Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Μας γάμησε

Όχι ο Τσίπρας, αν και μας γάμησε και αυτός... Το Φατσοβιβλίο και το μαλακισμένο ο Τουΐτυ που όλο βλέπει ένα γατούλη...
Σκέφτομαι πόσο λίγο γράφω πια, και βλέπω άλλους μπλόγκερ που παρακολουθούσα για χρόνια να κάνουν το ίδιο..
Η ατάκα και η εικόνα πήδηξαν την αμπελοφιλοσοφία ...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το νέο σύνταγμα, όπλο ανάκτησης της εθνικής κυριαρχίας... ΕΊΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ/ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ! Είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ! Η ΧΏΡΑ ΜΑΣ από το "21" και μετά Είναι και βρίσκεται σε Ένα μεγάλο ψέμα! Ακόμη και Σήμερα/Τώρα! Αλλά έτσι είναι σε ΌΛΕΣ της Χώρας που βρίσκονται και Είναι Αποικιοκρατούμενες! Αυτό η Σχέση Επιφέρει με Φυσικομαθηματική Ακρίβεια ΕΘΝΙΚΈΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ! Τί να αναφέρουμε; το 22; τους Εμφυλίους; ΤΑ καταραμένα χρόνια των δεκαετιών 50 κ. 60; την ΦασιστοΑμερικάνικη Χούντα του 67; Την ΑγγλοΑμερικάνικη "μεσολάβηση" της ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ; Το "φεύγουν οι βάσεις που ... μένουν (Δεκαετία 80)"; Το "Εκσυγχρονισμός του Κράτους;" το "Λεφτά Υπάρχουν;" Τι να θυμηθούμε και τι να ξεχάσουμε; Τους Κωστάκιδες, Γιωργάκιδες και όλους τους Λαλάκιδες έως και μέχρι Σήμερα και Τώρα;; ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΠΡΟΔΟΤΩΝ Κυβερνούσαν και Κυβερνούν! Και η Πρέζα συνεχίζεται! Θέλουν τον Ανοστο κ. Ανογρασμικό ... Λούλη τον Κυριακούλη !!!
ΜΑ ΜΙΑ ΚΑΤΆΡΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΩΝ Ο ΠΌΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ! .. Στο Διάολο όλοι Σας (πάρτε και τους Ανώτατους Ρασοφόρους Ρασπουτίνες μαζί!!)!

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΑ

«Ο Πατριωτισμός ενός κόμματος ή Ατόμου δεν κρίνεται κυρίως από την θέση του κόμματος ή του Ατόμου στον πολιτικό και κοινωνικό Αγώνα στο εσωτερικό της Χώρας. Και ιδίως όταν ο αγώνας οξύνεται, οπότε δεν υπάρχει όριο σε συκοφαντίες ! Ο Πατριωτισμός ενός κόμματος ή ενός Ατόμου κρίνεται όταν κινδυνεύει η Ανεξαρτησία και η Ελευθερία της Πατρίδας ΜΑΣ! Εκεί η Λυδία Λίθος».

《Ετσι Αγαπάμε Εμείς την Ελλάδα. Με την Καρδιά ΜΑΣ (την Ψυχή ΜΑΣ) και με το Αίμα ΜΑΣ.》


«Ολα δείχνουν ότι ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός την Ελλάδα και τα Βαλκάνια διαλέγει σαν πεδία για την επόμενη πολεμική του πρόκληση. Πρέπει οι Αμερικανοί οι πλουτοκράτες και τα ρέστα που τρέφονται από τον πόλεμο, να καταλάβουν πως τα πολεμικά τους σχέδια ΔΕΝ θα περάσουν. Ο Λαός της Ελλαδος Αδούλωτος και Περήφανος ΞΑΝΑΛΕΕΙ το ΟΧΙ. Και αν τον κάνουνε τον πόλεμο θα πιάσει πάλι τα Ταμπούρια, θ' ανεβεί με τους Αντάρτες στα βουνά, θα τους κάνει τον πόλεμο τάφο τους. Αν οι εκμεταλευτές τολμήσουν, θα τους Τσακίσουμε (Τώρα)! Θα τους χτυπήσουμε και από πίσω μαζί με τους στρατούς των Λαϊκών Δυνάμεων! Δεν θα πολεμήσουμε τη Σοβ. Ενωση (Ρωσία)! Δεν θα ξαναγίνει 2η Ουκρανία»!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "XIXIXIXIXI!"

http://elasb-triaina.blogspot.gr/

Ανώνυμος είπε...

...Δεν άργησα!

http://elasb-triaina.blogspot.gr/2017/04/pd0.1..html#more

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

...Καλή ανάσταση, καλή ανάταση και...

...καλή ανάγνωση λοιπόν, καλή αρχή για όλους,
να δώσουμε όλοι το παρόν, στη κορυφή του όρους,
να δούμε μαζί από ψηλά, τον Ήλιο να ανατέλλει...
...τη φλόγα τη καθαρτική, που η Ψυχή μας θέλει!

Ολόψυχα και αδελφικά, Γιώργος Μεσούντας, εν χορώ...!

Συνολικές προβολές σελίδας