Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Άλλο διαδήλωση άλλο βιαιοπραγίες...

Άλλο διαδήλωση άλλο βιοπραγίες, δηλώνει ο πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Καραμανλής.
Μάλλον πρέπει να δει περισότερο τις αναλύσεις στο εξωτερικό για να καταλάβει τι γίνεται στη χώρα του, και να κόψει τις μαλακ.. ε! την τηλεόραση για την ενημέρωσή του

"Οι συγγραφείς του, Μαρίτα Φόλμπορν και Βλαντ Νταν Γκεοργκιέσκου, εξηγούν τους λόγους: «Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς τα αίτια της πιθανής αναταραχής. Οι μεταρρυθμίσεις που έγιναν τα τελευταία 10 χρόνια στο όνομα της παγκοσμιοποίησης και της οικονομίας δεν δημιούργησαν μόνο ένα κοπάδι από εφτά εκατομμύρια άνεργους αλλά ταυτόχρονα διέρρηξαν τον κοινωνικό ιστό (...). Η δυσαρέσκεια, η απογοήτευση και οι κοινωνικές ανισότητες κατατρώγουν εκ των έσω την κοινωνία μας, σαν καρκίνωμα». "

http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,id=94662308

1 σχόλιο:

ΔΙΟΔΟΤΟΣ είπε...

Ας πάει να γαμηθεί ο Καραμανλής. Ας πάνε να γαμηθούνε όλοι τους. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που απεργάζονται με συμμορίτικο τρόπο συγκυβένηση. Το σταλινοφασιστικό ΚΚΕ, που, όπως το 1973 αποκαλούσε προβοκάτορες τούς καταληψίες του Πολυτεχνείου και της Νομικής, έτσι και σήμερα καθυβρίζει προβοκάτορες τα παιδιά που μάχονται στους δρόμους. Ο ΣΥΡΙΖΑ που αλλοιθωρίζει μαρκετινίστικα ανάμεσα σε όσους αντιτάσσουν βία στη βία της εξουσίας και στους απογοητευμένους από τον δικομματισμό νοικοκυραίους (αν ποτέ γινόταν εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ θα χρησιμοποιούσε την ίδια ακριβώς αστυνομία για να "κατευνάσει" τα πνεύματα -το σταλινικότατο βρωμερό παρελθόν των στελεχών του εγγυάται για κάτι τέτοιο). Οι οικολόγοι που καιροσκοπούν ψηφοζητιανεύοντας, βρίσκοντας ευκαιρία να εισηγηθούν δικαίωμα ψήφου στα 16 (και λύσαμε όλα τα προβλήματα). Για τον Καρατζφύρερ ας μην ανοίξω το στόμα μου.
Όλα τα σκατά το ίδιο χρώμα έχουν.

Συνολικές προβολές σελίδας