Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Συνεχίζει τις Μπαλαφάρες του


Μου έλεγε πρώην ΚΚΕ νυν Συριζαία ότι όταν ήταν στο ΚΚΕ ο Μπαλάφας θεωρούταν εξαιρετικά ανεπαρκής. Είναι ικανότατος πάντως στην κυβέρνηση ΣυΡιζΑ όπου δεν κάνει τίποτα.
Τίποτα όμως, παρά μόνο πληρώνεται για κονσομανσιόν της Τρόικα!!!!
Το ακούω κάποιες φορές, έχω προβλέψει και παίρνω από πριν EMETOSTOP και αναρωτιέμαι αν ήταν η αιτία της έκφρασης "μπαλαφάρες"... Βέβαια είναι σαν το αυγό με την κότα...
Έκαναν οι μπαλαφάρες τον Μπαλάφας ή ο Μπαλάφας της μπαλαφάρες.. μυστήριο !!!

ΑΥτό που δεν είναι μυστήριο είναι το πόσο αδίστακτος είναι ο τύπος.. όσο και οι άλλλοι του σιναφιού του. Αηδιαστικοί.
Ο τραμπούκος της Τρόικα, ο μπράβος της φτώχειας, το τσιράκι των δανειστών, ο εισπράκτορας των τοκογλύφων.. μιλάει για τραμπούκους και χούντα. Ο υπουργός της οικονομικής χούντας μιλάει για χούντα. Θα είχε και αυτός ένσημα από κροτίδες.. φαίνεται άλλωστε γενναιότατος. Οι δειλοί άλλωστε είναι οι άλλοι, αυτοί που πεινάνε και διαμαρτύρονται για την πείνα τους,αντί να είναι ευγνώμονες που ο Μπαλάφας με τις μπαλαφάρα του γεμίζει την κοιλάρα του.. και την τσεπάρα του, την αριστεροί.
Αντί να του φιλήσει τα πόδια που έχει τέτοια κυβέρνηση με τέτοιους υπουργός φωνασκεί ο αληταράς ο πολίτης, την ώρα που ο άρχοντας πίνει τον καφέ του, ότι του είπε ψέματα για να τον ψηφίσει.
Ναι ρε ... το λόγο θα σου δώσουμε; Ότι θέλουμε κάνουμε.. Άιντε πάγαινε από δω!!!

Μπαλάφα, φεύγει το βέρτικο που φέρατε στην κοινωνία και αλλάζει το κλίμα. Τότε στηρίζατε τα κυνηγητά των ΝΔ ΠαΣοΚ βουλευτών, τώρα, εμείς οι ίδιοι , τα θύματά σας πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι.

Μπαλάφα... ο λαός δεν πρέπει να φοβάται την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση πρέπει να τρέμει το λαό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας