Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

puta δικαιοσύνη, χούντα πολίτευμα

Δώστε προσοχή γιατί δεν είναι ψέμα. Ετοιμάζονται για απολυταρχισμό μεγάλων διαστάσεων όπου καθένας μας που διαμαρτύρεται θα είναι ένοχος για στάση.

Το κατηγορητήριο από την εισαγγελία Πολυγύρου για τους ανθρώπους που συνελήφθησαν πέρσυ σε μια πορεία διαμαρτυρίας στο δάσος κοντά στα ορυχεία προδίδει τους σκοπούς των κυβερνώντων. Δεν μιλώ για τα τσιράκια της κυβέρνησης αλλά για τα αφεντικά τους. Ξένοι τοκογλύφοι και εγχώριοι megaλοεργολάβοι.

Κάνοντας μια μικρή αναδρομή στο γεγονός, πέρσυ έγινε πορεία διαμαρτιρίας των κατοίκων της Ιερισσού στο δάσος των Σκουριών όπου είναι τα ορυχεία χρυσού. Στην πορεία και την καθιστική διαμαρτυρία γυναικών επιτέθηκαν με σφοδρή βία τα καθίκια/σεκιουριτάδες/σκυλιά του κεφαλαίου που πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό ΜΑΤ. Οι άνθρωποι έφευγαν εκείνη την ώρα και δέχθηκαν χημικά μέσα στα αυτοκίνητα και ξύλο .
Χαρακτηριστικό παράδειγμα του ηλικιωμένου (70+ ετών) που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου μετά από ρήψη δακρυγόνου μέσα σε αυτό (να κοπεί το χέρι του αληταρά που το πέταξε) με αποτέλεσμα να χτυπήσει ελαφρά ένα μπάτσο. Τώρα σέρνεται στα δικαστήρια για επίθεση!!!

Για να γυρίσουμε στο σήμερα, το κατηγορητήριο δεν λέει πουθενά για τους συλληφθέντες ότι συμμετείχαν στα επεισόδια, ότι πέταξαν πέτρες ή μολότωφ ή κάτι άλλο. Τους κατηγορεί ότι παρίσταντο σε στάση. Δηλαδή ότι ήταν στη πορεία διαμαρτυρίας και δεν έκαναν κάτι μεμπτό παρά μόνο να βρίσκονται εκεί.

Αυτό που έρχεται είναι τόσο εμφανές όσο ο Ήλιος τη μέρα. Σε οποιαδήποτε πορεία διαμαρτυρίας αρκεί ένα τσουτσέκι της ασφάλειας με κουκούλα να πετάξει μια μολότωφ ώστε αυτόματα όλοι οι συμμετέχοντες στην πορεία να είναι δυνητικά κατηγορούμενοι για στάση. Και όπως είπε και συνταγματολόγος κ. Χρυσόγονος, αν είναι καμιά μεγάλη πορεία 200.000 ανθρώπων τότε δεν θα φτάνουν οι φυλακές και θα πρέπει να ανοίξουν τη Γυάρο και τη Μακρόνησο.

Puta δικαιοσύνη, χούντα πολίτευμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας