Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

Μη με αγκουμπάς βρωμοΣυριζαίε

Ο γέρος θα πάει από πέσιμο ή από ΣυΡιζΑ


Και έλεγε ο Κατουρούγκαλος ότι δεν θα κοπούν οι κύριες συντάξεις. Το έλεγε με στόμφο και έμφαση ο κομμουνιστής με τη γραβάτα και το μαντήλι στο τσεπάκι. Όπως δεν θα κόψουν 13ο και 14ο μισθό, αλλά όλους τους προηγούμενους.
Θα έκοβαν το ΕΚΑΣ λέει στο 20% και τελικά το έκοψαν στο +40%. Και επειδή εκτός από αληταράδες είναι και πονηρούληδες θα δώσουν τις επικουρικές μια βδομάδα μετά ώστε να μπερδέψουν τους γέρους. Άσε που οι πονηρίδηδες μεταφέρουν στο νέο έτος τις πληρωμές των επικουρικών και άρα οι γέροι χάνουν μια επικουρική... Πόσο τσογλάνια, πόσο αληταρία, πόσο οσφυοκάμπτες πια!!!!
Όλα αυτά στα μουλωχτά οι μουλωχτοί, μπας και μείνει καμιά γριά από καρδιά και γλιτώσουν ολόκληρη τη σύνταξη τα ρεμάλια της πρώτης φοράς νεοφιλελέρας χολέρας αριστεροδεξιάς
Και για να αποπροσανατολίσουν περισσότερο φέρνουν και την απλοενισχυμένη αναλογική – και αν περάσει δεν θα μπορεί να κάνει κυβέρνηση ο δεξιοδεξιός νεφιλελέρας Κούλης – και για αριστερό ξεκάρφωμα βγήκε κείνος ο θλιβερός ο Γλίτσας.. εμ!  Δρίτσας και επαναστάτησε…
Άλλαξε εκεί κάτι άρθρα από τη συμφωνία που ξεπούλησε το λιμάνι του Πειραιά ώστε να ασχοληθούν μαζί του. Έστειλε και επιστολή καταγγελίας η COSCO και έκλαψε ο Χατζηνικολάου που δεν ξεπουλάνε με την καρδιά τους  και πληγώθηκαν τα αισθήματα του Γλίτσα.. εμ Δρίτσα και θα στείλει διορθωμένο το κείμενο στη βουλή, και θα κλάψει στα έδρανα και στο βήμα που δεν θέλει και μετά θα θέλει και θα κάτσει να χωνέψει τον παχυλό μισθό του.
Και οι επικουρικές θα κοπούν τον Αύγουστο και οι γέροι θα πεθάνουν και τα σπίτια θα τα πάρουν και το τσίπουρο και τον Ήλιο, γιατί ο Τσίπρας ο ξεΤσίπρωτος διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία των αγροτών που είχε πάει στο Μαξίμου ότι «το τσίπουρο και τον Ήλιο δεν μπορούν να μας τα πάρουν» όλα τα άλλα θα τα δώσει… αλλά θα δώσει και αυτά. Άλλωστε ήρθαν οι Γερμανοί, ξανά και ξανά… όλο έρχονται και ξανάρχονται.
Μεγάλη αντιπροσωπεία επιχειρηματιών ήρθε με της πουτάνας τον αντικαγκελάριο. Οι περισσότεροι επιχειρήσεων ΑΕΠ (πράσινη ανάπτυξη, πράσσειν άλογα και πράσινα άλογα). Το σχέδιο «Ήλιος» μπαίνει μπροστά. Έχω γράψει γι αυτό εδώ και χρόνια.
Θα δοθούν (χαριστούν όπως πάντα, αν και ο κατακτητής δεν έχει ανάγκη τέτοια) τεράστιες εκτάσεις για να μπουν φωτοβολταϊκά και κορφές για να μπουν ανεμογεννήτριες. Αληθινή  επένδυση , όσο και η αριστερά που κυβερνά (ούτε αριστερά ούτε κυβερνά). Θα πάρουν τσάμπα ήλιο και γη. Θα απασχολήσουν κάποιο εργατικό δυναμικό στην αρχή για την εγκατάσταση αλλά μετά η συντήρηση και οι διοικητικές εργασίες θα είναι ελάχιστες.
Το πιο ωραίο είναι το εξής: Εφόσον δεν υπάρχει σύνδεση να πάει το παραγόμενο ηλεκτρικό ρεύμα στην κακομάνα Γερμανία θα το πουλά τσαμπουκά στην ΔΕΗ, με προνομιακούς όρους φαντάζομαι.
Σχέδιο Ήλιος.. Αλέξη, Αλέξη, ο κώλος μας έχει φέξει

Μην ακουμπάτε Συριζαίους... λερώνουν


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας