Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

28η Οκτωμβρίου,... άλλη μια επέτειος του ΝΑΙ

28η Οκτωβρίου 2015, Η μεγάλη εθνική επέτειος του ΝΑΙ


Και παλιότερα


και λίγο πιο παλιότερα



Στον Γιωργάκη όμως έσκασε το ΟΧΙ του λαού.. και μας άφησε ... Άντε και στου Τσίπρα


“Σήμερα αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου! Πριν από 71 χρόνια ο λαός μας είπε το “όχι” όπως έκανε και σήμερα. Και το νόημα της ημέρας είναι αυτό. Οι παρελάσεις να γίνονται μπροστά στο λαό, όπως συμβαίνει σήμερα στη
Θεσσαλονίκη!”. Αυτό δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος μιλώντας λίγο μετά τις 12.30 σε τηλεοπτικό σταθμό, δίνοντας τη πραγματική διάσταση των γεγονότων. πηγή εδώ
(σ.σ. Σας ευχαριστώ κύριε Γλέζο που λέτε αυτό που θέλουν να πουν όλοι ενάντια στη διαβολή που θα υπάρξει. Θέσατε τα πράγματα στην πραγματική θέση τους).

Θέλανε να δώσουν το μήνυμα ότι η ηγεσία είναι εδώ και είναι ακλόνητη έναντι των πληβείων ιθαγενών. Σκεφτήκανε ότι θα έσκαγε το πράγμα στην Αθήνα και η Διαμαντοπούλου, αφού ε(κ)βίασε τους δασκάλους και τους καθηγητές μέσω οδών ότι θα τιμωρήσει όποιον αντιδράσει, πήγε να παραστεί.
Άλλωστε είναι δελφίνα ολκής και πρέπει να δείξει και την πυγμή της κυβέρνησης αυτής αλλά και του ΠαΣοΚ της επόμενης μέρας που θέλει να είναι κεντρικό στέλεχος.
Έφεραν λοιπόν τα αμούστακα των δυνάμεων καταστολής να αδειάσουν την πλατεία Συντάγματος, άλλωστε οι τιμές είναι για αυτούς και αν δεν είναι διατεθειμένοι οι δουλοπάροικοι να τις παράσχουν, τόσο το χειρότερο γι' αυτούς. Δεν χρειάζονται το λαό.

Όμως οι μαθητές απέστρεψαν το βλέμμα τους από την αποτρόπαια παρουσία της
και σήκωσαν τα μαύρα πανιά, αυτά που θα στείλουμε στους πολιτικούς τάφους τους. Κορδέλες μαύρες είχε και η μπάντα του δήμου. Ο Καμίνης, νομίζοντας ότι αυτός είναι ο Δήμος και όχι οι άνθρωποί του, τους απείλησε αλλά το μαύρο ταιριάζει στα χάλκινα
Και μετά βρεθήκαμε στη μέση. Παρελάσαμε, είπαμε στους Γερμανοτσολιάδες ότι είναι γερμανοτσολιάδες.
Και δυό νέα συνθήματα από το Σύνταγμα:

Geoffrey είσαι πρωθυπουργός απάτη,
καλλίτερα να είχαμε πρωθυπουργό την Patty
και
ξύπνα και παραιτήσου Παπούλια
καλλίτερα να είχαμε για πρόεδρο την Τζούλια

