Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Καλό(;) μήνα


Ούτε καλός μήνας θα είναι γιατί βρίσκουν ευκαιρία στη γενική καλοκαιρινή ραστώνη να περάσουν τα χίλια μύρια αίσχη εναντίον μας. Ούτε καλές διακοπές θα είναι γιατί δεν έχουμε πια τη δυνατότητα να επισκεφτούμε την όμορφη χώρα μας και να την δείξουμε στα παιδιά μας. Ούτε καλός χειμώνας θα έρθει. Κακός ψυχρός και ανάποδος θα είναι με τους υπηρέτες των τοκογλύφων να έχουν απεργαστεί το σχέδιο πραγματικής εξόντωσής μας.

Πρώτα μας μειώσαν τους μισθούς, μετά μας πήραν τις δουλειές, έπειτα το έκαναν αδύνατο να έχουμε θέρμανση, τώρα θα μας πάρουν και τα σπίτια. Οι ζωές μας απ' όλα τα παραπάνω έχουν τη μικρότερη αξίακι ας "πεθαίνουμε γρήγορα" ακόμη...
Μην ξεγελιέσαι ότι  θα είναι όσα έχουν αξία πάνω από 200.000, θα έρθει η ώρα και για όλα.

Η δημόσια υγεία εξευτελίζεται από τον τηλελλαδέμπορα, η δημΌσια παιδεία ευτελίζεται από την προπαγάνδα τύπου BraviΣιμου , ο Στουρνάρας αποδεικνύεται ο πιο καλός οσφυοκάμπτης, εθελοντής δήμιος και πρωθυπουργεύει με τον Σαμαρά να έχει ρόλο να πετά ακροδεξιές κορώνες κουτσαβακίζοντας με γερμένο ώμο. Οι ΠαΣοΚοι κυβερνούν ακόμη και φτιάχουν ακριβά γραφεία στηρίζοντας το βάρος της αήθειάς τους στις υπάρξεις των παιδιών που θα μείνουν εκτός βρεφονηπιακών σταθμών.  Στο βάθος οι ζώνεκροι του ναζισμού έτοιμοι να παίξουν τον μαύρο ρόλο τους όταν τους το ζητήσουν τα αφεντικά τους.

Και μεις ακόμη να διαφωνούμε αν θα τρώμε μόνοι μας τα αποφάγια του κεφαλαίου από τους σκουπιδοτενεκέδες οι θα τρώνε και οι μετανάστες από αυτά. Μέχρι που να τα χρεώσουν και αυτά και θα πρέπει να τρώμε τις σάρκες αυτών που θα αυτοκτονούν χάνοντας το σπίτι τους μέχρι να στραφούμε και να αρχίσουμε να τρώμε ο ένας τον άλλο ζωντανό για έμμισθη σκλαβιά των 200 ευρώ.

Ήδη τα όρνια τσιμπολογούν τις σάρκες μας και μεις κοιτάμε τις χρυσές παραλίες που σύντομα θα τις πάρει κάποιος ξένος μεγιστάνας.

Για μας θα μείνει η τρύπα που σκάβει ο εθνικός εργολάβος στη Χαλκιδική να μας πετάξουν μέσα. Τα κουφάρια μας που θα λιώνουν στα τοξικά απόβλητα θα τα φυλάνε τα ΜΑΤ του skinhead υπουργού με τη μειωμένη ευφυΐα.

Δεν υπάρχει καλό καλοκαίρι, δεν υπάρχουν καλές διακοπές.
Ελπίζω σε έναν κολασμένο Χειμώνα.
Καλή λευτεριά 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω πληρως με οσα γραφεις! Καλη ανταμωση στους δρομους της φωτιας!ΒΑΣΩ

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

Καλή αντάμωση στα γουναράδικα ;)

Συνολικές προβολές σελίδας