Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

Τι μιλάς τι κλάνεις, τον ίδιο κρότο κάνεις«Η Χρυσή Αυγή ασκεί μόνο βία. Συγκριτικά με το κακό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ που ασκεί τη βία της εξουσίας επάνω σε χιλιάδες ανθρώπους συγχρόνως και η οποία μεταβιβάζεται σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο επικίνδυνος για τον τόπο και την Ευρώπη ολόκληρη. Τις κορδελίτσες περί ναζιστών και φασιστών, τυλίξτε τις στα κενά κουτάκια της σκέψης σας. Πιο φασίστες, πιο παρανοϊκοί, πιο ολοκληρωτικοί από τον ΣΥΡΙΖΑ με τις συνιστώσες του, δεν υπάρχουν. Οι Χρυσαυγίτες, έχουν έστω μια ιδεολογία. Οι Συριζαίοι δεν έχουν τίποτα, δεν αγαπούν ούτε τον Έλληνα, ούτε τη χώρα, όπως έστω εντελώς λάθος, αγαπάει η Χρυσή Αυγή. Αν η Χρυσή Αυγή είναι το αυγό του φιδιού, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το φίδι».

Αυτό το κείμενο της Έλιας Ζερβού προσυπογράφει ο Θάνος Τζήμερος αναδημοσιεύοντάς το στο facebook του, με τον τίτλο «Για όσους δεν κρύβουν το κεφάλι τους στην άμμο». 
πηγή the press project

Αφού έγλειψε καλά την  εξοχοτάτη Μέρκελ, τώρα γλύφει και προς τη μεριά των φασιστοειδών προεκτάσεων του νεοφιλελευθερισμού ψαρεύοντας στα θολά νερά του εθνικισμού. Πατριώτης αυτός που έλεγε ότι αν ήταν στη θέση της Μέρκελ θα έλεγε "στο διάολο οι Έλληνες".
Και κάνει μαύρη προπαγάνδα εναντίον της αριστεράς. Ποιος; Αυτός που αντιπροσωπεύει ότι πιο μαύρο από άποψη ιδεολογίας. Που γι' αυτόν οι λαοί δεν είναι παρά μάζες που πρέπει δουλικά να υπηρετούν το κεφάλαιο ώστε να περνούν τα αφεντικά του καλά και να μασουλάει και αυτός κανένα κοκαλάκι κουνώντας ηδονικά την κολοβωμένη ουρά του.
Αυτός και οι υπόλοιποι νεοφιλελεύθεροι σαλίγκαροι που έρποντας και γλείφοντας και με τα κέρατά τους γίναν υπουργοί, διευθυντές και opinion makers και ξεπουλάνε τις ζωές μας, τις ψυχές μας.
Εθελόδουλοι γυμνοσάλιαγκες του παγκόσμιου τοκογλυφικού κεφαλαίου... Αηδιαστικοί στην όψη, σάπιοι ως τα μύχια των ανούσιων και άχρηστων υπάρξεών τους.

2 σχόλια:

DoItAgain είπε...

Στο πύρ, το εξώτερον...θα συμπλήρωνα. Και επαυξάνω. Εύγε δια το ύφος, χρειαζούμενο. Υμέτερος.

kopria είπε...

Τα δέοντα

Συνολικές προβολές σελίδας