Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Κλάμα


Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ψιλά


Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

απορίες


Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Μην συνηθίζετε

Μην συνηθίζετε,
μην συνηθίζετε.
ΜΗΝ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΕ.

Αν συνηθίσουμε τελειώσαμε. Θα γίνουμε αυτό που θέλουνε. Ζώα individuals που κοιτάνε τον κώλο τους, άντε και την οικογένειά τους και είναι έτοιμα να τραφούν με τις σάρκες του κάθε διπλανου για να συνεχίζουν να ψωνίζουν τις λευκές σα σάβανο Κυριακές στα Mall του χρυσοκίτς Πατούλη.

Μη συνηθίζεις λοιπόν τον γέρο και την γριά που ψάχνει στον σκουπιδοτενεκέ κάτι να φάει, κάτι να φορέσει, κάτι να πουλήσει.

Μην συνηθίζεις τον άστεγο που κοιμάται μέσα στο κρύο, στη βροχή πάνω στο χαρτόκουτο παραιτημένος από τη ζωή του, την αξιοπρέπειά του.

Μην συνηθίζεις τον πένητα που απλώνει το χέρι για κανένα ψιλό, για λίγο καπνό.

Μην συνηθίζεις αυτόν που σέρνει τα πόδια του ντροπιασμένος στην ουρά του συσσιτίου της φιλανθρωπίας των απανθρώπων εξουσιαστών.

Μην συνηθίζεις τα παιδιά που πάνε στο σχολείο, όσο δεν υπάρχουν ακόμη δίδακτρα, και στο διάλειμμα ζηλεύουν το συμμαθητή τους που τρώει ένα κουλούρι ενώ αυτά δεν θα έχουν ούτε μεσημεριανό.

Μη συνηθίζεις αυτούς που γυρνάνε στους δρόμους με όλα τους τα υπάρχοντα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ σέρνοντάς αργά τη ζωή τους στον καθημερινό τους θάνατο.

Και ο μόνος τρόπος για να μη συνηθίσεις είναι να μισήσεις. Να μισήσεις με όλο σου το είναι και όλη την ψυχή όλους αυτούς που μας κρατάνε δέσμιους μέσα σε τούτο το στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Τον γόνο Παπανδρέου που άνοιξε τις πόρτες.
Τον πατριωτάρα Σαμαρά που μας έσπρωξε μέσα.
Τον αριστεράντζα Τσίπρα που μας κλείδωσε.

Το κάθε ξεφτιλισμένο πολιτικό με το μεγάλο μισθό που του πληρώνεις εσύ ο ίδιος για λέει ότι θέλει να μας σώσει μεταρυθμίζοντας την κοινωνία σε σφαγείο και τους ανθρώπους σε σαρκοφάγα ζόμπυ.

Να μισήσεις τον κάθε πάμπλουτο δημοσιογράφο που σε πείθει ότι φταις για ότι συμβαίνει και ότι σου συμβαίνει για συνεχίζει το αφεντικό του να πίνει το αίμα σου και το αίμα των παιδιών σου.

Να μισήσεις τον τραπεζίτη και πιο πολύ τον τραπεζοϋπάλληλο που σου κουνά το δάχτυλο γιατί πήρες το δάνειο και την κάρτα -που σου είχε εγκρίνει και στείλει η τράπεζα χωρίς να το ζητήσεις, χωρίς να σε ρωτήσει.

Αυτόν που πάει να δουλέψει τη δουλεία του χαζοχαρούμενος την Κυριακή, αυτόν που πάει να ψωνίσει χαζοχαρούμενος την Κυριακή, αυτόν που διαφημίζει την δουλεία της Κυριακής.

Να μισήσεις τον μικροαστό που ακόμη ονειρεύεται ότι το σύστημα θα του δώσει την ευκαιρία να γίνει εικόνα από διαφήμιση με το γυαλιστερό αυτοκίνητο και τη βυζάτη γκόμενα, ή αυτή που ονειρεύεται να γίνει βυζάτη γκόμενα.

Να μισήσεις το κομματόσκυλο, που γαβγίζει στην είσοδο του κόμματος για το πόσο καλός είναι ο αρχηγός και πόσο θα σε σώσει το κόμμα. Αυτουνού ρίξτου φόλα αμέσως.

Να μισήσεις την τάξη την αντίπαλη, την εχθρική. Αυτή που παρασιτεί σε βάρος σου.

Να μισήσεις την τάξη σου. Όχι για να πας στην άλλη, αλλά για να μη τη συνηθίσεις. Για να την καταργήσεις, αφού ξεπαστρέψεις την άλλη.

Να μισήσεις τους σωτήρες που έχουν ήδη τον εαυτό τους σωσμένους.

Να μισήσεις για να μη συνηθίσεις. -Να μη συνηθίσεις ότι οι θάνατοι και οι αυτοκτονίες είναι νούμερο, ένας ακόμη αριθμός. Δεν είναι. Είναι ο παππούς σου, η γυναίκα σου, το παιδί σου.

Μίσησε τους για τον καθημερινό θάνατο που σου προσφέρουν απλόχερα.

Αλλά να αγαπήσεις όσους σταθούν δίπλα σου για να ρίξουν τα συρματοπλέγματα που σήκωσαν τριγύρω μας.
Να σταθείς μαζί τους όρθιος για να λιώσεις αυτόν που κρατά το μαστίγιο και αυτόν που τον πληρώνει για να κρατά το μαστίγιο.
Να σταθείς μαζί τους όρθιος για να λιώσεις αυτόν που κρατά το καρότο και αυτόν που τον πληρώνει για να κρατά το καρότο. Όχι να φύγεις όταν σου δώσουν μια μπουκιά από το καρότο.

Να μείνεις εκεί. Ακόμη και αν είναι να πεθάνεις, μπορούν να σε σκοτώσουν μόνο μία φορά. Ελεύθερος όμως μπορείς να είσαι για πάντα.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Πόσο χρειάζεται;


Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Τέτοια πρωθυπουργάρα έχουμε ρε


Τέτοια πρωθυπουργάρα έχουμε ρε,
που ασχολούνται μαζί της νομπελίστες

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Του παππού μου τα...

Ναι ρε.. για τον παππού μου είναι αλήθεια. Για τον διορισμό, έχω το ηθικό πλεονέκτημα να σε γράφω εσένα και τα στελέχη και το νεοφιλελέρα κόμμα σου στ' αρχίδια μου.

Γελοίοι...

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Επιστημονικά μιλώντας

Και μνημόνιο, και κόψιμο συντάξεων, και κόψιμο μισθών, και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, και διάλυση των ελεύθερων επαγγελματιών, και εξαφάνιση των αγροτών, και μεταφορά ΤΑΙΠΕΔ στο εξωτερικό, και διορισμοί συγγενών και φίλων και πλήρη υποταγή στους τοκογλύφους.. και...και...και...

Η επιστήμη το ορίζει σαφώς... άλλο το ασπόνδυλο μαλάκιο και άλλο ο ασπόνδυλος μαλάκας.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Δώσε πόνο...(εσύ γιατί εμείς είμαστε μαζόχες)


Τι είδους αυταπάτες έχουμε και λέμε κάθε λίγο "δώσε πόνο Γιάνη" δώσε πόνο Ζωή";
Μου είναι ακατανόητο να μην καταλαβαίνουμε ότι κανείς δεν παίρνει πόνο εκτός από αυτόν που χάνει κάτι που θέλει ή που χρειάζεται.
Χάνει ο Στουρνάρας το μισθό του; Την εξουσία του; Ο Τσίπρας μήπως; Κανένας άλλος;
Ο ελληνικός Λαός έχει χάσει πολλά. Αυτό είναι πόνος. Να μην έχεις μισθό, σύνταξη, δουλειά, υγεία παιδεία... Αυτό είναι πόνος και μας τον προσφέρουν απλόχερα.. Τα λόγια είναι μια ψευδαίσθηση, και μάλιστα από κάποιον άλλο που μιλά εκ μέρους μας και που δεν έχουμε καμιά ισχύ να ελέγξουμε τα πεπραγμένα του όταν τον ανεβάσουμε στην εξουσία. 
Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να βασιζόμαστε για αντεπίθεση πάνω στα ΛΕΚΤΙΚΑ πυρά και μάλιστα άλλων

