσουν κάθε νόημα.
Και θα μπορεί να λέει κάθε τυχάρπαστος ψεύτης ότι για να γίνει αποτελεσματικότερο το σύστημα υγείας φτάνει να κόψουμε κλίνες και εντατικές.

Και επειδή είναι δούλοι στο μυαλό και στην προσωπικότητα οι κυβερνώντες μας ρίχνουν και εμάς στη δουλειά των αφεντικών τους.

Όμως όση περισσότερη πίεση ασκείς τόσο πιο δυνατά θα σκάσει η χύτρα στα μούτρα σου και ο δείκτης έχει ξεπεράσει πια το κόκκινο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας