Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Sitting ducks


Κάταργεί τις σκοπιές ο υπουργός προστασίας του πολίτη. Φαίνεται το μόνο λογικό αφού με τους παρανοϊκούς που έχουμε μπλέξει οι φρουροί των τμημάτων θα ήταν σαν καθιστές πάπιες που περιμένουν να τις πυροβολήσουν οι κυνηγοί.
Δεδομένου ότι οι επίδοξοι τρομοκράτες-επαναστάτες δεν έχουν ξαναπιάσει όπλο και δεν ξέρουν να σημαδεύουν (όπως φάνηκε από τις τρύπες των σφαιρών) καλλίτερα να τους δώσουν κινητούς στόχους βγάζοντας τους φρουρούς σε περιπολίες...!

6 σχόλια:

Ιθάκη είπε...

Με εκείνες τις χιλιάδες που φυλάσσουν κάθε είδους "σελέμπριτις" με δικά μας λεφτά, τι γίνεται;

Αγησίας είπε...

Πολύ σωστό μέτρο. Η θέση των περισσότερων αστυνομικών Τμημάτων μέσα σε κατοικημένες περιοχές καθιστά αδύνατη την ανταπόδοση πυρών από τους αστυνομικούς. Άσε, που και οι αστυνομικοί έχουν την ίδια σκοπευτική δεινότητα με τους τρομοκράτες, οπότε οι πολίτες θα βρεθούν μέσα σε διασταυρούμενα πυρά τυφλών.
Συνεπώς καλύτερα να μην υπάρχει στόχος για τους τρομοκράτες έξω από τα τμήματα.

kopria είπε...

Σωστό Αγησία.
Ιθάκη ξεκίνησαν να τους μειώνουν και θα φτάσουν, όπως λένε, τη μείωση στο 50%

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Χχαχαχαχα σωστός!Εγώ λέω να μην βρίσκονται ούτε μέσα στο τμήμα, αλλά να δουλεύουν απ τα σπίτια τους σαν τις τηλε-υπηρεσίες!

ria είπε...

περιμένουμε από τους αστυνομικούς να μας προστατεύουν αλλά εμείς δεν κάνουμε το ίδιο για αυτούς...

kopria είπε...

τι εννοείς Ρία; Το πρόβλαμα είναι ότι ποτέ η αστυνομία, ΄πό τον εμφύλιο και τούδε δεν προσπάθησε να ξεφύγει από τον αντικοινωνικό ρόλο του κυνηγιού του εσωτερικού εχθρού. Καταδικάζω πάντως μετα βδελυγμίας ότι συνέβη και αυτό είιναι αυτονόητο. Άλλη προστασία δεν μπορώ να παράσχω, ούτε και κανείς άλλος.

Συνολικές προβολές σελίδας