Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

look who's talking... Η Αννούλα

Έχεις δίκιο Αννούλα μου... Να φανταστείς ότι με λιγότερο από 30% (χρησιμοποιώ την ίδια αναγωγή που κάνεις και συ) βγήκε το 2009 το ΠαΣοΚ, έγινες υπουργός παιδείας εσύ και μας έφερε η κυβέρνησή σας το ΔΝΤ και τα μνημόνια... Είναι δημοκρατία αυτό;

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΣΟΚ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΚΤΑΚΤΟ!


Παραιτήθηκε ο Κάμερον... Κρίση ηγεσίας στο Λονδίνο! 
Τον Τσίπρα πρότεινε για Primeminister το Βερολίνο για να 
ερμηνεύσει σωστά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

#goFuckYourself


Ο Φίλης είπε ότι το φλώρικο κίνημα του κολλαγόνου είναι 
στα όρια της συνταγματικής ανοχής... Ο Φίλης
Αμ το σωστό κίνημα θα ήταν το @Άιντεκαιγαμηθείτε

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

No news, good news... σκουληκαντέρα


Να σε κάνω μια ερώτηξη;
"Τι κάνατε τον Αλέξη Τσίπρα" αναρωτιέται ο ο Πήτερ Σπήγκελ κοιτάζοντας το μήνυμα του φερόμενου ως πρωθυπουργού για τους εφοπλιστές στο twitter.
Προσωπικά ακούγοντας και τη δήλωσή του στα Ποσειδώνια (κάποια συγκέντρωση των εφοπλιστών) μου δημιουργήθηκε η εξής απορία για να ρωτήσω τον Τσίπρα..."Ρε Αλέξη..., πολύ γρήγορα συνήθισες την γεύση της κωλοτρυπίδας των εφοπλιστών. Τι στο διάολο, μέλι στάζουν;"

Πατρίδα, πείνα, εξαθλίωση
Ο Βρούτσης, αυτός ο υπουργός του Σα(χλα)μαρά που με παρρησία είχε δηλώσει "«Δεν νοείται ο νεοεισερχόμενος στην αγορά εργασίας να μισθοδοτείται με 583 ευρώ και ο συνταξιούχος να λαμβάνει 1.400 ευρώ ως κατώτατη σύνταξη» άρχισε τις δηλώσεις γιατί διαβάστηκε λέει το κοράνι στην Αγία Σοφία και κάθε λαμόγιο που κρύβεται πίσω από τον πατριωτισμό δάκρυσε ως άλλος κροκόδειλος και έγλειψε τα χείλη του δείχνοντας τα κοφτερά του δόντια.
Προφανώς δεν έγινε τίποτα που διαβάστηκε ένα θρησκευτικό κείμενο στο μουσείο της Αγίας Σοφίας (δεν έπαιξαν τσόντες, ούτε κατούρησαν στους τοίχους) αλλά είναι το να δίνεις πατρίδα στους φτωχούς να φάνε είναι φθηνότερο από να τους δίνεις φαΐ.
Και ποιοι φωνάζουν... αυτοί που δεν έχουν τον Θεό τους!!!!

ΟΤΕ: Ούτε Τηλέφωνα Έχουμε
ή Deauche telecom
Όλα τα ξεπουλά ο ξεπουλημένος ΣυΡιζΑ. Δίνει τα πάντα. Φως , νερό, τηλέφωνα(ότι έχει απομείνει). Το αστείο είναι ότι δεν ιδιωτικοποιεί όσο αφορά τους γερμαναράδες. Μεταφέρει την Ελληνική ρατική περιουσία (που έγινε με το αίμα του φορολογούμενου λαού) στα χέρια του Γερμανικού δημοσίου. Να δεις πως το λέγανε αυτό οι ΣυΡιζΑίοι επί Σα(χλα)μάρα... Α! προδοσία 


13ος-14ος μισθός
Μην ανησυχείτε ρε μαλάκες, δεν θα κοπούν. Η κυβέρνηση της αριστερονεοφιλελέραςδεξιάς θα παλέψει να κοπούν οι άλλοι 12! Έχουνε κόκκινες γραμμές...


Σκουληκαντέρα
Το κωλοκάναλο ο ΣΚΑεΙ σε μια κωλοεκπομπή του (η Ελλάδα στον καθρέπτη του Αλαφούζου) θα παρουσιάσει την ακραία φτώχεια (ίιιιου, πως αντέχεις γόβα Prada να πατάς πάνω στη λέρα) και καλεσμένους θα έχει την κυρά Φωτίου. Μάλλον θα ταΐσει λαϊκά γεμιστά τους φτωχούς., έναν χρυσοπίκιλτο Μητροπολίτη, που ξέρει από φιλανθρωπία, έναν άλλο που τον ξέχασα πριν τον πει και...
...και την Αλεξία Μητσοτάκη.
Μάλιστα κύριε, την Αλεξία Μητσοτάκη. Της γνωστής οικογενείας που πάνω από μισό αιώνα τρέφεται από το δημόσιο (για να το κατηγορεί και να το ξεπαστρεύει υπέρ φίλων και χορηγών της οικογένειας). Της Αλεξίας που είναι τόσο μεγάλη η χάρη της που ο ερυθρός σταυρός έκανε και έρανο για πάρτυ της Που είναι τόσο πολύτιμη η εθελοντική της εργασία που στοιχίζει καμιά 300.000 χιλιάδες ευρώ!!!!
Αλλά το φιλανθρωπικό κωλοκάναλο του ΣΚΑεΙ που δουλεύει για ψίχουλα παντεσπανιού η νύφη της Αλεξίας και προμοτάρει Κούλή και μνημόνιο, αριστερό-δεξιό δεν έχει σημασία, φτωχούς να δημιουργεί, την προωθεί, γιατί βρε αδερφέ εκλογές έρχονται, να μην μπει επίσημα και στο pay roll του ... λαού ακόμη ένα μέλος της οικογενείας;
Και φάε σκατά εσύ περήφανε Ελληναρά καθώς έρπεις εκεί που πατάνε και μπαίνει κάτω από τη γη όταν σε φοβερίζουν για έξοδο από τον τάφο του ευρώ.
Άιντε, σκουληκαντέρα... μέσα στη γη όλη μέρα
ΈΡλληνα σκουληκαντέρα... μέσα στη γη όλη μέρα




Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Απατεωνιάς


Οι μαζεμένοι απατεώνες ξετσίπωτοι με αδίστακτο αρχηγό ξεΤσίπρωτο συνεχίζουν τις βρωμοδουλειές του συστήματος και ξεπλύματος των ομοίων.  
Ψήφισε νόμο που καθαρίζει όσους πολιτευτάδες έχουν offshore που βάζουν τις μίζες τους ώστε να είναι καλυμμένοι και αυτοί και οι προηγούμενοι, για τους επόμενους ας πρόσεχαν. 
Τώρα μη πείτε ότι ψήφισε αντίθετη νομολογία και μάλιστα σκληρή διότι οι καριόληδες επέσπευσαν  την εκτύπωση στην εφημερίδα της κυβέρνησης ώστε να είναι νόμος του κράτουςγια λίγες ώρες. 
Αυτό σημαίνει ότι όσοι πιαστούν να έχουν offshore  στη διάρκεια διαφορετικών νόμων θα επιλέξουν τον ευνοϊκότερο, δηλαδή αυτόν που ψήφισε ο συνασπισμός απατεώνων για να τους αθωώνει. Τα ίδια έκανε και ο Μπενύτο του μΠΑΤσΟΚ. Είναι απορρυπαντικό η κυβέρνηση Συριζανελ αλλά έχει μαύρους, μπλε, πράσινους και ροζ κλέφτες. 

Ο Συ.Ριζ.Α.  συνεχίζει να έχει το ανήθικο πλεονέκτημα.

Συνολικές προβολές σελίδας