Κυριακή 9 Απριλίου 2017

και Α! και ΟΥ! ΣυΡιζΑ - ΝΔ

Περνάω χθες από την Σιβιτανίδου στην Καλλιθέα και κοντά στον σταθμό, λίγο πριν για την ακρίβεια βλέπω μια μεγάλη φωτισμένη ταμπέλα "Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας" (και όχι δημοπρασίας όπως είναι το σωστό και στην γωνία ΟΝΝΕΔ (Α! και ΟΥ! ούγκανα ΝΔ)
Χάθηκε η ντροπή και η Αιδώ και βγήκαν τα πράσινα ζόμπυ και οι μπλε βρυκόλακες (στον πρώτο όροφο και πάνω βέβαια, μην κάνουμε και μαλακίες ολκής).
Και πως να μη βγουν οι σκουληκαντέρες όταν τους ξέπλυνε ο κάθε αληταράς τΣυΡιζΑίος, όταν τΣυρΙζει ο Χρυσόγονος των 20.000 της ευρωβουλής ότι δεν βγαίνει ο λογαριασμός να δίνονται συντάξεις και πρέπει να έρθουν επενδύσεις και ξεπλυμένη η ξεπλυμένη Άννα Μισέλ (με βασιλική προφορά) να τΣυΡιζει υστερικά ... "Τώρα το καταλάβατε;"

Μεγάλο πλυντήριο του σάπιο ο Αλέξης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιος τύραννος σαν τον Τσίπρα δεν ξαναπέρασε! Είναι νέος, κακός και έχει μίσος.

Ανώνυμος είπε...

Θεωρούμε καλοπροαίρετη την προσπάθεια σου για ... Εξαγωγή Συμπερασμάτων! Αλλά Άστοχη και Ανούσια! Διότι τόσο εσείς όσο και άλλοι διάφοροι (θεωρούμε εξ αρχής ολους καλοπροαίρετος, αλλά τους ελέγχουμε με την Διαφορικη Αφαιρετική Λογική) αναμασατε της Επικεφαλίδες Των Πολιτικών Επιστημονικών Ολοκληρωμένων Στρατηγικών Αναλύσεων ΜΑΣ! Και το βλέπουμε αυτό το αναμασημα των Επικεφαλίδων στο οτι Δεν Κανει Κανεις Παραδοχή το Πραγματικό το Αληθινό Ζητούμενο της Υπόστασης του Ελληνικού Κράτους!
Περιγράφεται ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ! ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΟΥΔΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΟΜΗΣ!!! ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!

Και κρυβωσασται ΟΛΟΙ ΣΑΣ μέσα σε Αφηρημένους Αριθμους, Αφηρημένα Νούμερα που όλα προέρχονται από εικονικές μεταβλητές, για να Δικαιολογείται στο Διενεκες την .. Ύπαρξη Σας! Στην ουσία Πασχεται από Μια Αφηρημένη Αδιαφορία! Αυτό Είναι μια Μορφή Αρρώστιας τόσο σε Κοινωνικό (Σύνολο) όσο και σε Ατομικό Επίπεδο, την οποία Σας Έχουν Συνειδητά και Ασυνείδητα Επιβάλλει το Καπιταλιστικό Απάνθρωπο ΠολιτικοΟικονομικό Σύστημα!!!

Φιλέ μου, τόσο Εσύ όσο και Άλλοι .... Φοβάστε !!!😎

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

άλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα... Άντε να ελέγξεις την εξουσία και αν δου σου αρέσει ότι γράφω μη με διαβάσεις
Εκτός αν είσαι έμμισθο τρολλ της Κουμουνδούρου, οπότε άξιος ο μισθός

Ανώνυμος είπε...

καθολου αλα νταλα. ειναι το πιο ουσιωδες σχολιο. αλλα δε τζουζει η αληθεια και το γυρνας στο τσαμικο. εσυ τι κανεις, φοβισμενε που πασχεις απο αφηρημενη αδιαφορια; και αυτα που ξερεις εκει που περνανε κρυφοφασιστακο. οι κατηγοριες σου πεφτουν στο κενο. και δε θα μου υπαγορεψεις τι που πως γιατι και ποτε θα σκεφτω και θα εκφρασω. δε καταλαβα, με το ιδιο σκεφτικο, αμα δε σου αρεσουν αυτα που γραφουν οι αλλοι μη τα διαβαζεις, κοψε και τα σχολια να εχεις το κεφαλ(α)ι(ο) σου ησυχο, γκεσταπιτη.

Συνολικές προβολές σελίδας