Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Οι χειρότερες παραβάσεις του Cock(πέους)

Επιστρέφονται όλες οι πινακίδες που έχουν αφαιρεθεί εκτός αν έχουν γίνει οι εξής χείριστες παραβάσεις.

1. Οδηγούσε μεθυσμένος. Διότι αυτός ο οδηγός δεν νοιάζεται για τον εαυτό του και τους συνανθρώπους του. Αφού ήπιε σε άσχετη φάση θα πιεί σίγουρα και το Πάσχα ο άθλιος. Δεν επιστρέφονται οι πινακίδες.
2. Οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα. Στα παλιά του τα παπούτσια η ασφάλειά του και η ασφάλεια των άλλων αφού σίγουρα δεν θα προλάβαινε να αντιδράσει. Αφού έτρεχε σε άσχετη φάση φαντάσου στην εθνική οδό ο άθλιος. Δεν επιστρέφονται οι πινακίδες.
3. Δεν πλήρωσε διόδια. Έγραψε στα @@ του τους εργολάβους που στηρίζει το κράτος. Δεν νοιάζεται για την ασφάλεια της μίζας των υπουργών και βουλευτών. Αφού το κάνει για τα διόδια τότε δεν θα μας ψηφίσει το ζώο. Δεν επιστρέφονται οι πινακίδες και μακάρι να μπορούσαμε να τον εκτελέσουμε για παραδειγματισμό. Με κανένα ίχνος αισθήματος εκδίκησης (ίσως λίγο).
4. Αφού αυξήθηκαν τα διόδια καμιά 200% τα μειώνουμε ως 30% και σε μερικές περιπτώσεις 50%. Όχι όμως κατά την διάρκεια των μεγάλων εξόδων και εισόδων του Πάσχα. Να βγάλουν οι πυλώνες της πολιτικής του (3) κατιτίς παραπάνω. Μετά το Πάσχα λοιπόν. Και υπάρχει και σκέψη γιορτές, αργίες και τριήμερα να αυξάνονται και πάλι τα διόδια όσο κρίνουν οι εργολάβοι καναλάρχες (ο θεός να σας κόβει χρόνια και να τους δίνει μέρες).

Χρόνια μας πολλά (εργολάβοι και πολιτικάντηδες)
Ο Υπουργός Προστασίας Εργολάβικών Δικαιωμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας