Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Τίνα τυρβάζει ο νούς μου

Τέσσερις μέρες δεν είχαμε ειδήσεις και ενώ είχαμε κρίση, αυτό ήταν εμφανές από τα λεφτά που δεν έχουμε, δεν είχαμε τα όρνια να προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν και όλα γινόταν πιο υποφερτά και οι σκέψεις πιο ελεύθερες.
Δυστυχώς οι τηλεαστέρες ξαναγύρισαν στις μικρές οθόνες να διεκδικήσουν την ψυχή μας με αντάλλαγμα τον αστακό της ημέρας.

Στο 7 ανεβασαν την κατάσταση στη Φουκοσίμα για το πυρηνικό ατύχημα.
"Ποιός του γ@μεί τους κοπρίτες Ιάπωνες" δήλωσε ο κ. Πάγκαλος που χαιρέτισε την πρόταση Καρατζαφέρη ως σοβαρή και υπεύθυνη πριν λίγο καιρό να εξεταστεί το ενδεχόμενο κατασκευής και στην Ελλάδα τέτοιων πυρηνικών εργοστασίων.
Ο κ. Σουφλιάς αρκέστηκε να πει ότι ακόμη και στην περίπτωση ανθρώπινου λάθους (εμείς είμαστε όμως Έλληνες βρε αδερφέ) ή φυσικής καταστροφής 1ον δεν είμαστε Ιάπωνες (ως προς την οργάνωση και την τεχνολογία) και 2ον η πυρινηκή ενέργεια είναι απολύτως πράσινη και με πράσινα αποτελέσμτα... Θα γίνουμε όλοι HULK!!! (Γιατί ως άνθρωπος ο καθείς πράσσειν άλογα)

Στν Ισλανδία μπήκε σε δημοσκόπηση το θέμα του χρέους προς τις Αγγλο-ολανδικές τράπεζες και οι τραπεζίτες-τοκογλύφοι ψηφίστηκε να πάρουν τα @@ τους.
Εδώ πάλι ήρθε ο φανΡομπας και βρήκε τον δικό μας Ρόμπα και τις άλλες Ρόμπες που αμέσως ξεκουμπώθηκαν και έσκυψαν κάνοντας βαθιά υπόκλιση. Ως γνήσιοι οσφυοκάμπτες αφού έφαγαν τα μπατσάκια στο ένα κωλομάγουλο γύρισαν και το άλλο.


Ο Καρατζαφέρης δήλωσε ότι ουδέποτε ανέφερε ότι θα βούλιαζε τα πλοία των μεταναστών-προσφύγων και ο Πάγκαλος προσέτρεξε προς επίρρωση τοων λόγων του. Οι δυο ογκόλιθοι της πολιτικής αλληλοσυναιχάρησαν για την υπεύθυνη και σοβαρή στάση τους

Ο υπουργός "Ψόφα και θα σε παραπετάξουμε" όταν ρωτήθηκε για τα νοσοκομεία που δεν μπορούν να λειτουργησουν δήλωσε ότι ο καιρός θα ήταν υπέροχος αν δεν έβρεχε και αναρωτήθηκε τι θόρυβος είναι αυτό το "Φτου-Φτου".

Η επιτροπή που διόρισε για την παιδεία το "Υπουργρείο παραγωγής τούβλων και πλύσης εγκεφάλου" για τις μεταρυθμίσεις στην παιδεία, αφού κατακεραύνωσε μαθητές-γονείς-καθηγητές και το άγιο πνεύμα που δεν έρχεται ποτέ όταν το χρειάζεσαι δωρεάν, έπλεξε ένα πουλόβερ εγκωμίων στην ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ (που ήθελε και 2η επίσημη γλώσσα καταργώντας σταδιακά την πρώτη) γιατί τους διόρισε και σε καιρό κρίσης βγάζουν κατιτίς παραπάνω!

Κοντεύω να κάψω φλάντζα και σταματώ εδώ. Όταν καταφέρω να συνέρθω θα συνεχίσω.
Γαμώ τα υπουργεία τους μέσα

4 σχόλια:

Rodia είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΣΥ !!! ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Rodia είπε...

Πρόσεχε τη φλάντζα μονο.. ο σκοπός τους αυτος ακριβως ειναι: τα καμμενα μας μυαλουδακια. Προσοχη στις φλάντζες
(ο δρ Φλάντζας μπορει να απεργει και ποιος μας σωζει!) ;)

Rodia είπε...

Αααα δεν μπορω να αντισταθω λεμε.. καλα, στο αφηνω σημερα, αλλα αυριο θα στο κλεψω!!! ;)))

kopria είπε...

αχαχαχα!
Να'σαι καλά Ροδιά μου...
Μου ανεβάζεις τη διάθεση...
Κλέψε όσο και όποτε θες... no problemo
αχαχαχαχα!

Συνολικές προβολές σελίδας