Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Εξοχότατη Μέρκελ μην ψαρώνετε από τα γατάκια


Εξοχότατη, υπέροχη, καλόκαρδη κυρία Μέρκελ...

Σας ευχαριστούμε που συνεχίζετε την αφαίμαξη αυτής της άχρηστης χώρας και του σάπιου λαού της. Ακόμη και όταν αυτοί μάχονται και επιμένουν να αντιδρούν, είτε βγαίνοντας στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν είτε επιλέγουν να ψηφίσουν για το συμφέρον σας και όχι για το συμφέρον του άριου λαού που εκπροσωπείται, εσείς επιμένετε και μας υπομένεται.

Δίνεται τα ζεστά λεφτάκια σας ώστε να σας τα επιστρέψουμε για να σας τα ξεπληρώσουμε με τόκο.
Μας πουλάτε υποβρύχια με 70% μόνο προκαταβολή και όταν γέρνουν αναλαμβάνετε να τα επιδιορθώσετε με συνέπεια.
 Επενδύετε στον ήλιο μας επιδοτούμενοι από μας.

Και όμως αυτός ο αχάριστος λαός σας γυρνά την πλάτη. Άλλος θα έλεγε "Άει στο γέρο διάολο πια με αυτή την χώρα", αλλά όχι η καλοσύνη σας.

Και όμως μεγαλειοτάτη, σε αυτή τη χώρα υπάρχουν αξιοπρεπείς άνθρωποι που ασκούν την τέχνη της προδοσίας και της οσφυοκαμψίας από αρχαιοτάτων χρόνων. Από την εποχή του Εφιάλτη, που προσπάθησε όσο μπορούσε να εκπολιτίσει την Ελλάδα και να την βάλει στη μεγάλη διεθνή ένωση της Περσίας και του Ξέρξη.
Από τους δωσίλογους της τουρκοκρατίας που πρόδιδαν του αγωνιστές στην κρεμάλα της μεηάλης αυτοκρατορίας που είχαμε την τιμή να είμαστε μέλος.
Από τους κουκουλοφόρους της κατοχής και τους μαυραγορίτες που έδειχνα στους σεπτούς προγόνους σας τους άθλιους εκείνους που αντιμάχοταν την ευρωπαϊκή ένωση κάτω από την λαμπρή ηγεσία του φύρερ.
Από αυτούς που ανοίγουν κάθε είδους κεκρόπορτα να περάσετε...

Όλοι εμείς, χωρίς γόνατα, ασπόνδυλα χωρίς ψυχή, νεοφιλελεύθεροι σε ότι έχει απομείνει από το κολοβωμένο πνεύμα μας σας ευχαριστούμε!
Και σας ικετεύουμε υπεροχοτάτη. Γαμίστε αυτή την άθλια χώρα που δεν αντιλαμβάνεται το μεγαλείο του να είσαι άριος. Εξαθλιώστε αυτόν τον λαό ώσπου να αυτοκτονήσουν όλα εκείνα τα υποκείμενα που είναι οι αδύναμοι κρίκοι της τροφικής αλυσίδας του καπιταλισμού.
Όλοι εμείς οι αξιοπρεπείς Έλληνες που θέλουμε να γίνουμε Γερμανοί σκύβουμε ευλαβικά πίσω από τα πλαδαρά οπίσθιά σας και με περισσή δουλοπρέπεια χώνουμε την μούρη μας ανάμεσα στα κωλομέρια σας ώστε η γλώσσα μας να φτάνει να γλείψει την ιερή κωλοτρυπίδα σας. Το μόνο που ζητάμε είναι, καθώς θα παίρνετε τις ζωές των βάρβαρων Ελλήνων να δώσετε κάτι και σε μας που αγαπάμε μόνο την πάρτη μας, μετά από την ύπαρξή σας.

Χωρίς να έχουμε πατρίδα,
χωρίς να ανήκουμε σε Λαό,
χωρίς να θέλουμε ταυτότητα.

Ένα νεοφιλελεύθερο σκουλήκι ανάξιο να λιώσετε με την βρωμερή πτέρνα σας!

1 σχόλιο:

Λυκίνοος είπε...

Το έγραφες και στο βιβλίο σου, πώς ο Πάνας σπέρνοντας τον πανικό στους Πέρσες, οδήγησε τους Αθηναίους σε νίκη στο Μαραθώνα. Τον ίδιο πανικό που είμαστε σήμερα όλοι μας και δεν μπορούμε να διακρίνουμε καθαρά το σύμμαχο από τον εχθρό.

Είχαμε κάνει και άλλη κουβέντα παλιότερα. Ο μεγαλύτερος εχθρός, ο "ταξικός" εχθρός που μετέτρεψε την Ελλάδα σε μια χώρα αδύναμη να παράγει και να ανταγωνιστεί, ήταν η τάξη, η κάστα των κομματικών στρατών. Από τον μεγαλόκατασκευαστή και τον μεγαλοκαναλάρχη ως τον υπαλληλίσκο στο τελευταίο κέντρο υγείας που διορίστηκε γιατί είχε δόντι. Αυτή η κάστα ήταν και είναι ο κύριος και βασικός εχθρός του λαού μας. Τα παράσιτα που εξαγοράστηκαν και στρογγυλοκάθισαν σε θέσεις κλειδιά, αλλά και θέσεις που φτιάχτηκαν αποκλειστικά για να τους ταΐζουμε. Αυτοί που υπέσκαψαν με την νωθρότητα και την άνωθεν υποστηριζόμενη ανικανότητά τους την παραγωγή και τη δημιουργία, στέλνοντας τους νέους στο εξωτερικό και τις επιχειρήσεις, την καινοτομία, στο διάολο. Που κράτησαν την Ελλάδα σε δομές δεκαετίας '80 επειδή βαριούνταν να μάθουν να κάνουν ένα γαμώ-κλικ στον υπολογιστή τους και που αργότερα έπεσαν σαν βαμπίρ πάνω στον καθένα που είχε την ανάγκη τους. Αυτός ήταν και είναι ο πρώτος εχθρός, που θεώρησε το κράτος δικό του και στήριξε κυβερνήσεις προδοτικές, που με δανεικά πλήρωναν τους μισθοφόρους τους και που όταν τέλειωσαν τα δανεικά ως καλοί μισθοφόροι εγκατέλειψαν τα αφεντικά και ζήτησαν αλλού στέγη. Τα πολιτικά αφεντικά τους, που στην απέλπιδα προσπάθεια να διατηρήσουν τους στρατούς τους, έδωσαν όλους του υπόλοιπους για κιμά, ώστε να έχουν να ταΐσουν τα ορκ που εξέθρεψαν. Και τώρα που ο κιμάς τελείωσε και για αυτούς, τα ορκ αλλάζουν αρχηγό...

Η Μέρκελ, οι τράπεζες και τα κοράκια όλα που έπεσαν πάνω στο πτώμα της Ελλάδας είναι η φυσική συνέπεια του θανάτου και όχι ο δολοφόνος. Ο δολοφόνος είναι άλλος. Διώξε τα κοράκια, αλλά το πτώμα θα αποσυντεθεί ούτως ή άλλως. Ακόμα και να το αναστήσεις, όσο ο δολοφόνος είναι ελεύθερος, δεν θα πετύχεις τίποτα. Μέσα σε λίγα χρόνια θα χεις ξανά ένα νέο πτώμα, χρεωμένο σε κινέζους, άραβες ή ρώσους. Έχει σημασία η καταγωγή του κορακιού;;;

Συνολικές προβολές σελίδας