Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Γράμμα από το Πεκίνο

Αγαπητέ φίλε

Αυτό είναι το χαιρετισμό από το Πεκίνο ***** InPort & Export, ΕΠΕ, ΔΕΗ, Για να συγχαρώ την Εθνική εορτή της Κίνας, έχουμε κάνει μια μεγάλη προώθηση πώληση σε δύο εβδομάδες (21th, Σεπτέμβριος - 4ος, Οκτώβριος), σας εύχομαι να τα αγαπάμε ωραία ευκαιρία. Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να εισαγάγει την εταιρεία και τα προϊόντα μας, με την ελπίδα ότι θα μπορούν να εργάζονται με φωτεινές ιδέες στο μέλλον.
Πουλάμε κυρίως ηλεκτρικές και ψηφιακές product.such ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα, LCD TV, το Xbox, φορητούς υπολογιστές, DV, όπως η MP4, παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού θέσης, ώστε on.all έργα έχουν 24 μήνες διεθνής εγγύηση. Σε περίπτωση που κάποιο από αυτά τα στοιχεία να παρουσιάζουν ενδιαφέρον για σας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε. Θα χαρούμε να σας δώσει μια προσφορά μετά την παραλαβή των λεπτομερείς απαιτήσεις σας.
Ανυπομονούμε να λαμβάνουν ερωτά σας σύντομα.


Έχει πολύ πλάκα που βάζουν τα κινέζικα ή πιο πιθανόν τα αγγλικά σε αυτόματο μεταφραστή. Πάσα ομοιότητα με το λόγο ενός συγκεκριμένου πολιτικού, μάλλον, δεν είναι συμπτωματική. Αυτόματη μετάφραση δουλεύει και εκεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας