Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

ΔΥΟ δυνάμεις κυβερνούσαν πάντα τη χώρα

Ρε μαλάκα ζούμε στη χώρα της μαρμότας  αιώνες τώρα!!!
Όταν πρωτάνοιξα το blog μια από τις πρώτες αναρτήσεις(ΤΕΤΆΡΤΗ, 3 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2008) είχε τίτλο
"ΔΥΟ δυνάμεις κυβερνούσαν πάντα τη χώρα: Οι παπάδες κι οι παπατζήδες"

Τα πράγματα δεν είναι απλώς τα ίδια.. είναι χειρότερα... Σκατά!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


1ον ΘΕΜΑ: ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "Είμαι Φασίστας" ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ "ΤΙΜΙΟΣ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ" ΤΟΥ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ.... ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"!!!

Ακου ... Βογιάρε!
Το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ΈΣΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΟΜΟΘΡΗΣΚΩΝ ΣΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΩΝ!!!

Ευτυχώς Που Υπήρχε το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ είθελαν στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΙΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (και στην Ηπειρο)!!!

Και ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΩ ΡΕ ΡΑΣΟΦΟΡΕΜΕΝΕ ΒΟΓΙΑΡΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ Ο ΙΧΘΥΣ!!!


ΕΣΥ ΠΑΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΕ ... ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΥΡΙΣΜΑ!!!!2ον ΘΕΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ = "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ" = ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (ΠΠΠ)!


Εμείς πάντος δεν βλέπουμε καμμιά ΠΟΙΟΤΙΚΗ Διαφορά μεταξύ "Προ" Μνημονιακής Περιόδου και Μνημονιακής Περιόδου!!! Απλά βλέπουμε ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ Επιταχυντών της Εθνικής/Κρατικής Καταστροφής!
Όταν π.χ. ο Ζουράρης είπε "ότι για αγορά στυλό για το γραφείο του χρειάζεται να πάρει άδεια από την Τρόικα" είναι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ η Ελληνική Πολιτική και Πολιτεία "εδώ και εξήντα χρόνια βάσανα και διωγμοί!"!
Ποτέ οι "Άρχοντες" (Τρομάρα Τους) της Χώρας δεν Μερίμνησαν σε Κανένα Τομέα (Γεωργία Βιομηχανία Επιστήμη Κοινωνικό Κράτος Δημοκρατικούς Θεσμούς)! Αντιθέτως ΔΙΩΧΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (Φεγγάρι μάγια μου έκανες)! Αυτή π.χ. η Ανέκαθεν "ΠΟΙΟΤΗΤΑ" ΤΟΥΣ έγινε επί "ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ" ΠΟΣΟΤΙΚΗ (που εμπεριέχει και τον Αποδεκατισμό Της Χώρας στο βάθος Του Χρόνου!)!
Στο ΙΔΙΟ μήκος κύματος είναι και όλοι οι Τομείς που προαναφέρθηκαν!
Αντιθέτως "Προώθησαν" την Παροχή Υπηρεσιών (ΑΠΛΑ: ΥΠΗΡΕΤΕΣ)! ΟΡΙΣΑΝ (Αντιεπιστημονικά) τον Τουρισμό/Γκαρσονιλίκι/Τεμενάδες ως ... ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΥΛΩΝΑ!!! Ανάγαγαν Το (που ναι υπέροχα) Σατζίκι Σουβλάκι Συρτάκι σε ΈΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!!!
Έτσι ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΤΑΝΕ Η Ελληνική Πολιτική Πολιτεία... Γκαρσονιλίκια Τεμενάδες και Υπηρέτες (ΌΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ)!!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΛΟ: Η Χώρα Μας Είναι Ένας Αποικιοκρατούμενος Μαχαλάς! Μια Αγγλοαμερικάνικη Αποικία! Και ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ σε μια Αποικία δεν Υπήρχε Αστική Τάξη (Αξιωματικός Κανόνας) αλλά ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ - ΤΑΞΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΩΝ! Στην Λαϊκή γλώσσα: ΛΑΚΕΔΕΣ (και στην διάθεση μας περίπτωση λόγω της Οθωμανικής Καταστολής του Ραγιαδισμού) ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!

Σύνοψις: Αυτό Βλέπουμε Σήμερα με Ποσοτικούς Επιταγχυντές! Η Ποιότητα Τους Είναι Ίδια...Medre!!!

Όλα Τα ΆΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΓΩ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...

Erisadesu είπε...

Εντάξει...τι περίμενες να αλλάξει;
Ο απο πάνω....βλέπω είχε πολύ μεγάλη ανάγκη να μιλήσει σε κάποιον βλέπω.

kopria είπε...

όλοι έχουμε ανάγκη να μιλήσουμε.. το θέμα είναι να πάμε αριστοτελικά, από την επιθυμία στο λόγο και από κει στην πράξη

Συνολικές προβολές σελίδας