Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Πονάει η πρώτη φορά

Οι Τσίπρας, Πάκης και Μεϊμαγκάκης μεταμφιεσμένοι
εφαρμόζουν τους νόμους που τους βάζουν να ψηφίσουν

Ά! ρε κουφαλίτσα Τσίπρα που δεν έχεις τσίπα. Εσύ έβαλες τον κώλο του Πάκη του ακίνητου στον φιλόξενο θώκο του προέδρου της Δημοκρατίας να υπογράφει κάθε μνημονιακό κωλόχαρτο με χαρά, και αν τύχει να αντιδρά σε αντιμνημονιακούς - αν και όταν τύχει. Ρε πονηρούλη, Έφυγε η δοτή κυβέρνηση η δική σου και η πιο δοτή, που δεν έχει και πολιτικό κόστος, υπηρεσιακή κυβέρνηση των αδέκαστων διορισμένων δικαστών που βγάζαν συνταγματικά τα μνημόνια και αντισυνταγματικές τις μειώσεις τωνμισθών τους, υπογράφει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Βλέπεις μέχρι τώρα βρισκόταν κάποιοι κουζουλοί που πήγαιναν και σταματούσαν το νεοφιλελεύθερο αίσχος αλλά οι γερμανοί τα έχουν λύσει αυτά. Όλα ηλεκτρονικά και απρόσωπα. Μη σταματήσει η μεταφοράπεριουσιών, αίματος και ζωών. 
Και εσύ τώρα, αδίστακτε, όπως όλη η πολιτική τάξη, μπορείς μέχρι και να υποσχεθείς προστασία του πρώτου παγκακιού στους άστεγους.
Πρώτη φορά δήθεν αριστεράχάνεις το σπίτι σου ηλεκτρονικά
Πονάει η πρώτη φορά του κώλου αριστερά
και καμιά φορά πονά για πάντα
Τσίπρα, αν ξαναβγείς, θα είσαι ο πρωθυπουργός που θα πάρει τον πούλο με ελικόπτερο... στο υπόσχομαι

ΥΓ Έγραφα στο προηγούμενο ποστ ότι ανέστησες τα ζόμπυ. Είναι και θρασύτατα. Εναντίον του δικομματισμού μίλησε η κυρά Φώφη που βγήκε στα 47 της σε σύνταξη από κρατική τράπεζα... 
Σε Προεδρικό Διάταγμα που αφορά στο νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, μπήκε η πρώτη υπογραφή του υπηρεσιακού υπουργού Δικαιοσύνης, Δημ. Παπαγγελόπολου.
Με αυτό ρυθμίζεται ο τρόπος πρόσβασης στο πληροφοριακό σύστημα και η καταχώρηση των στοιχείων του πλειστηριασμού από τους χρήστες    δικαστικούς επιμελητές και συμβολαιογράφους.
Κι αυτό καθώς το Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε νόμιμο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, που προβλέπει την διαδικασία ηλεκτρονικής δημοσίευσης αποσπάσματος κατασχετήριας έκθεσης και δηλώσεων πλειστηριασμών στην ιστοσελίδα του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων – Τομέα Ασφάλισης Νομικών (ΕΤΑΑ-ΤΑΝ).
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του πρόσφατου νόμου  4335/20154 έγιναν αλλαγές στο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας  και ειδικά στο κεφάλαιο της αναγκαστικής εκτέλεσης. Έτσι, καθιερώθηκε  η δημοσίευση  στην ιστοσελίδα δημοσιεύσεων πλειστηριασμών του ΕΤΑΑ-ΤΑΝ, δικαστικών αποφάσεων, εκθέσεων, πράξεων και δηλώσεων της διαδικασίας πλειστηριασμού κινητών, ακινήτων, πλοίων και αεροσκαφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας