Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

...


Δεν γράφω... είμαι ακόμη ντάγκλα από τη δόση. Μόλις συνέλθω θα τα πιούμε όλα.
Χαίρομαι πάντως με τη χαρά των συνανθρώπων μου πολιτιών ταγών που πανηγυρίζουν για τη σωτηρία τους.
Και επιτέλους μια αναγνώριση για τον άντρακλα Γιακουμάτο που είπε με τσαμπουκά χιλίων διακοσίων τριάντα δύο κουτσαβακίων  ότι δεν ξαναψηφίζει περικοπές.
Το είπε βέβαια αφού ψήφισε μέσα στα πάντα και την αυτόματη διαδικασία περικοπών όταν δεν θα πιάνουμε τους στόχους τους. Που θα πιάνουμε τα @@ μας και θα τα τραβάμε από 1/1/ του επάρατου 2013.
Μωρέ κάτι ήξερε ο ΓΑΠ που ήθελε απελευθέρωση της μαύρης. Καλλίτερα ντάγκλα εδώ που τα λέμε. Καλλίτερα ντάγκλα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έφταναν τόσα που περνάμε με τα Μνημόνια, τα Κουρέματα και τις Δηλώσεις όλων αυτών που να τους κάτσουν στον κώλο όσα φάγανε,χάλασε κι ο καιρός. Τι να πεις! Θυμήθηκα εκείνο του Μποστ το αμίμητο: "Είμεθα πτωχός λαός, πλάκωσαν και αι ζέσται..." Κι άντε πάλι φίρδην μίγδην να στήνουμε παραστάσεις με ήρωες τον Πειναλέοντα και την Ανεργίτσα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται με ακρίβεια εντυπωσιακή. Το ίδιο σκηνικό. Για ποικιλία στις λαϊκές απογευματινές θα έχει Καραγκιόζη. Απο 'δώ οι παράγκες,πολλές παράγκες,απο 'κεί τα Σαράγια. Όχι τόσο πολλά αυτά, αλλά αρκετά & επώνυμα. Το ξύλο από τον Μπαρμπαγιώργο δεν ξέρω πότε θα πέσει, αλλά δεν αργεί. Έχουν μια φαγούρα τόσο η γκλίτσα όσο & το τσαρούχι.Άσε δε και το άλλο...Στο τέλος θα γυρίσουμε στην δραχμή και θα συνεχίσουν να παίρνουν μέτρα για να μην πάμε στο γρόσι, στην μνα, στον οβολό και στο τάλαντο.
Δεν μπορώ να μας καταλάβω όμως εμάς τους ανθρώπους.Έχουμε τη σοκολάτα που μας ενώνει,κι επιμένουμε να συζητάμε για την πολιτική που μας χωρίζει...να σκάσω είμαι... :p :p :p
Kαλημέρες :)

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

Σκέψου να πάμε στη δραχμή και να παίρνουμε μέτρα για να μη γυρίσουμε στο ευρώ!!!

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα περιμένω πλέον...

Συνολικές προβολές σελίδας