Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Καθαρισμός της πλατείας...



Ο ανύπαρκτος - και μέχρι προσφάτως θεωρούμενος μυθικό ον - δήμαρχος της Αθήνας βγήκε στο τεραστίων διαστάσεων δημοσιογραφικό κανάλι ΣΚΑ(ε)Ι και μίλησε για την αισθητική της πλατείας Συντάγματος. Είναι προφανές ότι ο γραφειοκράτης (α)πολιτικός δεν θα μπορούσε ν μιλήσει για τίποτα άλλο παρά για φτιασιδώματα, φρου φρου και αρώματα. Θα ήταν επιτυχημένος και ως dealer της AVON.
Έτσι λοιπόν και ενώ η προπαγάνδα από ομίλους μέσων μαζικής εξαπάτησης συνεχιζόταν, αποφασίστηκε να σταλούν ξημερώματα, ως κλέφτες, τα συνεργεία καθαρισμού της σκέψης - με τα βιολογικά καθαριστικά αέρια - τα επονομαζόμενα και ΜΑΤ στην πλατεία Συντάγματος.
Εκεί οι ορντινάντσες της παράνομης κυβέρνησης δοσίλογων διέλυσαν την τελευταία γωνία ανομίας της Ελλάδος. Να μπορεί έτσι και ο Άκης, αφού παραγραφούν πλήρως όλες οι κατηγορίες των συντρόφων του, να πάει να πιει τον καφέ του.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι χρειαζόταν ένα σκουπισματάκι και ένα σφουγγάρισμα και αφού εμείς βαριόμασταν με τη ζέστη να το συμμαζέψουμε ας έγινε και από τα καλόπαιδα του συστήματος.
Θα πρέπει να ενημερωθεί ο κύριος Δήμαρχος ότι η σκέψη 1. δεν είναι αυθαίρετη 2. δεν υποπίπτει στη γραφειοκρατική δομή που ονειρεύεται και 3. δεν μας σταματά από το να συνευρισκόμαστε στην προσπάθειά μας να εκδημοκρατίσουμε τη χώρα.

Η αδικία σας γέμισε τις ζωές μας σαν τον κόπρο του Αυγεία αλλά το τελευταίο σκούπισμα θα ανήκει σε μας.



Δείτε και το καίριο άρθρο του πιτσιρίκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας