Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Τύραννοι και τυραννοκτόνοι

*αυτό είναι ένα παλιό άρθρο του 2012 που άφησα επίτηδες τα ονόματα ώστε να φανεί αν αντικαταστήσεις τα ονόματα πόσο δεν έχει αλλάξει τίποτα

Αν περισσεύει λίγη τσίπα δεν πρέπει να μασάμε τα λόγια μας.
Αυτοί που κυβερνάνε την Ελλάδα είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ διότι εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα. Άλλα από αυτά της Χώρας, δηλαδή του Λαού.
Είναι ΤΥΡΑΝΝΟΙ διότι νομοθετούν ενάντια στην θέληση του Λαού και καταστέλλουν με τη βία (που αγαπά ο βορΒορίδης) την νόμιμη αντίδραση του Λαού.
Νομοθέτησε χθες η βουλή των σφουγγοκωλάριων  των τοκογλύφων, διαμέσου του βδελύγματος που ονομάζεται Σαχινίδης την θέσπιση λογαριασμού όπου θα μπαίνουν ΟΛΑ τα έσοδα του του Ελληνικού κράτους και θα εξυπηρετούνται πρώτα οι δανειστές/τοκογλύφοι και ΑΝ περισσεύει θα γυρνάνε χρήματα πίσω. Για να έχουν, αν περισσεύει, παιδεία τα παιδιά μας. Να έχουν, αν περισσεύει, κοινωνικές παροχές οι πολίτες. Να έχουν, αν περισσεύει, σύνταξη όσοι δούλεψαν μια ζωή σε αυτή τη χώρα.
Αυτοί οι ναιναίκοι, προδότες, δωσίλογοι, τύραννοι είναι ήδη υπόλογοι. Δικαιοσύνη ΜΟΝΟ από λαϊκά δικαστήρια μπορεί να υπάρξει. Μόνο ο Λαός που υποφέρει από τις πράξεις του μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη.
Στην αρχαία Αθήνα, όπου το ζητούμενο ήταν η Δημοκρατία, δηλαδή ισότητα στη συμμετοχή στα κοινά και στη Δικαιοσύνη, οι τυραννοκτόνοι έχαιραν καθολικής εκτίμησης. Αυτός και η οικογένειά του απαλλάσσονταν από φόρους και η πόλη τον τιμούσε.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τα πρώτα αγάλματα που απεικόνιζαν τη μορφή θνητών, μέχρι τότε μόνο θεούς απεικόνιζαν τα αγάλματα, ήταν του Αρμόδιου και του Αριστογείτονα. Αυτοί προσπάθησαν να σκοτώσουν τον τύραννο Ιππία, γιο του τυράννου Πεισίστρατου (οι τυραννίες είναι συνήθως κληρονομικές, όπως σήμερα), αλλά τελικά ξεβρώμισαν τον τόπο από τον αδερφό του Ίππαρχο. Ο "πατριώτης" Ιππίας προσπάθησε να παραδώσει την Αθήνα στους Πέρσες οδηγώντας τους στον Μαραθώνα το 490 π.Χ. όπως και οι σημερινοί γνήσιοι απόγονοί του προσπαθούν να παραδώσουν τη χώρα στους τοκογλύφους.΄
Υ.Γ. "Χάθηκε" ο φάκελος με τα αποδεικτικά του αναγκαστικού δανείου της κατοχής. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν κάποιος Έλληνας υψηλά ιστάμενος τον εξαφάνισε με εντολή της Μέρκελ ή το έκανε με δική του πρωτοβουλία, ως γνωστόν είναι βασιλικότεροι του βασιλέως οι εθελόδουλοι δουλοπρεπείς στο να ξεπουλάνε και να προδίδουν τη χώρα τους.
Αν περισσεύει λίγη τσίπα στους πολίτες αυτού του τόπου πρέπει να ξεσηκωθούν τώρα και να τους τιμωρήσουν όλους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κ. Μητσοτάκης!


Αυτές ΟΛΕΣ οι Πολιτικές Προσωπικότητες έφεραν την Χώρα τον Ελληνικό Λαό στο Βάθρο του Βόθρου!

Ένα μόνο από τα πολλά καλά που έκανε Αυτή η "Πολιτική Προσωπικότητα": Επί Πρωθυπουργίας του κοιτάξτε πόσοι Έλληνες... Μετακόμισαν στο Εξωτερικό!
Αυτές οι Πολιτικές Προσωπικότητες Στόχο και Σκοπό Έχουν Το Εξανδραποδισμό Του Ελληνικού Λαού! Τα Ίδια κάναν ΌΛΟΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ των Αποικιοκρατών στην Χώρα μας! Από τον ΕΜΦΎΛΙΟ ΠΌΛΕΜΟ, το 50 το 60 μάλιστα επί της Αμερικάνικης Χούντας τα πράγματα έγιναν πιό "Εξυπνα" οι Δημοκράτες/Αριστεροί/Κουμουνιστές έπερνα πιο εύκολα το Εξιτήριο το Pasaporti για πιο γρήγορο... ξεφόρτωμα!!! Και Αντί για Έλληνες φέρναν κατά δεκάδες χιλιάδες "Οργανωμένα" τα Χουντοβασιλικά Σκατά Πακιστανούς και Φιλλιπινέζους για ένα ξεροκόματο! Ο Πειραιάς Αναστέναξε!!! Και ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΘΥΜΙΘΗΚΑΝ όλοι οι Ελληνες το Ρητό του 40/50 "Στην Ελλάδα Ζείς Δεν Υπάρχει Ελπίς!!!" Ρίξαν ΜΑΎΡΗ ΠΈΤΡΑ όχι Στην Ελλάδα όχι Στον Εαυτό Τους ΑΛΛΆ ΣΑΥΤΌ ΤΟ ΛΑΚΕΔΙΚΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ κ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!

Αυτές ΌΛΕΣ ΟΙ "Πολιτικές Προσωπικότητες" Κατέστρεψαν την Ελλάδα ΤΩΝ Ελληνικό Λαό!

Και Η Κατάρα Συνεχίζεται Μέχρι Σήμερα με το ψέμα και την Εθνική Προδοσία!

Τι να πρωτοθυμηθώ τι να Ξεχάσω;;;;; Τον Εμφύλιο;; Της "Νόμιμες" Εκτελέσεις μέχρι τέλη του 50; Εξωρίες/Δολοφονίες;; Τα Χρωματισμένα Παιδιά που τους κόβαν το μέλλον Τους επειδή οι Γονείς Τους είτανε Αντάρτες Πατριώτες Δημοκράτες Αριστεροί Κουμουνιστές Πραγματικοί Ελληνες;;; Δολοφονικά Του Παρακράτους ΤΩΝ Αγγλοαμερικανών;;; Την Χούντα;;; Την Κύπρο;; Το Σήμερα;;;;

ΚΑΙ Έχεις την Παραφυάδα του Ανθελληνικού Πολιτικού Συστήματος την "Εκκλησία Της Αγάπης και Της Αλήθειας" να μοιράζουν .... φασολάδες!!!

Φτού Σας!

Συνολικές προβολές σελίδας