Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Σκατά στο λάκκο του



Ο άνθρωπος με τις 3 συντάξεις, που όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει ότι οι Έλληνες πρέπει να φτωχύνουν, ενώ αυτός και τα αφεντικά του πλουτίζουν συνεχώς.
Στο κύκνειο φάλτσο άσμα του ζήλωσε τη δόξα του Μίλτον Φρήντμαν που πριν πεθάνει δήλωνε ότι αφού ο κυκλώνας Κατρίνα διέλυσε τα δημόσια σχολεία καιρός να γίνει ιδιωτική η παιδεία στην Νέα Ορλεάνη.
Σκατά στο λάκκο του.

Για τον Μητσοτάκη δείτε και αυτό:
Όλο το άρθρο εδώ

ου Πετρόπουλου Δ. Βασιλείου
Μεταπτυχιακού φοιτητή στο Exeter (Αγγλία)
 
Ο πρώην Πρωθυπουργός μας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, «ο Επίτιμος», που μέσα σε μόλις 3 χρόνια υπερδιπλασίασε το έλλειμμα μας (το 1990-1993) έχει «παρελθόν» με οικονομικές… αναρρυθμίσεις.
 
Το 1964αναγνώρισε το προπολεμικό χρέος στο άρτιο της αξίας του (άσχετα εάν είχαμε πτωχεύσει επίσημα δύο φορές το 1893 και το 1932). Μα καλά, θα πείτε, και τι είμαστε μπαταχζίδες, λαμόγια; Δανειστήκαμε να το πληρώσουμε!
 
Μα το είχαμε πληρώσει σε μεγάλο βαθμό με τον Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο (ΔΝΤ της εποχής) που μας επιβλήθηκε. Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος (ΔΟΕ) ονομαζόταν ο έλεγχος των δημοσίων οικονομικών της Ελλάδας που επιβλήθηκε από Ευρωπαϊκές χώρες που δάνεισαν την Ελλάδα το φθινόπωρο του 1897 ενώ αυτή είχε χρεοκοπήσει τέσσερα χρόνια πριν, με στόχο την αποπληρωμή των χρεών της προς τους πιστωτές της....

Όλο το άρθρο εδώ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Αισιοδοξία από τη μεγάλη πτώση των ποσοστών

Όλοι, μα όλοι τους πανελλαδικά, οι -εναπομείναντες- ψηφοφόροι του μΠΑτΣΟΚ πήγαν στο πιο αδιάφορο συνέδριο που έγινε ποτέ. Ικανοποιημένος ο Bennyζέλος που γνωρίζει πριν από όλους πόσους ψήφους θα πάρει το κόμμα του.
Έμαθαν και οι Έλληνες του πιο μαλάκες συμπολίτες τους. Μεγάλη αισιοδοξία στην Ελληνική κοινωνία πια αφού τα ζώα και τα λαμόγια έπεσαν από το 1.000.000 που πήγαν να εκλέξουν τον μοναδικό υποψήφιο ΓΑΠ στις 110.000. Πτώση 90%

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Law uber alles... μάρες κουκουνάρες


(το άρθρο αυτό το έγραψα τον Ιούνιο του 2011 διότι και η τότε εξουσία διαρυγνιε τα ιμάτιά της για την νομιμότητα. Τούτη εδώ, προσφιλή πρακτική της δεξιάς άλλωστε, το έχει ξεχειλώσει. Νομιμότητα με κάθε κόστος. Νομιμότητα της ολιγαρχίας βέβαια)

Η Αντιγόνη είναι μια από τις αξεπέραστες στιγμές του πνεύματος.
Είναι η διαχρονική σύγκρουση του ηθικού έναντι του νόμιμου.
Για την Αντιγόνη δεν είναι το νόμιμο και ηθικό. Το ηθικό χρέος υπερβαίνει τον νόμο.
Το νόμιμο είναι το πλαίσιο για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης, όμως πόσο μπορεί να είναι σε αντίθεση με τον ηθικό νόμο;
Οι αποδεκτές συμπεριφορές και κανόνες του συλλογικού ασυνειδήτου που συγκροτούν το ηθικό υπερβαίνουν το γραπτό και λογικά επεξεργασμένο νομικό πλαίσιο;
Η Αντιγόνη απαντά θυσιάζοντας τον εαυτό της για την υπεράσπιση της ηθικής της υπόστασης.

Ο Κρέων, και δια μέσω αυτού το νομικό δικαιακό σύστημα που έρχεται να αντιπαρατεθεί, ηττάται διότι η θυσία της Αντιγόνης καταδεικνύει ότι η ηθική υπόσταση μπορεί να ξεπεράσει τον φόβο της εσχάτης των ποινών διότι αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης υπόστασης από την ατομικότητα. Είναι μέρος της συλλογικής δομής που στο μάκρος του χρόνου αφομοιώνεται ως οι βιωματικοί κανόνες που δίνουν την ταυτότητα της κοινωνίας.

Είναι αυτά τα έργα που θα πρέπει να διδάσκονται στο σχολείο και να εντρυφούν στην ουσία τους οι μαθητές ώστε να εκπαιδεύονται για πολίτες. Είναι αυτά τα έργα που βγάζουν την γλώσσα στην παιδεία που ονειρεύεται να είναι συνδεδεμένη με την αγορά ο πρωθυπουργός μας. Είναι αυτή η παιδεία που φοβίζει.
Φοβίζει διότι ο πολίτης υπακούοντας στην συλλογική ηθική αισθάνεται την Δημοκρατία προσωπική του ευθύνη. Έτσι όμως καμιά εξουσία δεν μπορεί να ανάγει την αυθαίρετη νομιμότητα των διαπλεκόμενων εξουσιών σε πρώτιστο αγαθό για διαφύλαξη.
Έτσι κανείς δεν μπορεί να θέσει το ψευδεπίγραφο: Το νόμιμο  είναι και ηθικό!

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Μια τρελή απίθανη πτήση με νούμερο..

Απογειωνόμαστε μέχρι τον Ιούνη, είπε μεταξύ τύρου και αχλάδου ο Σαμαράς, έτσι για να χουν ΄να ελπίζουν κάτι οι μαλάκες οι επιβάτες που βλέπουν το αεροπλάνο να πέφτει και προτιμούν να μη το πιστεύουν, μαστουρωμένοι από της δόσεις των δανειστών και τα ναρκωτικά των δελτίων των 8ΜΜ

Μια τρελή απίθανη πτήση νούμερο Σαμαράς

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Βρε καλώς τον Ολαντρέου

Καλώς τα δεχτήκαμε. Ήρθε έτερη μαριονέτα της διεθνούς ολιγαρχίας. Πόσο γελοίοι είναι αλήθεια τούτοι δω οι πολιτικοί. Τους χτυπάνε το ντέφι και χορεύουν ανάλογα.
Όπως και η Μέρκελ πριν από τούτον. Ήρθαν να στηρίξουν το πουλέν τους, τον Αντωνάκη τον ακροδεξί πωλητή τους.
Ήρθε, ζήτησε το νερό μας για τις ιδιωτικές γαλλικές εταιρίες. Πούλησε και νέα εξοπλιστικά στους νέους Άκηδες.
Μας είπε ότι στηρίζει την φτώχεια αλλά ζητά να ενταθεί η εφαρμογή της εξαθλίωσης.
Αφού είπε το ποίημα του είδε τους διαπλεκόμενους Σαμαρά και Μπενίτο που τους κάλεσε ο παππούλης Παπούλιας εκτός πρωτοκόλλου και εντός κώλου.
Τον Τσίπρα δεν τον είδε. Του κράτησε μούτρα που είχε προβλέψει ότι είναι ένας θλιβερός ΓΑΠανδρέου και αυτός. Ανθρωπάκι υποταγμένο στα συμφέροντα, σαν το ΓΑΠ, απλώς η χώρα του έχει μεγαλύτερους καρχαρίες.
Καλώς τον λοιπόν έναν ακόμη σοσιαληστή....

Λύσεις, επιτέλους

Συγκεντρώθηκαν οι αρχηγοί που απαρτίζουν την τρικομματική κυβέρνηση και έβαλαν επί τάπητος το μεγάλο θέμα της κατάρρευσης της εικόνας της κυβέρνησης.
Επειδή όμως αυτοί απλώς εκτελούν εντολές των εντολοδόχων τους, που δεν έχουν κανένα πολιτικό κόστος και βρίσκονται είτε στα εδώ παρασκήνια είτε έξω από τη χώρα, δεν μπορούν να κάνουν κάτι που θα τους σώσει και αναλώνονται στις κοινότυπες μαλακίες.
3.600.000 περίπου οι, καθ οιονδήποτε τρόπο απασχολούμενοι - 4.600.000 περίπου οι μη καθ οιονδήποτε τρόπο, εργαζόμενοι. Αμείλικτο.
Ανατράπηκε η καλή εικόνα που είχε το MEGA για την κυβέρνηση και η αισιοδοξία του Μπάμπη και τώρα;
Τώρα, μετά τη νίκη στην Κερατέα, απέναντι στους δυνάστες της ολιγαρχίας, ξεκινά η μάχη στην Χαλκιδική.
Σήμερα παίρνουμε πίσω τις Σκουριές, αύριο την Ελλάδα.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Έχουμε πόλεμο μωρό μου

Πενήντα άνθρωποι πήγαν και την έπεσαν στο εργοτάξιο του Μπόμπολα και της Καναδικής Eldoranto και έκαψαν τα άρματα καταστροφής της περιοχής τους και της ζωής τους.
Σε μια περιοχή που το ύψος των συμφερόντων και του Παχταλού χρημάτων κάνουν τον υπουργό δήμαρχο και το κράτος να κάνει εφέσεις εναντίον των πολιτών του και υπέρ του εθνικού εργολάβου η τοπική, και όλη θα έλεγα εγώ, κοινωνία δέχεται πόλεμο. Και στον πόλεμο τα πάντα επιτρέπονται.

Τα καθεστωτικά μέσα, με μπροστάρη τον "πρώτο ναζί"μιλάνε για σεκιουρητάδες - αυτούς που σκάνε μύτη στα καφενεία με καραμπίνες και προπηλακίζουν, να περιλούζονται με βενζίνη από τους αμυνόμενους που έκαναν την επίθεση.
Βέβαια ο πηγές της αστυνομίας δεν φτάνουν στο ύψος της ναζιστικής προπαγάνδας των μέσων του κυρίου "ΌΛΑ μέσα και κουνήσου".
Τα γεγονότα ήταν κάπως έτσι
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1457521

Επίθεση στο εργοτάξιο στης ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ στις Σκουριές πραγματοποίησε ομάδα αγνώστων λίγη ώρα μετα τα μεσάνυχτα. Ομάδα 50 περίπου ατόμων εισέβαλαν στο εργοτάξιο έδεσαν τους φύλακες της ιδιωτικής σεκιούριτι και έβαλαν φωτιά σε όλα τα κοντέινερ, τα οχήματα της εταιρίες και τις μπουλντόζες. Kατά την αποχώρησή τους, έκοψαν και έριξαν στο δρόμο 3 δέντρα.

Aυτή τη στιγμή στις Σκουριές βρίσκονται  τρία πυροσβεστικά οχήματα και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

σύμφωνα με το σελέο (που διαθέτει εμφανώς και άκρες στην αστυνομία) η ελας ανακοίνωσε οτι αυτό με τους σεκιουριτάδες δε συνέβη. αντιθέτως όταν οι τελευταίοι είδαν τον επιτιθέμενο κόσμο να πλησιάζει το έβαλαν στα πόδια. όπου αναφέρεται οτι δέθηκαν και περιελούστηκαν με βενζίνη οι σεκιουριτάδες συνοδεύεται συνήθως από το "σύμφωνα με την εταιρία".
Δεν είναι απίθανο να έχουμε να κάνουμε με φήμες που διαδίδει η εταιρία και τα τσιράκια της που έχουν άλλωστε πολλάκις αποδείξει οτι ξέρουν να παίζουν βρώμικα. οπότε λίγο προσοχή στο τι αναπαράγεται μέχρι να διασταυρωθούν πληροφορίες.

Η αλήθεια παραμένει... έχουμε πόλεμο μωρό μου. Λάδωσε τα όπλα σου και διάλεξε μεριά.

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Άντε βρε και σε 3d animation!



Έπιασε κάτι ακροδεξιούς η αστυνομία και δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες τους.
Έχω να δώσω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στην "ελληνική" αστυνομία. Πραγματικά η δουλειά στο photoshop είναι φωτορεαλιστική πια. Δεν φαίνεται τίποτα.
Άντε βρε και σε 3d animation!

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Αίμα, (μια καλή) τιμή, χρυσή αυγή (*upadated)



*Ρε... είπαμε η Ελλάδα δεν πωλείται... Ενοικιάζεται σε καλή τιμή

Το παρακάτω άρθρο είναι άκυρο. Το αφήνω για λόγους αποκατάστασης. Η αλήθεια είναι ότι ο νόμος πέρασε με τις συντεταγμένες ψήφους της Νέας Δημοπρασίας, του μΠΑτΣΟΚ και της Δημοπρατικής Αριστεροδεξιάς. Υπέρ ψήφισαν ασύντακτα και κάποιοι άλλοι. Καταψήφισαν σαφώς και συντεταγμένα το ΚΚΕ και ο ΣυΡιζΑ.
Η ΧΑ(χαχα) ψήφισε κατά αφού πρώτα δήλωσε ο Παναγιώταρος, αυτός ο διανοούμενος με τις κωλοτρυπίδες, λοτι η ΧΑ(χαχα) θα υπερψηφίσει. Αυτό αναιρέθηκε αργότερα από τον βουλευτή του κόμματος Χρήστο Παππά, ο επονομαζόμενος και χουντοπούλι.
Υποθέτω ότι ως το πιο βαθύ κομμάτι του συστήματος η ΧΑ(χαχα) κινήθηκε προς όφελος του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου, όπως άλλωστε έκανε και στην υπόθεση της Αγροτικής τράπεζας που με τις απαραίτητες δικές της ψήφους χαρίστηκε στον Σάλλα με 90 εκ. ευρώ μια τράπεζα με περιουσιακά πολλαπλάσια αλλά και με την υποθήκη του 90% της αγροτικής γης. Όπως άλλωστε με τη στάση υπέρ των εφοπλιστών. Επειδή όμως δεν ήταν απαραίτητοι οι ψήφοι της αυτή τη φορά ανέκρουσε πρύμνα για να μην αποκαλυφθεί τόσο απροκάλυπτα ο αντεθνικός ρόλος της.

ΥΓ Κάθε ρόλος και λόγος που δεν ταυτίζει την έννοια της πατρίδας με το Λαό είναι αντεθνικός. Η ΧΑ(χαχα) περισσότερο από όλους διότι είναι το πιο ύπουλο κομμάτι του συστήματος.
Εκτρέφει μίσος για έναν αποδιοπομπαίο τράγο (τους μετανάστες) και αποπροσανατολίζει τον κόσμο από τον πραγματικό εχθρό που είναι το κεφάλαιο.
Η χρησιμοποίηση της ΧΑ(χαχα) από το σύστημα ήταν καθοριστική καθώς πολλοί, απαίδευτοι και χειρίστης μειονεκτικής νοοτροπίας είναι η αλήθεια, συμπολίτες μας, κατευθύνθηκαν προς τα εκεί με την υπόγεια χειραγώγηση από τα ΜΜΕ. Αν δεν αναδεικνυόταν η ΧΑ(χαχα) θα είχαμε νίκη στις εκλογές του ΣυΡιζΑ, με τον αντισυστεμικό λόγο της εποχής.
Τέλος, και αν το καλέσει η στιγμή, η ΧΑ(χαχα) θα παίξει τον καταλύτη ώστε οι φτωχοί να σφαχτούν μεταξύ τους και οι πλούσιοι να κάνουν πάρτυ.


Τις θετικές ψήφους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Χρυσής Αυγής συγκέντρωσε η τροπολογία για τη μίσθωση νησιών που ανήκουν στο Δημόσιο.

Στην ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ 166 βουλευτές ψήφισαν «ναι», 84 (ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ) «όχι» ενώ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης δήλωσε «παρών», όπως και ο ανεξάρτητος Θόδωρος Παραστατίδης.

Σύμφωνα με την τροποποίηση της ρύθμισης που ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, δεν υπάρχει δυνατότητα μεταβίβασης κυριότητας αλλά μίσθωσης κατόπιν της σύμφωνης γνώμης των υπουργών Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη και όλων των Επιτελείων.

Τέλος ο κ. Παναγιωτόπουλος με βάση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «απόπειρα εκποίησης χιλιάδων δημόσιων νησίδων» δήλωσε ότι η αλλαγή στη διατύπωση της διάταξης έγινε για να μην υπάρχουν πλέον περιθώρια «ούτε για αθέλητες παρανοήσεις, ούτε για σκόπιμες διαστρεβλώσεις».

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Μούργοι και Στουρνάρια



Βγήκε ακόμα ένας μούργος ονόματι Μέργος, από αυτούς που πληρώνονται αδρά από τις δικές μας τσέπες και το δικό μας αίμα, και είπε ότι είναι υψηλός ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα.
Είπε ακόμη αυτός ο Μούργος, που τον πληρώνουμε εμείς αδρά, ότι αν μειωθεί ο μισθός θα έρθει η ανάπτυξη.
Βέβαια αμέσως μετά βγήκε ο Βρούτσης - που παλιότερα είχε πει ότι δεν είναι δυνατόν να παίρνει κάποιος συντάξεις 1.000 ευρώ ενώ οι νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας παίρνουν 485 - και διέψευσε. Διέψευσε ο ψεύτης ο Βρούτσης αφού πρώτα είχαν διαψεύσει την διαρροή που είχε γίνει από αυτόν για την κατάργηση του δικαιώματος της απεργίας.
Διέψευσε έτερος ψεύτης τον Μούργο, το στουρνάρι ο Στουρνάρας, ο προϊστάμενός του Μούργου.
Και αφού διέψευσαν οι ψεύτες τον εαυτό τους, ο Όλι Ρεν θύμισε ότι στο Μνημόνιο 2  υπάρχει όρος επανεξέτασης του κατώτατου μισθού και ο κύκλος έκλεισε.

Οι νεοφιλελεύθεροι σταυροφόροι, αυτά τα γλοιώδη τυπάκια, οι σάλιαγκες των πλουσίων παγκοσμίως, οι βρυκόλακες των λαών, νιώθουν ότι ανήκουν σε μια αριστοκρατία που οι υπόλοιποι πρέπει να υπηρετούν με ευλάβεια, ταπεινότητα και αυταπάρνηση. Μια αριστοκρατία ελέω θεού που δημιουργεί μια κοινωνία κανιβάλων. Μια κοινωνία χειρότερη από ζούγκλα. Στη ζούγκλα υπάρχει ανάγκη και κορεσμός της πείνας, ακόμη και το λιοντάρι σταματά να κυνηγά όταν χορτάσει. Ο πλούσιος, ο άπατρις, ο απάνθρωπος, ο άπληστος δεν σταματά ποτέ.