Και μια και είπα Παπούλια, υποκλίνομαι στην Θεσσαλονίκη και όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.
Έφεραν και τα ΜΑΤ τα περισσότερα εδώ να προστατέψουν την σιδηρά Παρθένα και τους πήδηξαν κανονικότατα.
Ματαιώθηκε στη Θεσσαλονίκη η παρέλαση και αποχώρησε ο Παπούλιας. Εκδιώχθηκε ως θεσμός του πολιτεύματος του σάπιου στο οποίο είναι πρώτος πολίτης. Το στίγμα της πολιτικής του παρουσίας θα είναι ΡΟΖ, σαν το χρώμα της βίλλας που "δάνεισε" για να χτιστεί. ΡΟΖ σαν τη στάση του απέναντι στον δωσίλογο πρωθυπουργό. Σαν τη σιωπή του απέναντι στην κατρακύλα της εξαθλίωσης όλου του λαού όταν ο ίδιος αμείβεται περισσότερο από τον πρόεδρο των ΗΠΑ (τι κιμπάρηδες είμαστε).
Παπούλια, ο Ελληνικός λαός δίνει μια μεγάλη μάχη εναντίον σε ότι πρεσβεύες. Ο Ελληνικός λαός είπε "ΟΧΙ", εσύ πες όσα μικρά ναι θες.
Παπούλια, δεν πας για να τιμήσεις, πας να σε τιμήσουν και σήμερα πήρες αυτό που ο λαός θεώρησε ότι αξίζεις. Σκέψου το.
Γιατί όσα και να πει η ντροπή της Ελλάδας και η κόρη του η νεοφιλελεύθερη, ντροπή δεν είναι να μη θέλεις το λαό αλλά να μη σε θέλει ο λαός.
Όσο για το φίδι που θέλει αυγό, έλεγε να ανοίξει ο δρόμος σε 10 λεπτά  γιατί ξεφτιλιζόμαστε. Δεν σκέφτεται πόσο τον θεωρεί ξεφτιλισμένο ο Ελληνικός λαός. Τα ξένα αφεντικά του τον νοιάζουν μόνο.
Παπουτσή, υπουργέ προστασίας πολιτικών, είδες των όγκο των φασίζουσων μειοψηφιών, που μέρος τους είμαι και γω; Μήπως είναι φασισμός να θέλει ο λαός να σε ξαποστείλει και συ να στέλνεις τα ΜΑΤ εναντίον του; Αλλά είναι δυνατόν το 99% του λαουτζίκου να έχει ιδίας βαρύτητας γνώμη με σένα και καμιά διακοσαριά άλλους κηφήνες, που σας ταΐζουμε κιόλας. (Όχι Άδωνι Γιωργιάδη, δεν έχω να φάω επειδή εσύ ψήφισες Μνημόνιο, εξ αυτού δεν έχω να φάω).
Διαμαντίδη που βρίζεις το λαό είσαι τόσο χυδαίος όσο η προσπάθειά σου να κρατηθείς στην καρέκλα σου. Αν ο ΣυΡιζΑ είχε τόσο κόσμο θα ήταν κυβέρνηση παπάρες που ζείτε για τον τηλεοπτικό φαό μόνο. Δεν σας πιστεύει κανείς πια και δεν θα έχετε που να σταθείτε σε τούτη τη χώρα που καταστρέψατε.
Βενιζέλε μεγαλόστομε, μάστορα του κενού λόγου, ο λαός έκανε πράξη το παράδειγμα αυτών που δημιούργησαν την επέτειο και είπε ΟΧΙ σε ότι κάνετε. ΟΧΙ σε ότι ψηφίζετε. ΟΧΙ σε ότι συμφωνείτε χωρίς την έγκρισή του. Τα άλλα είναι λόγια κούφια για τις κάμερες.
Όλοι εσείς οι καρεκλοκένταυροι και τα τσιράκια σας, αν νομίζετε ότι είμαστε μειοψηφία, ελάτε κοντά στο λαό σας και φέρτε μαζί σας και τον αρχηγό σας να σας δείξουμε πως αγαπάνε στην Ελλάδα.
Από κοντά κι η αντιπολίτευση του Σαμαρά και του Καρατζαφυρερ. Εσείς ξεγυμνώνεστε από τα γεγονότα. Δεν θα ασχοληθεί μαζί σας ποτέ ξανα και θα σβήσετε στη λήθη. Καλλίτερα από το να σας φάει η μαρμάγκα.

Γνωρίζω ότι θα πείτε πολλά για ότι συνέβη σήμερα. Ξέρετε τότι απευθύνεστε σε πολύ λίγους πια και κυρίως σε έναν άδειο φακό για να ακούσετε το βράδυ τη φωνή σας. Δεν έχει σημασία. Σήμερα, που οι κουκουλοφόροι είχαν αργία στην υπηρεσία τους, ξεγυμνωθήκατε. Είδατε πόσο μικροί είσαστε χωρίς μυριάδες κατάφραχτους πραιτοριανούς γύρω σας. Ανθρωπάκια, μυρμήγκια με ακριβές γραβάτες και μεγάλες γλώσσες.

Όλος ο Ελληνικός λαός ενωμένος είπε σήμερα ΟΧΙ. Όλος ο Ελληνικός λαός σήμερα παρέλασε εναντίον των κατοχικών δυνάμεων και των προδοτών κυβερνώντων.
Έτσι το έπος του 1940 έγινε σήμερα ζωντανό παράδειγμα και φάρος αγώνα.
Οι μεγαλόσχημοι πολιτικοί κρύφτηκαν και οι δευτεράνζτες τους το έβαλαν στα πόδια σαν κοκκορόφτεροι Ιταλοί.
Φύγετε ρε ξεφτίλες.
Περνάει ο λαός της Ελλάδος φρουρός.
Εσείς δεν έχετε καμιά δουλειά μαζί μας. Θα φυγαδεύεστε και στο τέλος θα ηττηθείτε. Θα φύγετε πριν διαλύσετε κάθε κοινωνικό ιστό, κάθε δημόσια παροχή, κάθε ζωή σε αυτόν τον τόπο.
ΥΓ Σε όλους του πιτσιρικάδες που αντέδρασαν σήμερα, σας ευχαριστώ. Μας δίνετε ελπίδα για το μέλλον.
Ειδικά σε αυτόν που μούντζωσε, να αγιάσει το χέρι σου. Το θάρρος σας ξεπερνά κατά πολύ πολλούς από μας.
Αέρα, αέρα... θα φύγει η χολέρα.
Και αν νομίζετε ότι μπορείτε να κρύβεστε για πάντα στις τρύπες σας, θα σας ξετρυπώσουμε όπως τον Κανταφι.
Ζήτω το ΟΧΙ του λαού το 1940.
Ζήτω το ΟΧΙ του λαού το 2011.
πηγή video prezatv























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας