Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Δεύτε λάβετε ΦΩΣ

Τέσσερα χρόνια επιτάφιος... πότε θα αποφασίσεις να επ-αναστηθείς Λαέ;

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Δεν σε ξεπλένει κανένα ποτάμι


Όταν είσαι ξεφτιλισμένος τότε δεν έχεις κανένα φραγμό για το πόσο χαμηλά θα πέσεις για να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντα που σε τρέφουν.
Ακόμη και αν πρέπει να βυσσοδομήσεις πάνω σε ανθρώπους που δεν είσαι άξιος να καθαρίσεις τις σόλες των παπουτσιών τους με τη βρώμικη γλώσσα σου που την έχεις μόνο για να γλύφεις τους κώλους των χειρότερων κατακαθιών που γέννησε το ανθρώπινο είδος.

Όμως εκείνα τα εκσυγχρονιστικά κατακάθια - που αρέσκονται πολύ να συναγελάζονται οι trendy της πολιτικής - ήταν αυτοί που έφτιαξαν τα δουλεμπόρια. Σε αυτά τα δουλεμπόρια στάθηκε απέναντι μια γενναία γυναίκα. Τόσο γενναία που ακόμη και το βιτριόλι που την ανάγκασαν να πιει οι μπράβοι των αφεντικών δεν μπόρεσε να την νικήσει.
Το προσπαθούν τώρα άλλου είδους μπράβοι... το χειρότερο των ειδών.

Τελικά το μέγεθος των συμφερόντων που πολεμούν να διατηρούν κυβέρνηση είναι ανάλογο της ξεφτίλας αυτών των αδίστακτων που τα υπηρετούν.

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

...και μπαμ και μπουμ

Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος. Έρχονται και εκλογές...
Δεν φτάνει που εκδοθήκαμε με κόστος κάπου 500 εκ. ευρώ για να κάνει ο Μπενίτο προεκλογική.
Πρέπει να φοβηθούμε κιόλας.
Μπουμ!!!
Βγήκε ο Μπραβίσιμος να ρωτήσει αν ο Συριζα καταδικάζει τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται ή ακόμη;

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Και όλοι οι άλλοι να πάνε να ...γαμηθούν


Τελικά ο πρωθυπουργός μας έχει ένα δεξί χέρι και ένα ακροδεξί. Αυτό γιατί είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων πλην των κομμουνιστών, αριστερών, αναρχικών, αντιμνημονιακών - αυτοί είναι κάπου 70%.
Το ακροδεξί χέρι, που το έκοψε με μπαλτάκο, είπε σε συνέντευξη ότι αυτός και ο Αντώνης είχαν σκοπό τη διαφύλαξη της πατρίδας. Μάλιστα καθόρισε και την πατρίδα σε ορθοδοξία και ενστόλους.

Απ' ότι είδα η εκκλησία κάθεται ήσυχα στα αυγά της, ή ακόμη σαν Άνηθος στηρίζει την κυβέρνηση. Ποιος ξέρει τι συμφωνία έχει κλείσει για την προστασία της περιουσίας της.

Από την άλλη οι ένστολοι θα μοιραστούν το χαρτζηλίκι των 500 ευρώ (οι δε μπάτσοι θα βαράνε με περισσότερη ευχαρίστηση).

Μεγάλη παράγκα τελικά η κυβέρνηση. Αυτό που είπε ο Μπαλτάκος ως άλλος Μητρόπουλος της ΕΠΟ και του Αιγάλεω,
"Οι ένστολοι και η εκκλησία να κερδάνε και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν...", για να σας δω όλους τους άλλους τώρα.

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Αν δεν συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις


Τρεις φορές ζητήθηκε από το στρατό να συνδράμει στη φύλαξη των παρελάσεων αν ο Λαός δεν συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις.

Φαντάζομαι ότι έχει υπάρξει μέριμνα αν συμβεί το ίδιο και στις εκλογές και ο Λαός δεν ψηφίσει σύμφωνα με τας υποδείξεις...



Mpaltakos:First Blood


Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Πολύ τυράκι



Ως τώρα θα έχουν δει οι περισσότεροι, μη πω όλοι, το βίντεο Μπαλτάκου - γραμματέας υπουργικού συμβουλίου, κολλητού συνεργάτη Σαμαρά και αντικομμουνιστή - και Κασιδιάρη - αυτός με το τατού τον αγκυλωτό σταυρό.
Καταλάβαμε όλοι, το ξέραμε είναι η αλήθεια, τις στενές σχέσεις ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαμαρά και της ναζιστικής οργάνωσης. Δεν θα ξεχάσω παλιότερα τη στάση προσοχής Κασιδιάρη απέναντι στο Φελλό Κρανιδιώτη.

Όμως μην είναι κανείς σίγουρος ποιος και τι κρύβεται πίσω από την αποκάλυψη αυτή και τις επικείμενες που έχει προειδοποιήσει η ΧΑ(χαχα).

Βλέπεις η χρυσή αυγή ελέγχεται απόλυτα από τις μυστικές υπηρεσίες, που ο Σαμαράς νομίζει ότι ελέγχει, στο σημείο που τον αφήνουν να τις ελέγχει οι ξένοι παράγοντες. Άρα αν το ήξερε ο Σαμαράς τι έχει προσχεδιασμένο;
Αν δεν το ήξερε τι ετοιμάζει ο ξένος παράγοντας αφήνοντας τη ΧΑ να το βγάλει;

Γιατί πολύ τυράκι βλέπω άρα κάπου κοντά είναι και η φάκα.

Ακολουθεί απομαγνητοφώνηση των διαλόγων




Πως να μην είναι ευτυχισμένος;

Ρώτησαν τον Στουρνάρα αν θα πάει διοικητής στην τράπεζα της Ελλάδος και εκείνος απάντησε ότι είναι ευτυχισμένος στο υπουργείο οικονομικών. Γιατί άραγε;

... ο εξής ένας

Πήγε το άτυπο συμβούλιο υπουργών οικονομικών της Ευρώπης στο μουσείο της Ακρόπολης. Ο Σαμαράς τους έδειξε την σημαία στο βράχο της Ακρόπολης απέναντι και τους είπε ότι εκεί κατέβασαν τη σβάστικα δύο νεαροί Έλληνες. Απέφυγε να πει ότι ο ένας από αυτούς είναι βουλευτής του κοινοβουλίου με το ΣυΡιζΑ και είναι επικεφαλής των διεκδικήσεων του κατοχικού δανείου και των πολεμικών αποζημιώσεων.
Μην παρεξηγηθεί κανένας Σόιμπλε

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Την κόβει

Τέλος εποχής για την Ελκηνική τηλεόραση και τον υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.
Όπως δήλωσε ο ίδιος κόβει τις εμφανίσεις στην τηλεόραση για αόριστο χρονικό διάστημα.
Ως επίσημη αιτία αναφέρεται ο φόρτος εργασίας στο υπουργείο καθώς οι μεταρυθμίσεις πρέπει να προχωρήσουν πιο γρήγορα και αποφασιστικά και χρειάζεται η προσωπική ανάμιξη του υπουργού,
Κύκλοι του υπουργείου όμως αναφέρουν ότι ο υπουργός έχει απηυδήσει με τη συνεχή διαστρέβλωση των λόγων του και η συνεχής τριβή και προστριβή με τους κομμουνιστές που συχαίνεται έχει αποβεί περισσότερο ψυχοφθόρα απ' ότι πίστευε ότι θα άντεχε.
"Ως εδώ" λέγεται ότι ήταν η κραυγή απόγνωσης σε πρόσκληση για εμφάνιση σε τηλεπαράθυρο.

Συνολικές προβολές σελίδας