Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Dead men give no vote


3 σχόλια:

Softart είπε...

Ο "ατσαλάκωτος" ηθικός αυτουργός για τον θάνατο του άτυχου 53χρονου άνδρα που έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη και άλλων πολλών συνανθρώπων μας έχει θράσος να χαρακτηρίσει το περιστατικό «απαράδεκτο».
Σημείωσε ότι τέτοια φαινόμενα δεν επιτρέπονται ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι θα αποδοθούν ευθύνες μόλις η έρευνα ολοκληρωθεί. Ακόμα και ποινικές.
Επιπλέον ο κ. Αβραμόπουλος διευκρίνισε ότι το νέο σύστημα θα εφαρμοστεί στο όνομα της διαφάνειας.


Ρε σικάτε ατσαλάκωτε καραγκιόζη
αφού δεν έχεις ευθιξία να παραιτηθείς έχεις το θράσος να ψεύδεσαι ότι κάποιος άλλος δεν έκανε καλά την δουλειά του, σε λίγο θα μας πείτε ότι φταίει ο οδηγός του Ε.Κ.Α.Β.(από τους τελευταίους αφανείς ήρωες μαζί με με τους συνοδευτές, νοσηλευτές, τους γιατρούς).

Για 400.000.000 € χρέος των τελευταίων τριών ετών προς τους προμηθευτές που σας κόβουν την πίστωση πλέον και τα νοσοκομεία δεν έχουν αυτά που χρειάζονται δεν ξέρεις τίποτα!

Έχεις το θράσος να μιλάς για διαφάνεια όταν οι κουμπάροι στα ασφαλιστικά ταμεία έχασαν τα λεφτά που δίνουμε εμείς για την υγεία μας, στα ομόλογα, άλλα όλοι τους σαν καλά Golden boyς, πήρανε bonnus.


Όσο για ποινικές τι μας λες? Αν δεν είχες την βουλευτική σου ασυλία να είσαι σίγουρος ότι εγώ προσωπικά και είμαι σίγουρος και για μερικά εκατομμύρια πολιτών ακόμα που θα ήθελε να δη πολλούς από εσάς τους 300 (βΟλευτάδες> πίσω από τα κάγκελα.


Τα κουστουμάκια σας και κανένας επικοινωνιολόγος δεν σας σώζει πλέον αντί να ρίχνετε το φταίξιμο στους άλλους κάντε μας την χάρη να ΦΥΓΕΤΕ ταπεινά βαρέθηκα τόσα χρόνια να σας βλέπω με νέα σικάτα κουστούμια και να πληρώνω εγώ.

kopria είπε...

πές τα.
Μα δεν έπρεπε να υπάρχει κάθε χρονο ένα δημοψήφισμα για το ποιός θα θέλατε να εξοριστεί
Μήπως τη σακουλευόταν σιγα σιγά όλοι και αρχίζαν να μαζεύονται , από το να μας περνάνε για μαλάκες

Κλείτωρ είπε...

θα προτιμούσα αντί εξορίας (όπου αγγίζουν λερώνουν αυτοί και δεν φταίνε σε τίποτα οι γεωγραφικές περιοχές να τους υποστούν)να τους στέλναμε για υποχρεωτικό μοναχισμό στο "άγιο" όρος. Τα οφέλη πολλαπλά. Πρώτον θα ησυχάζαμε εμείς, δεύτερον όπως οι ίδιοι διατείνονται θα σωζόταν η... ψυχή τους, τρίτον θα διαλυόταν το άγιο "όρος" αφού μόνο αυτό ξέρουν να κάνουν και πάει λέγοντας.

Συνολικές προβολές σελίδας