Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Καλά που δεν πάθαμε και τίποτα..!


Έπιασαν τα ΜΑΤ ένα παλικάρι στα Εξάρχεια και τον σάπισαν στο ξύλο. Δεν ξέρω τι είναι ή τι έκανε ο άνθρωπος αλλά ξέρω τα ότι τα ΜΑΤ βαράνε συνήθως άσχετους και ακίνδυνους.
Πήγε και η ανακρίτρια στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν με κάταγμα στο κεφάλι, μώλωπες σε όλο το σώμα, νεφρική ανεπάρκεια από τα χτυπήματα, σπασμένα πλευρά και κάταγμα στο γόνατο. Αφού τον είδε έτσι αποφάσισε ότι είναι επικίνδυνος για τη δημόσια ειρήνη.
Θα τον είδε αγριεμένο στο κρεβάτι ή ίσως να μην πονούσε όσο έπρεπε από την ειδική μεταχείριση. Μπορεί να είχε νευριάσει με τα όργανα που τον έδειραν. Μπορεί με το μάτι που δεν είχε μαυρίσει να χτυπήσει κανένα ρόπαλο ή καμιά ασπίδα ΜΑΤατζή.
Υπάρχουν και χειρότερα, να ρίξει τον σπλήνα του ή να σπάσει το συκώτι του ώστε να
δυσφημίσει αυτό το ηρωική σώμα όπου 5-6 γυμναστηριακά γομάρια, πάνοπλα με τις αρματωσιές και τα όπλα και το κράτος πίσω τους, και χωρίς διακριτικά βεβαίως, την πέφτουν και λυσσάνε πάνω σε κανένα πιτσιρικά, καμιά κοπελίτσα ή κανένα ηλικιωμένο. Αν τον βρουν μόνο του. Αν είναι μαζί και η γριά του δεν το διακινδυνεύουν να υπερφαλαγγιστούν.
Έτσι λοιπόν τον έκρινε προφυλακιστέο. Αν το παλικάρι πάθαινε βαριές εγκεφαλικές βλάβες, έπεφτε σε κώμα, έχανε το φως του ή κάτι άλλο πιο σοβαρό θα διάτασσε την άμεση εκτέλεσή του.
Κάτω από αυτή την οπτική, και κρατώντας τα έντερα που πετάχτηκαν έξω από την κοιλιά, καλά που δεν πάθαμε και τίποτα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας