Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Μεγάλες νίκες στην Ευρώπη

Βρίθει ο καθεστωτικός τύπος, ηλεκτρονικός και μη για τα 44 δις που θα μας δώσουν από την Ευρώπη.
Πιάσαν τόπο τα μέτρα λέει ο Στουρνάρας για να ακούν τα στουρνάρια.
Δεν λένε τι ζητάνε επιπλέον οι τοκογλύφοι. Δεν λένε ότι ο λογαριασμός που θα μπαίνουν τα ψηφιακά χρήματα θα γυρίζουν στους δανειστές μας. Ότι εκεί θα μπαίνουν τα έσοδα του κράτους και θα παίρνουν όσα θέλουν. Και αν μένει τίποτα θα μας δίνουν και μας. Αλλιώς θα ενεργοποιούνται αυτόματα οι περικοπές κάθε μήνα.
Αφήσαν το καλαμάκι και πήραν το μπουρί της σόμπας να μας πιουν το αίμα. Τουλάχιστον ο Σαμαράς πληρώνεται (από μας) για να μας θάψει..!

Δείτε το σχέδιο που το έχει ξανακάνει ο ίδιος άνθρωπος εδώ

Τίποτα δεν γίνεται πια στην τύχη όσο τυχαίο και αν φαίνεται. Όλα είναι υπολογισμένα να οδηγήσουν κάπου και γι' αυτό προετοιμάζονται τα πράγματα για χρόνια, και οι συνθήκες. Και βέβαια εμείς, μέσα από θεωρίες, εκπαίδευση και ΜΜΕ. Πρέπει να όμως και εμείς να προετοιμαστούμε για όλα, για το χειρότερο. Και για την επίθεση που μας κάνουν και την βία που μας ασκούν, και για την δική μας λαϊκή αντίδραση, αντίσταση. Για να πετύχουμε πραγματική ανατροπή.

Λέμε πολλές φορές ότι είναι ανίκανοι, είναι βλάκες, είναι άχρηστοι. ΛΑΘΟΣ.
Δεν είναι τίποτα από αυτά. Το ότι ο Παπανδρέου δεν μιλά Ελληνικά δεν σημαίνει ότι δεν σκέφτεται. Το ότι δεν επιτυγχάνουν να βελτιώσουν τη ζωή μας και τη θέση της χώρας δεν σημαίνει ότι αυτό επιδίωκαν.

Μην αναρωτιέστε αν είναι παράλογοι με όσα κάνουν. Δεν είναι. Γνωρίζουν ότι δεν θα μπορούμε σε λίγο να πληρώσουμε τίποτα από αυτά που εφαρμόζουν. Δεν ενδιαφέρονται αν θα πληρώσουμε ή όχι. 
Πρέπει να προσέχουμε λέξεις που ξεφεύγουν και δεν κολλάνε ή πράγματα που φαίνονται αδύνατα να εκπληρωθούν από αυτά που ζητάνε.

Read more: http://kopria.blogspot.com/2011/11/blog-post_19.html#ixzz2CC8j4CQQ

2 σχόλια:

χειροποιητα κοσμηματα είπε...

μέρα με τη μέρα τα πραγματα για την Ελλάδα γίνονται και πιο ασχημα. Εχουμε ανοιξει ενα κύκλο δανεισμων ο οποίος δε θα κλείσει μέχρι να μας πάρουν και το τελευταίο ευρώ απο το πορτοφόλι μας. (δε μας έχουν μείνει και πολλά έτσι κι αλλιώς). Το τι ακολουθεί δε το ξέρουμε, άλλα θα το μάθουμε πολύ καλά με τον σκλήρο τρόπο.

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

Δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου σε τίποτα...δυστυχώς

Συνολικές προβολές σελίδας