Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Tsipras' Cojones to the wall


Καλεί ο Τσίπρας τους πολιτικούς αρχηγούς για να βάλουν χέρι στο έγκλημα... στα εγκλήματα πιο σωστά. 
Θέλει συνενόχους... δεν του κάθισαν καλά όμως του ξετσίπρωτου όλα. Η ΝουΔούλα δεν έβγαλε αρχηγό και έτσι δεν θα πάρει μάλλον πολιτικό κόστος από τη σφαγή. Δεν θα πιουν αίμα τώρα... Θα περιμένουν αργότερα, να διώξουν και τον Τσίπρα σε μια οικουμενική ανθρωποθυσία των ιθαγενών.

Ποτάμι και μΠΑτΣΟΚ το παίζουν δύσκολοι... μπας και βγάλουν κανένα υπουργειάκι παραπάνω. Η Φώφη έχει ακόμη ονειρώξεις μεγαλείου για όταν ξαναγίνουν εκλογές και πατάει προσεκτικά.

Ο Μπουχέσας ο Τουρκοφάγος είναι δεδομένος αφού είχε ξεπουλήσει και τα δύο ακροδεξιά χέρια που είχε από πριν. Άσε που συνήθισε το ελικόπτερο να πηγαινοέρχεται...

Χρειάζεται όμως ευρεία συνενοχή και ποιος μένει; Ο Ημίτρελος. Είναι αρκετά λεβέντης και όλο δίνει διαθεσιμότητα. Η μεγαλύτερη απόδειξη της ποιότητας του ξετσίπρωτου θα είναι ότι θα κάνει κυβέρνηση τον Λεβέντη, αυτόν που βλέπαμε πριν πέσουμε για ύπνο για να γελάσουμε, να χαλαρώσουμε λίγο...

Παρόλο που έχουμε τέτοιες τιτανοτεράστιες προσωπικότητες ο Τσίπρας συνεχίζει να τους επισκιάζει όλους... Ο Σαμαράς είναι γατάκι μπροστά του.

Είπε ο ανενδοίαστος στον Θεοδωράκη (*πόσο πιο χαμηλά πια;) ότι στις προεκλογικές περιόδους λέμε και καμιά υπερβολή να περνάει η ώρα!!!! Για τη 13η σύνταξη που θα έδινε στους συνταξιούχους μίλαγε. Βέβαια αυτοί τώρα παίρνουν το 13ο το μακρύτερο. 
"Όλοι κάνουμε λάθη" κατέληξε θυμίζοντας εκείνο το "Ουδείς αναμάρτητος τους Σα(χλα)μαρά στη Μέρκελ.

Το άλλο που είπε στον Λεβέντη; "Εξετάζω με προσοχή τα εννέα σημεία" (πάντα έχει πιο χαμηλά) Τα εννέα σημεία είναι σαν του κώλου τα εννιάμερα.
Έκανε και ο Λεβέντης κώλο
και βάζει για να μπει σε κυβέρνηση όρο

Τι ζούμε πια!!!!

Όλα αυτά καταδεικνύουν πλείστα τα όσα 

Ο Τσίπρας είναι ο πιο πιο αδίστακτος πολιτικός που έχει περάσει ever. Ικανότατος για όλα, αρκεί να έχει τον κώλο του στην καρέκλα.
Το σύστημα χειρίζεται μια χαρά την προπαγάνδα, τα μέσα, την ελπίδα σε τέτοιο βαθμό που η απεξάρτηση από αυτό μοιάζει αδύνατη.
Οι γέροι είναι πια χαμένη υπόθεση. Κάναμε αμάν να ψηφίσουν κάτι διαφορετικό, δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά αλλάξουν.
Το σχέδιο των τοκογλύφων παραμένει το ίδιο από το 2010 και τώρα αρχίζει η πραγματική επίθεσή τους... Το μυστικό τους όπλο ήταν από την αρχή ο Τσίπρας ο ξετσίπρωτος.

