Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Πως λέγεται η γραβάτα στα Ελληνικά


Πως λέγεται η γραβάτα στα Ελληνικά; Πεοδείκτης! και ο Τσίπρας τη φόρεσε για να μας δείξει την επιμήκυνση που θα πάρουμε. Τόσο απλά.
Διότι οι θεατρίνοι της διαχείρισης της εξουσίας εκ μέρους των δανειστών, οι σημερινοί οι πιο αποτελεσματικοί να μας κρατάνε ήσυχους όσο μας ακρωτηριάζουν την ζωή χωρίς αναισθητικό, οι αναίσθητοι, δεν έχουν κανένα αντίκρισμα πια παρά μόνο στους ηλίθιους και στους απολογητές τους - που είτε είναι ηλίθιοι είτε έχουν απλώς συμφέρον.
Η περικοπή του αφορολόγητου μεταφέρεται ένα χρόνο νωρίτερα, οι συντάξεις θα κόβονται μέχρι να εξαφανιστούν οι συνταξιούχοι, η υγεία τελειώνει στον οικογενειακό γιατρό που σου κόβει το δικαίωμα να πας σε οποιονδήποτε άλλο, η δημόσια περιουσία έφυγε για 99 χρόνια - μέχρι τον επόμενο Τσίπρα να το επιμηκύνει - και το χρέος έγινε βιώσιμο για 60 χρόνια και θα μας θάψει όλους.
Αυτό που πέτυχε ο Τσίπρας είναι να ξεπλύνει το ΠαΣοΚ και τη ΝΔ για 40 χρόνια εγκλήματα, να παρουσιάσει τον νεοφιλελεφθερισμό ως μονόδρομο και να μην ανοίγει μύτη, καθιστώντας τον ως τον καλλίτερο εισπράκτορα που είχαν ως τώρα οι τοκογλύφοι.
Αν δεν υπήρχε θα έπρεπε να τον εφεύρουν.. ίσως και να τον έχουν.

Όσο δε για τον Κούλη τον αυτοδημιούργητο Μητσοτάκη (κάτι μου λέει το όνομα πάντως), είναι το καλλίτερο κόλπο των δανειστών για να διατηρήσουν τον Τσίπρα στην εξουσία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας