Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Κατάλαβες ρεμάλι;


Κατάλαβες μαλάκα μου γραβατωμένε/υποταγμένε/ένστολε ροπαλοφόρε γιατί έχει την ιδεολογική κυριαρχία ένας χώρος;
Επειδή σε αντίθεση με τα σκυλιά που μπαινοβγάζεις στα κλουβιά τους και κάθονται φρόνιμα στης φυλακής τα VIP κελιά μέχρι να δεις τι θα τα κάνεις κάποιοι από τον άλλο χώρο είναι έτοιμοι να δώσουν τον εαυτό τους. Γιατί οι ιδέες είναι αλεξίσφαιρες όταν είναι πραγματικές. 
Φτάνει ένα παιδί για να σε ξεβρακώσει, να ισοπεδώσει ότι τόσα χρόνια χτίζουν με τρόμο οι καναλάρχες και τα τσιράκια τους πίσω από το ραγισμένο γυαλί της ΤιΒι κάθε μέρα.
Έχει τόση δύναμη που υπουργοί, πρώην δικαστές κατουρημένοι βγαίνουν να συκοφαντήσουν, να μειώσουν την δύναμη της ψυχής με ένα "σιτίζεται".
Τόσο λίγοι όσο οι μάτσο μπάτσοι που βαράνε ανάπηρους σε καροτσάκια μπας και δούνε μια μαλακή στύση στο ανύπαρκτο πέος τους.

Κατάλαβες, γι' αυτό είσαι ικανός να κρατάς τσεκούρι όταν είσαι από την πλευρά του κράτους, της ισχύος. Γι' αυτό ξεκοιλιάζεις μετανάστες με την κάλυψη της μπατσαρίας. Γι' αυτό είσαι φασίστας, μπάτσος ή ότι σκατάς είσαι. Περήφανος να είσαι ο τελευταιός τροχός της άμαξας, η τελευταία τρύπα του ζουρνά, το σκυλάκι των λεφτάδων ή ο νταβάς της εξουσίας, Ένας κωλοπετσωμένος φιλοτομαριστής είσαι μόνο, οπαδός των rest in piss Θάτσερ και Ρέηγκαν που θέλει μια κοινωνία τομαριών ατομικιστών κανιβάλων για να μπορεί να πίνει αίμα και να ξεσκίζει σάρκες πουλώντας το πρότυπο ότι και οι άλλοι "επιτυχημένοι" θα μπορέσουν να το κάνουν αν ξεφτιλιστούν αρκετά.

Όμως όσο κάποιοι θα πεθαίνουν για αξίες και ιδανικά θα είμαστε ακόμη ζωντανοί.

Κατάλαβες ρεμάλι; μπάτσε που φτάνεις μέχρι εκεί που σου αφήνουν το λουρί, υπουργέ που πατρίδα είναι η ofshore σου, δικαστή που δικαιοσύνη είναι τα αναδρομικά σου, κωλόγερε βρυκόλακα που φοβάσαι μη χάσεις την συνταξούλα σου; Κατάλαβες εσύ ο κάθε ξεπουλημένος που σε νοιάζει μόνο το τομάρι σου; Άντε και γαμήσου τώρα.

ΥΓ Δεν θα καταλάβετε ποτέ γιατί δεν δίνουμε το φως του Ήλιου φραντσάιζ σε κάποια από της πολυεθνικές που υπηρετείτε με τόση σπουδή. Με αυτό θα σας κάψουμε

4 σχόλια:

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

Δεν μοιραζόμαστε ρε γελοία ανθρωπάκια κανένα κοινό όραμα για την Ελλάδα.
Εσείς με τους νταβάδες του κόσμου το κάνετε αυτό όπως σας λένε και στο email που σας στείλανε για να κατακρεουργήσετε κι άλλο την ελληνική κοινωνία
Εμείς έχουμε μόνο ένα όραμα

Erisadesu είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Erisadesu είπε...

Δεν θα καταλάβουν ποτέ...κανείς δεν θα καταλάβει. Κανείς δεν αναγνωρίζει τις ευθύνες του και κανείς δεν προσπαθεί να το κάνει...Zetsubushita

kopria είπε...

Zetsubushita: I lost all my hope. I'm in despair

Arigato Erisadesu san

Συνολικές προβολές σελίδας