Για ποιο λόγο γίνεται η σύγκλιση των αρχηγών; Μα για το ασφαλιστικό, το ενιαίο  μισθολόγιο στο δημόσιο και στο βάθος η αναθεώρηση του Συντάγματος.
Δύο πόλοι κρατάνε ότι μπορούν να κρατήσουν από την οικονομία ώστε να μηδιαλυθούν τα πάντα. Οι συντάξεις αυτών που δεν πεθαίνουν κιόλας (που είχε πει με αγανάκτηση ο βρυκόλακας Λοβέρδος) και οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων
Με την εξάλειψη του ασφαλιστικού δεν θα μπορούν πια να στηρίζουν οι συνταξιούχοι τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Θα τους εκτελέσουν με τα γενόσημα και την υγεία που συνεχώς περιορίζεται. Το ίδιο θα πάθουν και οι δημόσιοι. Έτσι θα οδηγήσουν τα πάντα σε κατάρρευση. Τα σπίτια θα είναι εύκολος στόχος, οι άνθρωποι εξαθλιωμένα ζόμπυ-σκλάβοι που όχι μόνο δεν θα αντιδρούν αλλά θα παρακαλάνε να δώσουν την ψυχή τους για ένα κομμάτι ψωμί!!!

Όμως τίποτα από αυτά δεν είναι αρκετά.

Βλέπεις οι νόμοι καταργούνται με απλή πλειοψηφία, "σε ένα νόμο και ένα άρθρο", και στη θέση τους μπαίνουν νέοι που μπορούν να διορθώσουν τα πράγματα. Δεν μπορούν να αφήσουν καμία πιθανότητα τέτοια. Τώρα που πέτυχαν την πιο μνημονιακή κυβέρνηση και την πιο μνημονιακή βουλή, τώρα που βρήκαν Τσίπρα θα θάψουν 5-6 εκατομμύρια.

Άντε μετά ότι και να βγεί να βρει τους βουλευτές να αλλάξει το Σύνταγμα. 

Βέβαια αυτό είναι περισσότερο ψυχολογία για να απογοητευτούν οι μάζες πάρα ουσία. Αυτό γιατί στην πραγματικότητα, και εδώ που φτάσαμε, δεν υπάρχει νόμιμο. 
Νόμιμο ήταν και το Απαρχάιντ. 
Νόμιμο ήταν και το Ολοκαύτωμα.
Νόμιμη ήταν και η σκλαβιά.

Η νομιμότητα είναι θέμα ισχύος και η εξουσία έχει πάντα ένα Κράτος και μία Βία να επιβάλλει το νόμιμό της.

Τα πράγματα οδηγούνται στο αναπόφευκτο. Ο τΣυΡιζΑ ήταν η ελπίδα (μια φενάκη, ένα αδειανό πουκάμισο στην πραγματικότητα) να δοθεί μια αναίμακτη λύση. Δεν έγινε. Τώρα όλα αλλάξουν όταν συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε σε πόλεμο εδώ και πέντε χρόνια, πραγματικό πόλεμο όπου μας σκοτώνουν. Μας έχουν κλείσει σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης με συρματοπλέγματα το νόμο και φρουρούς την πολιτική τάξη και εκεί πεθαίνουμε, άμεσα κάποι, αργά για να το συνηθίζουμε οι υπόλοιποι.

Το πρόβλημα είναι ότι εντέχνως αφήνουν πάντα ένα παράθυρο ότι κάτι θα σωθεί και πιανόμαστε από αυτό και καθόμαστε ήσυχοι μπας και το σώσουμε. Δεν μας έχει μείνει τίποτα όμως. Τίποτα απολύτως, διότι όταν θέλουν τους αρκεί να νομοθετήσουν για να μας το πάρουν. Όσο φόρο χρειάζεται, με όσοι αναδρομική ισχύ πρέπει για όσα θέλουν εκείνη τη στιγμή. Και δεν μπορείς να αντιδράσεις. 
Δεν έχουμε τίποτα, καμιά κυριότητα πάνω σε οτιδήποτε. Απλώς περιμένουμε τη σειρά μας.

Πάντως,
με αυτά και με αυτά μου λύθηκε και η απορία γιατί ο Τσίπρας αυτοπροσδιορίζεται αριστερός. Μας έχει όλους γραμμένους στο αριστερό του αρχίδι... Γιατί; Επειδή ο ίδιος είναι δεξιό αρχιδί, και μάλιστα μεγάλο.
Όμως θα είναι αυτός που θα πάρει τα "Αρχίδια του στον τοίχο" (balls to the wall)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας