Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2025

Νέο βίντεο από την εμπορική αμαξοστοιχία( aka Make a wish)



Νέο βίντεο από την εμπορική αμαξοστοιχία κυκλοφόρησε η υπηρεσία τύπου της κυβέρνησης ΣΚΑΪ. Ο κυβερνητικός αντιπρόσωπος Άρης Πορτοσάλτε παρουσίασε το βίντεο λέγοντας ότι εμφανίστηκε τώρα διότι τα ψηφιακά data είχαν πέσει στο πάτωμα. Η καθαρίστρια που μάζεψε με τη σκούπα τους άσσους και τα μηδενικά στο φαράσι έκανε δύο χρόνια να τα βάλει στη σωστή σειρά ώστε να έχουμε τη σωστή εικόνα. 




Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε, λέει ο δημοσιογράφος, είναι εμφανές πόσο καλοκάγαθο και χαριτωμένο είναι το τρενάκι και τέτοιος χαρακτήρας δεν θα έκανε παρανομία.


Μετά από αυτό, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε να μην είχε γίνει το ατύχημα. Τώρα όλη η Ελλάδα περιμένει εναγωνίως το βίντεο από τον Πορτοσάλτε όπου θα φαίνεται ότι τα τρένα πήγαιναν σε διαφορετικές ράγες, πέρασαν το ένα δίπλα στο άλλο και δεν συνέβη τίποτα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας