Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η τρόικα είναι ευλογία για τον τόπο


"Ευτυχώς που υπάρχει η Τρόικα να μας ελέγξει ώστε να έχουμε αυτοέλεγχο" είπε ο ογκόλιθος της πολιτικής Bennyζέλος.
Πόσο γελοίος μπορεί να καταντήσει ο άνθρωπος όταν δεν έχει σπονδυλική στήλη και προσπαθεί να δικαιολογήσει να αδικαιολόγητα. Από κει που πολεμούσε πολιτικά την Τρόικα του βγήκε ευτυχία. Μαλάκιον. Διότι μέσα από την οσφυοκαμψία του, την υποταγή του ξελιγωμένος απέναντι στους ξένους, γαντζωμένος στο καρεκλάκι της εξουσίας.
Βλέπεις ακόμη και αυτός ο υπέρ-φιλόδοξος άνθρωπας/πολιτικός κατάλαβε πως δεν υπάρχει μέλλον ούτε για το ΠαΣοΚ, ούτε για τη χώρα και πήρε την τελευταία και πιο απεχθή θέση που ήταν δυνατόν να πάρει. Ξεπέρασε σε αντιπάθεια την αυτού αντιπαθέστερη κοιλιά, τον Πάγκαλο.
Γιατί αν δεν συμβαίνει αυτό ο GAP τον κατέστρεψε πολιτικά και η ευφυΐα του μένει στη γλώσσα και δεν φτάνει στον εγκέφαλο.
Όπως και να χει όμως, αυτό που ξεστόμισε η γλώττα του, στην προσπάθεια να συμμαζέψει τα αμάζευτα που έσπειρε, με μια βαθειά υπόκλιση προς την τρόικα, μπορεί να έχει μόνο μια ερμηνεία.
Και σε προσωπικό και σε κομματικό επίπεδο παραδέχεται ότι είναι ανίκανοι, άχρηστοι, και επικίνδυνοι όσο αφορά την διακυβέρνηση της χώρας. Επίσης γελοίοι, υποτακτικοί, λιγούρηδες που όντας, και κατά δική τους παραδοχή, ακατάλληλοι να κυβερνήσουν χωρίς τον έλεγχο της τρόικας, δεν μας απ αλλάζουν από το κόστος του ευτραφούς τους κώλου να δούμε τι θα κάνουμε.

2 σχόλια:

pølsemannen είπε...

Μη σου πω και ευλογιά.

kopria είπε...

χαχαχαχα
και χολέρα και πανούκλα

Συνολικές προβολές σελίδας