Πόσο δειλοί είμαστε ρε γμτ;;;

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

αρχηγάρα


Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Νέα εποχή στον τρόμο

Είχα γράψει για τον Κατρούγκαλο ότι είναι ο πιο αδίστακτος εξουσιολάγνος μετά την παρουσία του στο Σύνταγμα και τις θέσεις του περί άμεσης Δημοκρατίας. Τον είχα δει και σε μια εκδήλωση της ΚΟΕ.
Έρχεται όμως ο ίδιος και ανενδοίαστος, αδίστακτος ισοπεδώνει τα πάντα και τους πάντες. ο ίδιος έχει πετύχει το σκοπό του, να κάτσει τον κώλο του βαθιά στην καρέκλα της εξουσίας. Όπως και οι υπόλοιποι του τΣυριζα, με πρώτο όλων τον Αλέξη ξεΤσίπρωτο.

Έπρεπε να ξέρουμε όμως, ή να το ψάξουμε καλλίτερα γιατί αποκάλυπτεται ότι το μΠΑτΣΟΚ κυβερνά ακόμη... και ο Κατρούγκαλος είναι βαθύ μΠΑτΣΟΚ ,

Ας κρατήσουν όμως τις καρέκλες όλοι τους κοντά στον κώλο τους, για να μην τις ψάχνουμε να τους τις χώσουμε μέσα

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Resident Evil


Κάνουν αγιασμό σήμερα των φώτων να φύγουν οι καλικαντζαραίοι αλλά η σφαγή συνεχίζεται με τον χασάπη να ξεκοιλιάζει τους τελευταίους συνταξιούχους...
Με τον αγιασμό φεύγουν μόνο οι καλικάντζαροι, όχι οι συριζαίοι.

Τα νεοφιλελέ ζόμπυ μόνο με όπλα τα αντιμετωπίζεις

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Είναι πολλά τα λεφτά... που θα φάνε πάλι


Άνοιξε το ασφαλιστικό... τώρα την (ξανα)γάμησες... και συ και γω και όλοι μας.. αλλά σκατά, τίποτα... στη στάνη τα πρόβατα φοβούνται το λύκο αλλά τα σφάζει ο Τσιπ... ε! τσοπάνης... με τη βοήθεια της κάθε τσοπανίδου.

Ξερνούσαν τα ξεράσματα για το ασφαλιστικό σε ΣΚΑΪ και ΣΤΑΡ και σε κάθε στάνηTV διότι, όπως είπε και ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, πρώην διοικητής ΙΚΑ, που αντί να είναι φυλακή για την κατάσταση του ταμείου που διοικούσε βγαίνει και μιλά, η λύση είναι ιδιωτικές ασφάλειες... 

Ναι ρε μαλάκα μου... το είπε αυτό αυτός που μασούλαγε το χαβιάρι της ημέρας από το δημόσιο χρήμα. Μάλλον η σαμπάνια ήταν από ιδιωτικές εταιρίες...

Και καλά τα νεοφιλελέ κτήνη, και καλά οι όλοι κείνοι οι ξεφιλισμένοι Κουτρουμάνηδες, πως μου γλίτωσες τότε στο Κουκάκι, και βρυκόλακες Λοβέρδοι...

Μεγαλύτερη καργιολίαση όμως από τους πιο αδίστακτουςτσυριζαίους δεν υπάρχει!!!

Έρχεται ο άλλος και μιλάει για άμεση Δημοκρατία στο Σύνταγμα και αφού μαζέψει τα ψηφαλάκια γίνεται νεοφιλελέρα .... με ξεπερνά μεν αλλά Είναι πολλά τα λεφτά... που θα φάνε πάλι οι ιδιώτες και οι ίδιοι

Συνολικές προβολές σελίδας