Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Αμα κάνω στάση πληρωμών είσαι άνεργος μαλάκα...


Και μέσα σε όλα αυτά η χούντα επιβάλλει την τήρηση των πληρωμών με τα ΜΑΤ.
Χθες για πρώτη φορά μπήκαν ΜΑΤ σε γειτονιά για να παραδειγματίσουν ενάντια σε κινήσεις "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ".
9 συλληφθέντες περνάνε σήμερα αυτόφωρο στην Ευελπίδων. Οι δυνάμεις καταστολείς είναι περισσότεροι από τους συγκεντρωμένους και ενίοτε αμούστακα παιδάκια προπηλακίζουν χωρίς κανένα σεβασμό πολίτες. Πρέπει να παραδειγματιστούμε και να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις όσο υπάρχει ακόμη χώρα.

Αν δεν αντιδράσεις τώρα τα ΜΑΤ (που τον παίρνουν παρέα με τα ΜΕΑ) θα μπαίνουν στις κρεβατοκάμαρές μας αν δεν πληρώνουμε για τους εξοπλισμούς που αυξάνουν στον νέο προϋπολογισμό 67%. Και οι πραιτοριανοί φυλάνε με υπερβάλλοντα ζήλο τα ξένα αφεντικά τους.


Τα γνωστά Μ.Α.Τ, Μ.Ε.Α., Υ.Μ.Ε.Τ. και δεν ξέρω τι άλλο που τυφλά ακολουθούν εντολές και τις περισσότερες φορές ο υπερβάλλον ζήλος τους καταδεικνύει ποιόν χαρακτήρα και επίπεδο πνεύματος.
Το σώμα αυτό δεν ανήκει στην αστυνομία διότι δεν έχουν την ίδια αποστολή. Υποτίθεται ότι η αστυνομία υπάρχει για να συνδράμει στην προστασία των πολιτών και την καταπολέμηση του εγκλήματος.

Οι δυνάμεις καταστολής, αντιθέτως, κινούμενες πέρα από τα όρια νομιμότητας ασκούν βία στην ίδια την κοινωνία και πολλοί από αυτούς το κάνουν με μια ηδονική διαστροφή που χρήζει ψυχανάλυσης. Ακόμη και αυτοί που δεν νιώθουν την διαστροφική χαρά να ξυλοκοπούν ή να ψεκάζουν συνανθρώπους τους με επικίνδυνα χημικά. Ανθρώπους που πια δεν είναι μια μειονότητα αλλά η πλειοψηφία που μάχεται, για ετερόκλητους ενδεχομένως σκοπούς, αλλά για την επιβίωση της κοινωνίας και την διατήρηση ενός ιστού και ενός επιπέδου αξιοπρέπειας. Εδώ να σημειώσω ότι τελικά δικαιώνονται οι μαχόμενες μειονότητες που πάλευαν πριν φτάσουμε στο σημείο που είμαστε τώρα.

Η προσωπική ευθύνη του καθενός μας είναι δεδομένη. Δεν γίνεται να μην ξέρεις, δεν γίνεται να μην καταλαβαίνεις τι συμβαίνει γύρω σου. Άρα λοιπόν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα, και στον παρακρατικό που με διαβάζει φακελώνοντάς με. Ποιός είναι ο ρόλος σου απέναντι στην κοινωνία, ή να το θέσω με όρους που γνωρίζεις καλλίτερα, ποιός είναι ο ρόλος σου απέναντι στην πατρίδα. Πως ανέχεσαι να σε χρησιμοποιούν για να καταστέλλουν την δίκαιη εξέγερση των γονιών σου, των αδερφών σου, των συνανθρώπων σου. Πόσα είναι αυτά που σου δίνουν ώστε να συμπεριφέρεσαι σαν ζώο απέναντι στους συμπολίτες σου. Σε εκπαιδέυουν ώστε να τραβάς εσύ όλη την οργή της κοινωνίας αλλά όταν θα έρθει η ώρα του ελικοπτέρου εσένα θα σε αφήσουν γιατί δεν θα χωράς. Και τότε θα πληρώσεις εσύ και για όσους καταφέρουν να δραπετεύσουν. Είσαι έτοιμος γι' αυτό;

Τέλος, η αστυνομία είναι η μοναδική ένοπλη και ένστολη δύναμη που διατηρεί ο κάθε στρατός κατοχής όπου πάει. Εδώ ξανάρθαν οι Γερμανοτσολιάδες. Είσαι περήφανος που είσαι τέτοιος;

Εδώ οι αδίστακτοι/ανήθικοι πραιτοριανοί ψεκάζουν τον Μανώλη Γλέζο. Τον άνθρωπο που στα νιάτα του, μαζί με τον Απόστολο Σάντα, κατέβασε την Ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη. Τα παιδάκια αυτά θα φύλαγαν τότε την Ακρόπολη σε μικτές περιπόλους με Γερμανούς. Σήμερα ψεκάζουν το Γλέζο γιατί η τότε πράξη του εξοργίζει τη Μέρκελ ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας