Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Υπάλληλοι του μήνα

όποιος και αν έπαιρνε τέτοια λεφτά, θα γέλαγε

Μαζεύτηκαν εκεί στον τΣυΡιζΑ (τ=τέως) για να δουν προεκλογικές πολιτικές και κακοψοφοδέλτια(να χουν). Και μαζεύτηκε το όργανο των προβεβλημένων στελεχών. Άνθρωποι τύπου Παπαδημιούλη. 
Αυτοί που χρόνια τρέφονται, και αυτοί που περιμένουν να τραφούν, αλλά όλοι προβεβλημένοι από τα ΜΜΕ των νταβατζήδων. Υπάλληλοί τους και μάλιστα καλοί υπάλληλοι των ολιγαρχών. 
Όσο για τον Alexis έχει καβαλήσει το καλάμι του αρχηγού και σωτήρα που του έδωσαν και πάει. Τακα-τουκα-τακα-τουκα με την καρύδα από πίσω ο Νίκος Παππάς (Μόντυ Πάυθονς στυλ) και πάνε.
Πάνε, δηλαδή τι πάνε, εδώ γύρω. Γύρω γύρω στα μνημόνια. Διότι πήγε το παιδί εις τας Ευρώπας να σηκώσει μπόι(πολιτικό) και του είπε ο τροχήλατος γερμανικός ποιμενικός Forget it Alexis και ο Αλέξης ξέχασε τα πάντα. Ιδεολογία, κόμμα, υποσχέσεις. Τα πάντα λέμε. Μέχρι και την Περιστέρα. Και αγάπησε την Μέρκελ πιότερο, που ναι και μεστωμένη και ξέρει τη δουλειά ρε παιδί μου. Και μπορεί να του προστατέψει και την καρέκλα (όσο τον χρειάζεται. Μετά αντίο).

Και ο Παπαδημιούλης εκεί. Γελαστός, με μεγάλη τσέπη στη δεξιά μεριά του καβάλου, διότι είμεθα και αριστεροί και η αριστερή τσέπη πρέπει να είναι μικρή. Και χρόνια τώρα η φάτσα του να κοσμεί κανάλια, και να λέει ο Οικονομέας ότι έχει το τηλέφωνό του σε κλήσεις που τον παίρνει (ο Παπαδημιούλης) για να τον βγάζει στην ώρα Μηδέν, διότι και ο ίδιος μηδέν αν δεν εκλεχθεί σε θέση, που εκλέγεται διαρκώς...

Και την κάνει και η Φωτίου από τον Αυτιά γιατί της την πέφτει και η Ραχήλ (έμπαινε Γιούτσο). Και λέει όλο νόημα και ύφος κυράτσας "Εγώ δεν αλλάζω κόμματα". Σιγά κυρά μου. Αρχές, αξίες στάση ζωής δεν αλλάζουμε. Το κόμμα είναι μέσο. Φορέας. Αν αλλάξει στην πορεί όχι απλώς το αλλάζουμε, του αλλάζουμε τα φώτα. Βρε ΟΥΣΤ! Αριστεροί του κόμματος

Και κάτι πουθενάδες τΣυΡιζΑιοι να βγαίνουν και να λένε ότι ναι μεν μνημόνιο και σκληρό αλλά να πάρουμε και μέτρα για το λαό. Σε άλλους θα πάρουνε τα μέτρα και άλλους θα τους το χώσουν με το μέτρο. Τη γαμήσαμε κοινώς, αλλά από αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας