Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

Στο "Δεν Πληρώνω" και ο ΓΑΠ

Τελικά αυτά τα ανδράποδα του βαθέως ΠαΣοΚ είναι ότι πιο σιχαμερό έχει βγάλει ο τόπος εδώ και χιλιάδες χρόνια. Και δεν είναι μόνο του ΠαΣοΚ αφού η πασοκίλα έχει διαποτίσει το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού φάσματος.
Γι'αυτούς εμείς υπάρχουμε να τους ευχαριστούμε, να τους ταΐζουμε και να τους υπηρετούμε.
θεωρούν τους εαυτούς τους το δώρο του θεού επί γης.
Πατρίδα θεωρούν την άπατη κοιλιά τους που έχουν σε λογαριασμούς offs-shore και Ελβετία. Γι'αυτό και λένε ότι άλλο να πτωχεύσουν οι Έλληνες και άλλο η "Ελλάδα "τους".
Είναι τόσο ανήθικοι και πωρωμένοι που όταν μια γυναίκα έβαλε χέρι στο Πάγκαλο γιατί μπήκε τσάμπα στην λίμνη της Βουλιαγμένης εκείνος φώναξε τις ορτινάτσες-μπάτσους (αυτούς που φυλάνε  κάθε λογής Ψωμιάδη κλέφτη) για να την πιάσουν.
Στο μυαλό του Πάγκαλου όχι απλώς θα έπρεπε να μπαίνει τσάμπα οπουδήποτε και να αρπάζει οτιδήποτε αλλά θα πρέπει να τον ευχαριστούμε που κλάνει εκεί που μπανιαριζόμαστε.

Για τον δε Γιωργάκη τον επονομαζόμενο και Διάκενο (GAP), αυτόν που ενώ έλεγε "Λεφτά υπάρχουν" και μας έχωνε στο κρεματόριο, γι'αυτόν οι ιθαγενείς είναι απλώς οι μαλάκες που θα σηκώνουν τα βάρη της τάξης των αφεντικών του. Και βέβαια περιμένει τεμενάδες γι'αυτό...


Με το που έφθασε στην Κω το «Φλάινγκ Ντόλφιν Ερατώ» που κάνει το δρομολόγιο Σάμος- Κω, ο 42χρονος καπετάνιος του Νίκος Χατζηνάκης, αντικατεστάθη από την εταιρία διότι στη Σάμο δεν επέτρεψε στον Γιώργο Παπανδρέου και την οικογένεια του να μπουν στο σκάφος χωρίς εισιτήριο την προηγούμενη εβδομάδα…
8 το πρωί και το δελφίνι που εκτελεί το δρομολόγιο Σάμος -Πάτμος-Λειψοί-Λέρος και τερματισμό στην Κωέκλεινε είχε λύσει του κάβους και ήταν έτοιμο να αναχωρήσει, όταν σταμάτησε ένα αυτοκίνητο, μέσαβγήκαν δύο άνδρες και κατευθυνόμενοι στο δελφίνι τους είπαν ότι έχουν δύο επιβάτες για Πάτμο.
Ο καπετάνιος του Δελφινιού έκανε τη διαδικασία πάλι να δέσει για να πάρουν τους επιβάτες που δεν ήταν άλλοι ο Γιώργος Παπανδρέου με την σύζυγο του.
Όταν όμως πλησίασαν στον καταπέλτη και τους ζητήθηκαν τα εισιτήρια δεν είχαν. Τότε η κυρία που ήταν επί των εισιτηρίων τους είπε ότι υπάρχει ρητή εντολή από την εταιρεία να μην επιτρέπουν χωρίς εισιτήριο σε κανέναν.
Σε αυτό επέμεινε και ο καπετάνιος. Πηγαίνετε να εκδώσετε από την Εταιρεία τους είπαν. Όχι εκείνοι επέμεναν να ταξιδέψουν χωρίς εισιτήριο. Ο καπετάνιος βλέποντας ότι δεν είχε άλλη επιλογή γιατί η εντολή από την εταιρεία ήταν ρητή και ο κ. Παπανδρέου επέμενε, έδωσε εντολή να λύσουν οι κάβοι και να αναχωρήσουν χωρίς τον Κ. Παπανδρέου διότι ήδη είχε καθυστερήσει η αναχώρηση.
Όταν όμως το δελφίνι έφθασε στην Κω η εταιρεία είχε έτοιμο τον αντικαταστάτη του.
Σημείωση: Λίγο αργότερα και μετά την αρχική δημοσίευση, για προφανείς λόγους ο καπετάνιοςΝίκος Χατζηνάκης, ανασκεύασε την δήλωση του πως η εταιρεία τον απέλυσε γιατί δεν δέχθηκε να μεταφέρει χωρίς εισιτήριο τον κ. Παπανδρέου, ισχυριζόμενος πως παραιτήθηκε αυτοβούλως για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας και η εταιρεία δεν έχει καμία σχέση….
»Έκανα την αντίσταση μου μας είπε, διότι δεν δέχομαι να κάνω το σωφεράκι του κ. Παπανδρέου που είναι ένας από αυτούς που μας έφεραν εδώ που βρισκόμαστε. [...] Παραιτήθηκα όμως για λόγους επαγγελματικής ευθυξίας. Την δυσαρέσκεια μου, πιστεύω ότι την αντιλήφθηκε ο κ. Παπανδρέου διότι όταν συναντηθήκαμε και αλληλοκοιταχθήκαμε πρέπει να σας πω ότι κατέβασε τα μάτια του[...].

πηγή εδώ
Η ξετσιπωσιά στα καλλίτερά της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας