Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Θωμά είσαι σπίτι;

"ΣυΡιζΑ έρχεται από μακρυά και πάει μακρυά". 
Αυτό είναι το μότο πριν τις εκλογές του 2015 που βρήκαν τα σαΐνια του τΣυριζα για να πείσουν τα πρόβατά τους ότι δεν είναι οι συνθήκες που τους έφεραν εδώ που είναι, αλλά οι ικανότητες των ηγετών τους (ειδικά του ηγέρπη τους) και όχι η οργή του κόσμου. 
Είναι όμως ηλίου φαεινότερο για τις οπορτούνες αριστεράντζες του κώλου ότι ο συνασπισμός ακραίας απατεωνιάς έρχεται από τύχη και λάθος και θα καταλήξει σύντομα στην ανυποληψία και την ανυπαρξία που του αξίζει 
Ότι θα πάνε μακρυά θα πάνε μακρυά... Στο διάολο που θα τους στείλουμε!!!
Θωμά είσαι σπίτι; (Ξέρει αυτός)

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Φέτος δεν έχει βαζελίνη...

*Κυριάκος Μητσαλέξης

Τελικά μας έχουν για πολύ μαλάκες αλλά εμείς τους τη φέραμε και είμαστε περισσότερο.
Βγαίνουν τα επιτελεία των ξεπουλημένους νεοσυριζοδημοκρατών και λένε με στόμφο "Φέτος δεν θα τάξουμε τίποτις..." Ούτε καθρεπτάκια για τους ιθαγενείς δηλαδή.
Αφού έφτασαν με τη μαριονέτα τον Τσίπρα το ψέμα σε επίπεδα κβαντικά και ξέρουν ότι τώρα δεν θα γίνουν πιστευτοί το γύρισαν το παραμύθι. 
"Μάγκα μου δεν γίνεται τίποτα. Μονόδρομος η φάση. Ακόμη και η "αριστερά" υποτάχθηκε, παρότι είχε στήριξη 62%. Εμπέδωσε τώρα ότι θα τον τρως ασάλιωτο ... ούτε βαζελίνη δεν έχει.

Ω και μη γελιέσαι ... Είτε Αλέξης Τσιπροτάκης είτε Κυριάκος Μητσαλέξης ένα και το αυτό...


Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Οι οιωνοί είναι καθαροί

*γατάκια ετοιμαστείτε

Λοιπόν, θα καθυστερήσει η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ ένα μήνα... εδώ που καίγονται να μαζώξουν να λεφτά να τα στείλουν έξω... Από όσους τα αρπάξουν. Τους άλλους θα τους χρεώσουν για να ετοιμάσουν τις κατασχέσεις που θέλουν οι έξω...

Και πάνω στην τούρλα που είμαστε με τον κώλο ξεσκέπαστο και τουρλωμένο βγαίνει ο Τσίπρας που μας βγήκε Τσούπρα και τι λέει; Ότι θα ζητήσει τις πολεμικές αποζημιώσεις από τη Μέρκελ... Ίσα ρε γατάκι που βρυχάσαι κιόλας....

Για εκλογές το πάει ο Τσούπρας... Βλέπεις έρχεται ο κόφτης που θα κόψει ότι προεξέχει και θέλει να έχει να λέει ότι τον ψηφίσαμε για να μας τα κόβει... ο κόφτης.

Πονηρός ο βλάχος

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Συνολικές προβολές σελίδας