Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΟΧΙ ...στην τυραννίδα

*μια μούντζα χίλιες λέξεις

Έβλεπα ένα θλιβερό παππούλη πάνω σε μια εξέδρα να βάζει το χέρι στην καρδιά και να υποκλίνεται στο τμήμα της παρέλασης που φορούσε τις στολές του 1949.
Πίσω του bollockless διάφοροι της στρατιωτικής ηγεσίας με τις καλές στολές τους και τα παράσημα που κέρδισαν όλοι στα γραφεία τους.
Γύρω γύρω μπατσοι, γουρούνια, δολοφόνοι να φυλάνε την "ηγεσία¨...
Και λαός πουθενά. Απομακρυσμένος 200 μέτρα παραπέρα η πλέμπα...

Στην τσέπη έπρεπε να βάζει ο παππούλης που ήταν και αντάρτης στα 15 για να μετρήσει τα λεφτά που παίρνει από το αίμα του ελληνικού λαού, και να μετρήσει όλες τις υπογραφές που έχει βάλει για την εξόντωση αυτού του λαού.
Κανένας από τους στρατιωτικούς δεν είχε τα αρχίδια να σηκωθεί να φύγει αφού η παρέλαση δεν γίνεται για να τιμηθεί ο Λαός που κάθε φορά καλείται να πεθάνει και προτίμησαν να τιμήσουν την γλάστρα παππούλη και τα σκυλιά του κράτους και της βίας.

Η απουσία Λαού δείχνει και πόσο χεσμένοι είναι, αφού το 2011 ο παππούλης έφυγε κακήν κακώς κλαψουρίζοντας για τη δράση του στην αντίσταση, που τίμησε δεόντως δηλώνοντας ότι έβαλε λεφτά για τη ροζ βίλα του Παπανδρέου, και για λίγο καταργήθηκε το κράτος και μετά έπεσε και ο ΓΑΠ.

Όταν φοβούνται τόσο πολύ τον Λαό τότε το πολίτευμα είναι τυραννίδα και οι ηγέτες τύραννοι και μάλιστα στυγνοί.
Ε λοιπόν στην τυραννίδα λέμε ΌΧΙ και όσο για τους τυράννους... ε αυτός ο τόπος έχει μακραίωνη παράδοση για το τέλος τους.

Η σουρεάλα της ημέρας έρχεται από τα Καλάβρυτα και τον εκεί αρχιπαπά(ρα) Αμβρόσιο. Αφού λέει ότι είμαστε υπό ξένη κατοχή (τρόικα) που εξοντώνει τους Έλληνες κηρύσσει αμέσως μετά πόλεμο στους ισλαμιστές γενικώς (κατά τα χνάρια βέβαια των Γερμανών  νεοναζί προσφάτως).
Δηλαδή ενώ λέει ότι μας κατέχουν Γερμανοί, Αμερικανοί και διεθνείς ολιγάρχες προτείνει να τα βάλουμε με κάθε μωαμεθανό που ζει στη χώρα!!!!!
Αν δνε ήξερα καλλίτερα τη μισαλλοδοξία τους θα έλεγα ότι προπαγανδίζει ώστε να παραπλανήσει τον κόσμο από τον πραγματικό εχθρό... Από την άλλη βέβαια και η εκκλησία της Ελλάδος δεν έχασε και τίποτα, και προνόμια πήρε και ευκαιρία για ιερές επενδύσει βρήκε.

Κατά τα λοιπά στο ΣΚΑεΪ και στο MEGA όπως και παντού στην TV οι δημοσιοκάφροι δώσαν ρέστα.
Αναμένω διάφορους κολλημένους να αρχίσουν να φωνασκούν για το '40 και τους ήρωές τους όταν οι ίδιοι σήμερα με σκυμμένο το κεφάλι και ίσως γεμάτο τον ντορβά από κρατικό μισθό κάθονται με χεσμένο βρακί και κλωθάνε ιδιωτικώς τα αυγά τους., Τι να κάνουμε, αν δεν τολμάς εσύ φωνάζεις γι' αυτούς που τολμήσανε να φανείς και συ.

Τιμούμε τους ήρωες αγωνιστές του 1940 αλλά τιμούμε το Λαό του 2011 που κυνήγησε - έστω και για λίγο - του σύγχρονους τυράννους.
Ο μεγάλος αγώνας είναι τώρα και είναι καθημερινός. Ο μεγάλος πόλεμος είναι η πραγματική λευτεριά μας και η πραγματική Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας