Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Οι χείριστοι των χοιρίστων...ή τα μεσημεριανάδικα δεν είναι χορτοφάγα

Δεν είναι η Eurovision
Δεν είναι ο SAKIS
Δεν είναι όσοι την παρακολουθούν...

Είναι οι πτωματοφάγοι που ζουν από αυτό προσπαθώντας να τα αναγάγουν σε υψίστο θέμα για όλους και όλα
Είναι τα όρνεα της τηλεόρασης που με την ίδια ευκολίααποθεώνουν τον κάθε SAKIS πριν και αμέσως μετά τον αποκαθηλώνουν φτύνοντας εκεί που έγλειφαν πριν
Είναι τα σκουλίκια που θεωρούν ελληνικό πολιτισμότο να λοιδωρούν και να χλευάζουν τους αντιπάλους μας σαν να είναι αυτοί, οι αντίπαλοί μας, οι μέγιστοι εχθροί της πατρίδας και την όποια μορφή τέχνης (όπως και ότι άλλο) να την υποβιβάζουν σε αγοροπωλησία ευτελισμένου εθνικισμού.
Είναι όλοι εκείνοι οι δήμιοι του πνεύματος και αισθητικής που μας θέλουν όλους βλάκες χωρίς καμια αίσθηση καλαισθησίας ώστε να πουλάνε άκοπα την αγραμματοσύνη τους και την άγνοιά τους.

Όταν τους απορρίψουμε αυτούς μπορεί να αλλάξει κάτι...

7 σχόλια:

Dimitris είπε...

Οπως ειπες, σκουληκια. Ατομα που στη ζωη τους και την καρριερα τους ειναι ενα τιποτα, και αναγκαζονται να γινουν παρασιτα για να επιβιωσουν.

Βεβαια, αν δεν τους βλεπαν καποιοι, δεν θα ειχε γεμισει η τηλεοραση απο αυτους....

Ιθάκη είπε...

Έχω μια - δυο απορίες:
Η καλλιτεχνική, εντός ή εκτός εισαγωγικών, φωτογραφία δική σου είναι;
Εκτός των μεσημεριανάδικων η τιβούλα σε ικανοποιεί;

kopria είπε...

Καλημέρα.
@Δημήτρης, όντως κάποιος τους βλέπει. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν όσοι τους βλέπουν είναι η κρίσιμη μάζα ώστε να τους επιβάλλουν.

@Ιθάκη, η φωτογραφία δεν είναι καλλιτεχνική και δεν είναι δική μου βέβαια. Που να φωτογραφίσω όρνεα να τρέφονται από πτώμα;

Όχι δεν με ικανοποιεί η τιβούλα όπως την αναφέρεις, απλώς οι μεσημεριανές εκπομπές είναι το απαύγασμα της νοοτροπίας που επικρατεί.

Αγησίας είπε...

Με πιάνει απόγνωση κάθε φορά, που σκέφτομαι ότι οι τηλεθεατές των μεσημεριανάδικων έχουν δικαίωμα ψήφου ....

Dimitris είπε...

Κι ομως Πολυκαρπε, νομιζω οτι ειναι πανω απο κρισιμη μαζα. Να σου θυμισω την περιπτωση της εθνικης μας μπουρδολογου, της "μπορω και κονομαω" (μη λεμε ονοματα και τραβαμε την μηνι των δικηγορων).

Οταν ηταν στην κρατικη τηλεοραση, μια απο τις πολλες μπουρδες της ηταν το θεμα της φραπελιας. Ειχε γινει τοσο απιστευτος ντορος με το θεμα, που για μερικες μερες οι πολεις ειχαν γεμισει κοσμο που μαδουσε τις ελιες απο τους δρομους. Ακομα θυμαμαι εναν τουρμπο γερακο στη γειτονια μου που εν ριπει οφθαλμου ειχε σακατεψει δεκα ελιες. Τις οποιες ελιες, φυσικα, πληρωνουμε απο τα δημοτικα τελη για τη συντηρηση τους. Αντιστοιχα, σκεψου τον ντορο που ειχε γινει για το δηλητηριο του μπλε σκορπιου, παλι απο την ιδια εκπομπη.

Σκεψου επισης ποσα ατομα πριν μερικα χρονια ητνα παντελως αγνωστα και τωρα εχουν αερα μεγαλης φιρμας, μονο και μονο απο την παρουσια τους στο πανελ τετοιων εκπομπων. Εχει πολυ γελιο οταν κατεβαινω Ελλαδα και βλεπω στις ειδησεις να ασχολουνται με τον ταδε η τη δεινα, ατομα που δεν ξερω, και αναρωτιεμαι τι το σημαντικο εχουν. Μετα, βεβαια, αποκαλυπτεται οτι ειναι μεσημεριαναδες. Ειναι τοσοι πολλοι και τοσο αναγνωρισιμοι ακριβως γιατι ειναι και μεγαλη η μαζα που τους παρακολουθει. Στην αρχη για χαβαλε, μετα επειδη δεν εχει κατι αλλο εκεινη την ωρα, και επειτα απο συνηθεια η ακομα και εθισμο.

Και οπως παρα πολυ σωστα λεει ο Αγησιας, ολοι αυτοι ψηφιζουν....

kopria είπε...

είμαι περίεργος αν προσφερθεί κάτι άλλο αν θα ήταν δεκτικός ο περισότερος κόσμος...

Dimitris είπε...

Δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα τι εννοεις. Κατι αλλο στην τηλεοραση, στη θεση του κανιβαλισμου? Αν ναι, δυσκολο, πολυ δυσκολο. Εκτος και αν εννοεις κατι ακομα χειροτερο, το οποιο δεν απεχει πολυ.

Συνολικές προβολές σελίδας