Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Βρε, καλώς τα @@ μας τα δυό

Και να που φτάσαμε εδώ... χωρίς αποσκευές
Μα μ΄ ένα  χοντρό Benny
Μα μ' ένα κουτσαβάκι πρωθυπουργό
Κι όπως λέει ο σοφός Λαός
"Καλώς τ' @@ μας τα δυο

Ο Κουνέλης έγινε λαγός. Κάτι που εξαφανίστηκε δημοσκοπικά, κάτι που το σύστημα ευελπιστεί να διασώσει κάποιο ανάχωμα προς τα αριστερά, πήρε την κυματιστή του κώμη και κάνει τον κόμη.
Ως τίποτα ήρθε, ως πουθενάς έφυγε, ενδιάμεσα δεν έκανε τίποτα.
Τίποτα; Δεν είναι αλήθεια. Συναγωνίστηκε και τελικά κέρδισε σε κενολογία τον Βενιζέλο. Απλώς ο κυρ-Φώτης ήταν υπερβολικά βαρετός όταν κενολογούσε.

Και έμεινε ο Benny στον Κομανέτσι/κουτσαβάκι. Βέβαια καλλίτερα. Γνωρίζονται οι δυό τους. Το ίδιο σύστημα διαχειρίζοταν 38 ολόκληρα έτη, εμπαιδωνοντας το ρουσφέτι τον αμοραλισμό,τον οπορτουνισμό (μαζί σου Αντρέα για μια Ελλάδα νέα), τον κυνισμό και τον ατομικισμό.

Έτσι, είδε ο κλέφτης τη γενιά του και αναγάλλιασε η καρδιά του. Που να μπει στη συμμορία νέος. Αυτόν τον κλέφτη ξέρω αυτόν εμπιστεύομαι. Αντώνη μου - Βαγγέλη μου.

Μόνος σταθερός ο Στουρνάρας το στουρνάρι.Είναι ο καλλίτερος οσφυοκάμπτης που έχουμε στείλει ποτέ έξω. Άλλωστε το λέει και ο ίδιος "Αν δεν ήμουν υπ. οικονομικών της Ελλάδας θα ήμουν υπάλληλος της τρόικας. Κρίση αυτογνωσίας και υψηλή βαθμολογία το quiz "Ποόσο γιουσουφάκι είστε;"

Μετά  θα μείνει ο Σαμαράς, όχι ότι έχει καμιά σημασία. Άχρωμος, άοσμος, άπατρις. Θα μπει όμως στο club των πρώην πρωθυπουργών. Προδιαγεγραμμένη η πορεία του. Θα βρει το συμμαθητή του και θα λέει σε φοιτητές της εσπερίας πως έσωσε την Ελλάδα, κυρίως εξαφανίζοντας τους ιθαγενείς.

Ο Μπενίτο από την άλλη είναι άλλη ιστορία. Από κει που θα εξαφανιζόταν,παρά τον όγκο του, σε κάποιο κελί για τα εγκλήματα της συμμορίας του μΠΑτΣΟΚ, Λαυρεντιάδης (ring a bell Benny?) χαράτσια, Hellaw Power,Energa, Ακης (που αθώωσε το μΠΑτΣΟΚ σε προανακριτική) έγινε κυβέρνηση. Λεονταρίζει ο ψύλλος και θα κουνά ξανά αυτάρεσκα το χοντροδάχτυλό του, μέχρι ο λαός να του κουνήσει το κωλοδάχτυλό του. Πριν το τέλος πως μοιάζει η σιωπή σαν ... εξουσία μεγάλη.

Όσο για τα νούμερα των νούμερων. 25 ΝΔ 15 Πασοκ , ονόματα βαριά σαν μαλακία.
Είναι προφανές ότι δεν σχεδιάζεται κυβέρνηση. Το τελευταίο μεγάλο φαγοπότι ετοιμάζεται. Οι τύποι είναι τόσο ξέκωλα που και νεκροί θα προσπαθούν να μασήσουν τη λεία.

Υ.Γ. Το ΣτΕ σε μια ακόμη νομιμοφανή απόφαση δίνει άλλοθι στο πάρτυ. Μετά τη συνταγματικότητα του μνημονίου, που εξαφανίζει τη χώρα, του χαρατσιού, που μας βυθίζει στο σκοτάδι, βρήκε συνταγματικό και το κούρεμα, που τελείωσε τα ταμεία, την υγεία και τις συντάξεις.
...and justice for all (the capitalists)
Μόνη δικαιοσύνη στο όνομα του Λαού, ο Λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας