Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Στηρίζει ο τΣυΡιζΑ τη ΧΑ;


Μη βιαστείτε να βρίσετε "σύντροφοι". Σκεφτείτε πολύ καλά πριν απαντήσετε. 
Λοιπόν, προσωπικά εόμαι κατηγορηματικός. Ο Συριζα στηρίζει την ΧΑ δηλαδή το φασισμό... και θα το τεκμηριώσω.

Ο ΣυΡιζΑ βγήκε τον Γενάρη του 2015 με πολλές ελπίδες ότι κάτι θα αλλάξει στην διαφαινόμενη καταστροφή που επέβαλλαν οι δανειστές (πίσω από τη λέξη αυτή κρύβονται οι παγκόσμιοι ολιγάρχες". Πριν αλέκτωρ φωνήσε τρις από αυτό που νομίσαμε ως απαρχή της αλλαγής, δηλαδή το δημοψήφισμα, δυστυχώς όλα κατέρρευσαν με εκκωφαντικό κρότο. Ελπίδα, Αλλαγή, Αριστερά. 
Σαν να ήταν έτοιμος από καιρό, ο Τσίπρας, η ηγετική ομάδα του τέως αριστερώς ρητορικού μορφώματος και όσοι έμειναν -όλοι συνυπεύθυνοι και συνένοχοι- υπέγραψαν το τρίτο μνημόνιο, για άλλους το αριστερό, για άλλους το μακρύτερο. Και γυρίσαμε στα ίδια. 
Στην ίδια κατηφόρα προς την μετατροπή της κοινωνίας σε μια ακραία ταξική κοινωνία. Φτωχοποίηση, εξαθλίωση και πλήρη ισοπέδωση κάθε ανθρώπινου και εργασιακού δικαιώματος, πάντα όμως χωρίς γραβάτα αλλά με το φερετζέ του αριστερού φορεμένο. Ο διασυρμός των εννοιών και η διαστρέβλωση των λέξεων δεν έχει τέλος, όπως δεν έχει πάτο το λαγούμι που μας έχωσαν μέσα από το 2010.

Να ξεκαθαρίσω τα εξής, σε όσους ήδη διαβάζουν και βρίζουν -και που τους γράφω κανονικότατα. Είναι εξαιρετική περίπτωση να είσαι κομματόσκυλο στο Συριζα σήμερα. 40% των κώλων σηκώθηκαν από τις καρέκλες τους και έφυγαν και νέες καρέκλες δημιουργήθηκαν λόγω κυβέρνησης και έτσι δημιουργούνται ευκαιρίες. 
Προσωπικά πήγα στο ΣυΡιζΑ το Μάιο του 2012 με το τέλος των πλατειών και ο κώλος μου έφυγε 13 Ιουλίου του 2015 αφού τους ξέχεσε πατόκορφα. Έτσι για την ιστορία.
Ας πάμε στο προκείμενο τώρα. Ο Συριζα συνεχίζει να στηρίζει την ίδια πολιτική που ξεκίνησε από τον Γιωργάκη, συνεχίστηκε με τον Σαμαρά και ολοκληρώνεται(;;;) με τον Τσίπρα. 

Συνεχίζεται και η ίδια ρητορική -της αντιστροφής εννοιών - λες και οι ίδιοι άνθρωποι καταρτίζουν την τεκμηρίωση για Για ΠαΣοΚ, ΝΔ και τώρα για ΣυΡιζΑ. Προσωπικά είμαι σίγουρος γι αυτό.
Και παρακαλά κάθε φορά ο εκάστοτε υπουργός να γυρίσει ο βιαστής να μας γαμήσει... ουπς! λάθος... να γυρίσει ο δανειστής να μας δανείσει. Και αυτός γυρίζει! Κάθε φορά! Μαλάκας είναι;
Και τώρα ζητάνε για 20 χρόνια εργασίας 320 ευρώ σύνταξη. Για 15 χρόνια εργασίας 180 ευρώ. Να πέσει το αφορολόγητο και έτσι θα πληρώσουν φόρο και άνθρωποι που λόγω ανέχειας δεν είχαν ξαναπληρώσει (και ελαφρύνονται λίγο τα πάνω πάνω εισοδήματα, διότι έχουμε αριστερά).
Και δεν θα περάσει τίποτα για τους αγρότες διότι δεν συμφωνεί η πραγματική κυβέρνηση με ότι ψέματα υπόσχεται η φερόμενη ως κυβέρνηση. Και βέβαια ζητάνε 10 για να πάρουν 5 κάθε φορά ώστε να πανηγυρίσουν στα κανάλια κάτι σούργελα κυβερνητικοί ότι είναι αριστεροί.
Και όλο πιο πολύ πιέζεται ο λαός, και στύβεται για να πέσει και η τελευταία ρανίδα από το αίμα του στο στόμα των βρυκολάκων.
Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό μείγμα έχουμε και το δράμα των προσφύγων που για δικούς τους λόγους στοιβάζουν οι Βρυξέλλες εδώ. 

Όμως αυτού του είδους οι πολιτικές έχουν και απόνερα στην κοινωνία. 
Και ποιος τελικά θα ωφεληθεί από μια τέτοια κατάσταση; 

Μόνο φασιστικά μορφώματα βέβαια και αυτό το έχει αποδείξει η ιστορία, και ακόμη το αποδεικνύει, πολλάκις. Και το ξέρουν στο ΣυΡιζΑ πολύ καλά. Ξέρουν ότι τελικά εκεί θα πάει το πράγμα, διότι εκεί θέλουν να πάει και οι δανειστές. Αφού εξευτέλισαν την "αριστερά" θα χρειαστούν κάποια στιγμή κάτι πιο σφιχτό για να διατηρήσει την τάξη και τα συμφέροντά τους στον τόπο. Και μάλιστα θα το (ξανά) επιλέξουμε εμείς.


Βέβαια, όντας εντελώς συστημικοί αυτό που νοιάζει τους ΣυΡιζΑίους είναι να διατηρήσουν όσο μπορούν την εξουσία τους (και για να τη διατηρήσουν διορίζουν αβέρτα ώστε να φτιάξουν μια πιο στιβαρή εκλογική βάση) και εν τέλη, ότι προλάβει να αρπάξει ο κώλος τους!!!!

Έρχονται μαύρες μέρες, δυσοίωνοι καιροί και δυστοπικές κοινωνίες. Και οι ΣυΡιζΑίοι (όχι απρόσωπα ο ΣυΡιζΑ) δεν είναι απλά συνυπεύθυνοι, είναι συνένοχοι για τις συνθήκες που εκτρέφουν το φασισμό που έρχεται.

1 σχόλιο:

Αλέξανδρος (Στέργιος) Ζήβας είπε...

Μπραχ, γκιτ, γατς οραντά...., σεϊτάν κιοπεκλέρ....!
Εκάς, ω βέβηλη.....
εκλαικάστρια της Ελλάδος Ε. Ε....,
''..... η ρίζα της ζωής -σου είναι στο φέρετρό -της....."....!


.....Λυπού, Ελ λάς....::
πέτρα : λας : "χώρα" του..... Ελ - Ελωεί - Ελωχείμ -....,
συ...., με την....,
την τέως Αινιγματολύτρα...., Αινιγματοδέτρα γλώσσα σου....!

Ννναι...., και..... εκάς οι Λα πέρσαι....,
ωσεί λάϊον πυρ Λα έρτης γαρ ενθάδε ''κείται''....!

Και...., τώρα πια...., "Μύιος : προσφυγοφέρτης Ζευς"
ή "Απομύιος : προσφυγοδιώχτης Ζευς"...!;

Και..... χξς΄ςςςς...., ω εσείς οι.....
300, μασονέ, "νοικιασμένοι'' εκλαικαστές -- εκλαικάστριες της Ελλάδος....,
ααααα, χξς΄ςςςς και συ, προπαντός, ρε οξαποδώ Αλ εξεξέξη....,
που, οσονούπω, θα πουδουκλουθείς επί της λάαος...., ω ψευδολαοσσόε....,
θα μπρουμντίις κι θα σπάις τα κουλά σ'....!

Ναιαιαιαιαι...., άααααει..... και..... εκάςςςςς.....
/ .....μπραχ, γατς, γκιτ..... οραντά...., "σεϊτάν κιοπέκ"....,
καθώς σου είπε τις προάλλες ''σιωπηλά'' ο οξαποπαντού Μουσλίμ..... /
κι να τσακ'στείς στου..... Is ra / ρας / el....!.....

.....Shalom aleichem..... και..... έρρωσθε....,
ω, και μη λίαν αύεις, Λάαε της Ελλάδος...,
ό,τι γαρ καν πράξουσι...., τεθνεότες ου πέρδουσι....:
Στέργιος (Αλέξανδρος)....:
www.stergios888.gr

Συνολικές προβολές σελίδας