Αυτοί λοιπόν οι τύποι, με τις ευλογίες και τη βοήθεια τις παγκόσμιας και εγχώριας οικονομικής ελίτ χρησιμοποιούν την επίφαση της Δημοκρατίας - τον κοινοβουλευτισμό - και με τη χρήση μαζικής προπαγάνδας από τα ΜΜΕ που τους ανήκουν εδραιώνουν μια ψευδεπίγραφη νομιμότητα. Από κει και μετά εξυπηρετούν τα συμφέροντα του συστήματος και με την ισχύ και τη βία που τους παρέχει η δυνατότητα νομοθεσίας και κατόπιν επιβολής και καταστολής απορυθμίζουν πλήρως την αγορά και την κοινωνία.

Ξεριζώνουν τις ζωές των ανθρώπων καταργώντας οποιαδήποτε έννοια κοινωνικής παροχής και δημόσιας μέριμνας. Διαμορφώνουν μια κατάσταση όπου η συντριπτική πλειονότητα βρίσκεται να παλεύει σε έναν ορυμαγδό και στην υπερπροσπάθεια που καταβάλει για επιβίωση γίνεται αδύνατον να αντισταθεί στη λαίλαπα που έχει πέσει πάνω της.

Και έρχεται η ανάπτυξη για την ολιγαρχία του πλούτου, ατούς που έχουν τη δυνατότητα να επηρεάζουν και να ελέγχουν τα κέντρα άσκησης νομοθετικής εξουσίας. Ανάπτυξη σημαίνει πια η δυνατότητα είκοσι οικογενειών, των παρατρεχάμενών τους και των πολιτικών αποστόλων τους να πλουτίζουν άμετρα και να διαχειρίζονται όλη την ισχύ ενός οργανωμένου κράτους-δυνάστη.

Η θέση του λαού στην ανάπτυξη είναι αυτή του σκλάβου, του δουλοπάροικου. Του ατόμου με την ατομική σύμβαση εργασίας που θα προσέρχεται να διαπραγματευτεί με το κεφάλι σκυμμένο, χωρίς καν το αφαιρεμένο προνόμιο της απεργίας και με όλη την φασιστική δύναμη των δυνάμεων καταστολής - που απαρτίζονται από ανεξέλεγκτους ψυχασθενείς - να δύνανται να προφυλάσσουν την ηρεμία των αφεντικών.

Και η δική σου αντίδραση;
Πότε θα ξεπεράσεις το φόβο ότι θα χάσεις τα πάντα ενώ ξέρεις ότι θα στα πάρουν έτσι και αλλιώς;
Πότε θα ξεπεράσεις την ελπίδα ότι θα σε λυπηθούν και θα σταματήσουν στο σημείο που θα μπορείς έστω να επιβιώσεις κάπως;  Δεν θα σταματήσουν.
Πόσο θα πιστεύεις ότι θέλουν το καλό σου τη στιγμή που σε θάβουν;

Και να σου πω την αλήθεια, όσο δεν ξεσηκώνεσαι να απαιτήσεις τη ζωή σου καλά κάνουν και σε γαμούν Στουρνάρια και Μούργοι. Και όσο σκύβεις το κεφάλι σου τουρλώνεται ο κώλος σου ραγιά.

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Λογοκλοπή ο Άδωνις; Αποκλείεται

Το Πανεπιστήμιο του Νόουας Μπέττερ του Κέσινγκτον, αφαίρεσε το διδακτορικό τίτλο του Έλληνα βουλευτή, καθώς έκρινε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε βασίσει σε λογοκλοπή «εκτεταμένο μέρος» της διατριβής του.
Όπως έκρινε η 15μελής επιτροπή του βρετανικού πανεπιστημίου, που είχε βάλει εδώ και μήνες τον Έλληνα βουλευτή και πρώην υφυπουργό, στο στόχαστρο, ο κος Γεωργιάδης «σκόπιμα και συστηματικά» διέπραξε λογοκλοπή στη διατριβή του. 


