Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

The Great Pretender and the Arokos

Κι όμως αυτά έλεγε στον Παπαδημούλη ο Great Pretender, πριν 10 λεπτά. Να μη βγάλουν βιαστικά συμπεράσματα και να μην εμπλέξουν τα δυο μεγάλα κόμματα, μετά και τις αποκαλύψεις Μαντέλη.
Βοά ο τόπος από πέρσυ με τη Siemens. Λένε για τις "χορηγίες" σε ΝΔ ΠΑΣΟΚ οι Γερμανοί και οι εδώ λακέδες τους.
1 εκατομύριο μάρκα λέει ότι πήγε στο ΠΑΣΟΚ ο Τσουκάτος, στρατηγός του μακροβιότερου. Κανείς δεν είδε κανείς δεν άκουσε τίποτα. Δεν τα έγραψαν και στα μπακαλόχαρτά τους.

Τους φυγαδεύσανε οι της ΝΔ, η γνωστή οικογένεια που την έχει και χορηγό βασικά. Κάναν και ταξίδια με ιδιωτικά jet οι συγγενείς του προηγούμενου καταλληλότερου.

Κατά τα άλλα μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα και μην κατηγορήσετε άδικα τα 2 μεγάλα κόμματα ο Πρετεντέρης. Ωραίος...!

Είναι φοβεροί εκεί στο μεγάλο δελτίο. Εξυπηρετούν τα μεγάλα αφεντικά με συνέπεια. Άλλωστε από τα ίδια αφεντικά που πληρώνονται οι δυο των μεγάλων κομμάτων πληρώνονται και αυτοί. Και οι ίδιοι να μην είναι, στην συγκεκριμένοι περίπτωση, δεν μπορούν να μην στηρίξουν το σύστημα από το οποίο βιοπορίζονται, πλουσιοπάροχα.


ΥΓ.1.Κατά τα άλλα φταίει η αριστερά, οι απεργοί και οι πορείες για τα χάλια της χώρας. Φταίνε, που προσπαθούν να τους κόψουν το χαβιάρι που βγάζουν στην πλάτη του λαού και από τον πλούτο του.


ΥΓ.2. Αγαπητοί Γερμανοί - frau Merkel, όπως βλέπετε κάνουμε το παν εδώ στην Ελλάδα ώστε να έχετε δουλειά και να πουλάτε σε καλές τιμές... Κόφτε λοιπόν τις μαλακίες. Ένας ολόκληρος λαός για σας δουλεύει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας