Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Η αληθινή Τρόικα


Κάποια στιγμή πρέπει τα πράγματα να μπουν στη θέση τους. Να ειδωθούν με το σωστό πρίσμα και από την ορθή οπτική γωνία.
Παρά τις μαλακίες του Βαρουφάκη για την βάπτιση της τρόικας σε "θεσμούς" και "κουαρτέτο" και άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, η Τρόικα υπάρχει, είναι εδώ και γαμάει το λαό.

Το λαό που δεν έχει λόγο στη νομοθέτηση και στα κέντρα λήψης απόφασης.
Εξετάζοντας το θέμα, με κριτήριο ποιος τελικά καταστρέφει τη χώρα, ποιος ωφελείται και ποιος όχι, τα πράγματα γίνονται απλά.

Το ΔΝΤ ως εκπρόσωπος της αμερικάνικης ολιγαρχίας και του ιμπεριαλισμού με επικεφαλής το πτωματοφάγο όρνιο που ακούει στο ανθρώπινο όνομα Κριστίν ΛαΓκάρντ.
Το κατεστημένο των Βρυξελλών, χρηματοπιστωτικό-βιομηχανικό λόμπυ που ελέγχει την ευρωπαϊκή γραφειοκρατία  με επικεφαλής τον έμπειρο από την σφαγή της απορρόφησης της Ανατολικής Γερμανίας Βόλφαγκ Σόιμπλε και
τελευταίο τροχό της αμάξης των δυναστών μας την εκάστοτε Ελληνική κυβέρνηση τους υπουργούς και τους βολευτές της που πληρώνονται αδρά για να ψηφίζουν τα εκτρώματα που επιβάλλουν τον θάνατο,  την εξαθλίωση και την κατάσχεση της περιουσίας, δημόσιας και ιδιωτικής. Εκπρόσωπος ο εκάστοτε φερόμενος ως πρωθυπουργός, εθελόδουλο τσιράκι των ξένων και ντόπιων ολιγαρχών. Έμμισθος δήμιος των ζωών μας. Αυτή την περίοδο είναι ο Τσίπρας ο ξετσίπωτος.

Όσο ανεχόμαστε να μην έχουμε λόγο στα τεκταινόμενα. Όσο ζητωκραυγάζουμε σωτήρες. Όσο δεν διεκδικούμε την συμμετοχή μας και την ισχύ μας. Όσο δεν απαιτούμε να μοιραστεί η εξουσία εξίσου, τότε δεν έχουμε λυτρωμό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας