Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Ε όχι και να μας κερδάνε στην έδρα μας!!! ή άλλως η τυρανία της μετριότητας...

Έστειλε κάποτε ο Περίανδρος τύραννος της Κορίνθου απεσταλμένο στη Σάμο να ρωτήσει τον άλλο τύραννο τον Πολυκράτη πως καταφέρνει και διατηρεί την εξουσία του για τόσο καιρό.

Γυρνώντας ο απεσταλμένος είπε στον Περίανδρο ότι δεν πήρε απάντηση. Αντ'αυτού ο Πολυκράτης τον οδήγησε σε ένα χωράφι με στάχυα και με το σπαθί του άρχισε να κόβει όποιο στάχυ ξεπρόβαλλε πάνω από τα άλλα.

Τη θέση των τυράννων στην κοινωνία μας κατέλαβαν επάξια οι συνασπισμένοι μέτριοι. Και δεν ξεσπούν την μειονεξία τους μόνο στους μετανάστες. Απλώς αυτοί είναι οι πιο εύκολοι και στο πρώτο επίπεδο που μπορούν να φτάσουν.

Πιο πάνω αναλαμβάνουν οι καρεκλοκένταυροι μέτριοι να κόβουν ότι, αυθαδώς, ξεπροβάλλει.
Ευκλεείς Ελληναράδες μάχονται για το δικαίωμα των βλασταριών τους στα Χάμπουργκερ, το Playstation και την Ξάπλα. Αλληλούια!


Στα Καλύβια της Χαλκιδικής της ηρωικής Μακεδονίας μας, ευκλεείς απόγονοι (αναντάμ παπαντάμ) του Αριστοτέλους, του Καλλισθένους, του Δημοκρίτου, του Ερατοσθένους και του Αρίσταρχου του Σάμιου,απεφάσισαν ότι:
"Δεν είναι δυνατόν ναούμε, στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου ναούμε, την σημαιάρα μας την γαλανόλευκη ναούμε, να την σηκώσει Αλβανό ναούμε, ή άλλο αλλοδαπό μούλικο ναούμε, γιατί ναούμε,αυτά τα κωλοπαίδια τα αλλοδαπά ναούμε, σκοράρουν από θέση οφσάϊδ ναούμε.Α
ντί να λιώνουν στο πλέηστέησιον, στα χάμβουρκερν (πολύ θρεφτικά ναούμε) και να έχουν φτιάξει έναν πάτον σαν βαρέλι από την ξάπλα ναούμε... κάθονται και ΜΕΛΕΤΟΥΝ ναουμε!
Το διανοείσαι ω Επαμεινώνδα;
Tσ, τσ, τσ...
Διαβάζουνε ναούμε γιατί δεν έχουν τα ανώτερα γονίδια Αίπσηλων® για να γίνουσι ρεντρούμηδες ναούμε και να καταδείξουσι στις κουτόφραγκοι πόσο πάει ο φραπές ναούμε.
Το Δου Σου του Δήμου ναούμε, προτείνει ευθαρσώς σε περίφτωση που οι καλυτερότεροι μαθηταί ησέντουνα αλλοδοπά ναούμε, να μη φέρουσι την ένδοξον γαλανόλευκη ναούμε αλλά το λάβαρον του ΜΠΑΟΚ.
Την γαλανόλευκη θα τη φέρει ο κάτοχος του γονιδίου Αίπσηλων® με την ανώτερη βαθιμολογία ναούμε.
Τοιοουτοτρόπωσι, εάν έχουμε στας 5 πρώτας θέσεις που οδηγούν στα Εβρο-παϊκά κύπελλα 5 άθεα Αλβανά (Θου Κύριε), αυτά τα 5 θα φέρουσι πέντε λάβαρα του ΜΠΑΟΚ και ο τζουτζούκος μου Θεοφραστίδας (1,70 117 κιλά παίζει μβάσκετ στο πλέηστέησον) την γαλανόλευκη.
Αν κάποιος δεν γουστάρει το ανωτέρω αρέηντζμεντ ναούμε, εμείς καταργούμε την παρέλαση και δίνουμε το πρωτάθλημα στον λαοφιλή Ολυμπιακό.
Ζητούμε την συμπαράσταση του Νομάρχου, του ΚΑΠΗ και της λέσχης αξιωματικώνε φρουράς Γαλατίστης Χαλκιδικής ναούμε.
Ευχαρισθώ.
Πετρίκας Τσιζμπουργκερίδης ανδιπρόεδρας Δου Σου, Δου Καλυβίωνε Χαλκιδικιάς".
Το ορίτζιναλ κείμενο ακολουθεί από κάτω, επάρθη από το Ρεσπέντζα, μέσω Ανέμου και Ροδιάς.

1 σχόλιο:

Αγησίας είπε...

Εντάξει τώρα ... λες και δεν ξέρεις ότι η πιο δύσκολη εγχείρηση, που μπορείς να κάνεις σε έναν Έλληνα, είναι να του βγάλεις τα σκατά από το κεφάλι!

Συνολικές προβολές σελίδας