Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Δήλωση αφοσίωσης


Βγήκαν πάλι στη Βουλή οι εκπρόσωποι του ολιγαρχικού μας πολιτεύματος και μας έφεραν ακόμη μια φορά μπροστά στις ευθύνες μας.

Ή είμαστε με το κοινοβουλευτικό σύστημα όπως αυτό εκφράζεται κυρίως από τα δυο σάπια και διεφθαρμένα κόμματα εξουσίας, και τον κολαούζο Λά.Ο.Σ. ή είμαστε με τους δολοφόνους, ηλίθιους ή προβοκάτορες.

Μαζί και τα παπαγαλάκια τους στα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης που άρχισαν ήδη να ζητούν πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων. "Συμφωνείς ή διαφωνείς; Είσαι με μας, τους έννομους ή με αυτούς τους κακούργους;"
Δηλαδή να μην είμαι ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλο δεν μπορεί να συμβαίνει ρε μαλάκες;
Δηλαδή το να θεωρώ το πολίτευμά μας μια τεράστια παπαριά που πρέπει να άλλάξει αλλά να είμαι ενάντια στην κακουργηματική συμπεριφορά δεν παίζει;
Τι θέσφατα και ιερά δημιουργείτε για να θέτετε τα ψευτοδιλήμματα σας;
Τι θα πει Βουλή; Ένα κτήριο είναι και ο συμβολισμός του σταματά εκεί που θέλουμε εμείς και όχι εσείς.
Τι θα πεί Σύνταγμα; Το κατέβασε κανείς σας από κανένα βουνό αφού του το έδωσε κάποιος θεός και είπε ότι αυτό είναι αναλλοίωτο στο χρόνο και πάνω από τους ανθρώπους που αντί να υπηρετεί τα συμφέροντά τους θα το υπηρετούν αυτοί;
Τι θα πει νόμος; Ο Πλάτωνας απάντησε σε αυτό που κάνετε, δηλαδή να νομοθετείται για ημετέρους και δυνατούς : "Ο Νόμος αν δεν είναι η εύρεση του πραγματικού, δεν είναι νόμος αλλά τυραννικόν πρόσταγμα"
Και ξέρετε την γνώμη των αρχαίων ημών προγόνων (αυτών που έχτισαν πάνω στην Ακρόπολη ντε!) για τους τυράννους και τους τυραννοκτόνους.

Μπορείτε να δουλεύεται λίγους για πολύ ή πολλούς για λίγο αλλά όχι όλους για πάντα!

3 σχόλια:

Αγησίας είπε...

"Μπορείτε να δουλεύεται λίγους για πολύ ή πολλούς για λίγο αλλά όχι όλους για πάντα!"

Αμ, δε! Στο Ελλαδιστάν μπορούν να τους δουλεύουν όλους για πάντα.

kopria είπε...

μπορεί...θα δείξει πολύ σύντομα

ΔΙΟΔΟΤΟΣ είπε...

Αφού βρίσκουν και τα κάνουν. Η πλειαψηφία αυτού του λαού είναι απόλεμοι παχύσαρκοι νοικοκυραίοι, που τώρ κατελήφθησαν εξ' απήνης:

http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1323

Συνολικές προβολές σελίδας