πηγή τσαντίρι

Διαφωνώ. Δεν είναι δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο. Δηλαδή εσείς νομίζετε ότι ο Άδωνις θα έβρισκε κάποιον που να λέει ίδιου μεγέθους μαλακίες και να τον λογοκλέψει.  Αποκλείεται!!!

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Megaλες επιτυχία

-Μεγάλη επιτυχία. Μας έδωσαν περισσότερα χρήματα απ'όσα ζητήσαμε. Τώρα οι Γερμανικές εταιρίες που θα επενδύσουν στην Ελλάδα με το Ελληνικό ΕΣΠΑ θα είναι ευχαριστημένες (δήλωσε η καγκελάριος Μέρκελ που αφού συσκέφθηκε με τους Γερμανούς επιχειρηματίες κατέληξε στο ποσό).

Εν τω μεταξύ...

Η αστυνομία παρέδωσε τα αποδεικτικά στοιχεία για την πάλη που έγινε μέχρι τη σύλληψη των ληστών. Ένα από τα όργανα, απατώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του MEGA δήλωσε ότι η σύλληψη κράτησε δύο μέρες.
Παρατίθεται το γνήσιο φωτογραφικό υλικό

Megalες επιτυχίες..!

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Να το ξαναδούμε...

Ύφος 1254,82 καρδιναλίων και ενός πάπα της επιλογής σας.  Το "σσσ" να ακούγεται βαρύ, αργόσυρτο. Το πρόσωπο να κρεμάει ελαφρώς από μια αδίορατη μαγκιά που έρχεται από άνωθεν - ίσως και από το υπερπέραν. Το βλέμμα να φέρει την αυθεντία της αριστοκρατικής ανωτερώτητας των ιδεών και του Εγώ.

Σιγά σιγά σου τρώνε τα πάντα. Δουλειά, αξιοπρέπεια, βούληση, ελευθερία. Ήρθε η ώρα να νομιμοποιήσουν την χούντα τους. Κοίτα τους κάθε βράδυ στα δελτία των 8 για να τους συνηθίζεις ως αυτοδίκαιους αφέντες σου. Μαλάκα...

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Μάνα μπάτσου

Είδανε ότι η δημόσια διαπόμπευση σε συνδυασμό με την επίδειξη πυγμής (στα πρόσωπα και στα σώματα των παιδιών) δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα στην σοκαρισμένη κοινωνία, που έβλεπε τα παραμορφωμένα νεανικά πρόσωπα.

Αφού δεν έπιασε και η Παναγιωταρέα, που η περήφανη μάνα έπρεπε να της απαντήσει ότι το δικό της παιδί μάχεται για τις αξίες του με τη ζωή του, γιατί αυτό το χαρακτήρα του έδωσαν από το σπίτι. Όχι σαν κάτι σπίτια που κάνουν τα παιδιά τους να φιλούν κατουρημένους καθεστωτικούς κώλους για να γίνουν καθηγητές πανεπιστημίων χωρίς κανένα τυπικό και ουσιαστικό προσόν.

Μετά από αυτό έβγαλαν μία "μάνα" να προπαγανδίσει γιατί πόνεσαν τα χέρια και τα πόδια των μπάτσων βασανίζοντας και κανείς δεν σκέφτεται τα παιδιά που για 700 ευρώ είναι προστατεύουν τους δυνάστες από τον εξαθλιωμένο λαό.

Εργατικό κόστος...γιοκ


Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Τάδε έφη


Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Μίσος

Είδε το φίλο του να πέφτει νεκρός χωρίς λόγο από τον ψυχασθενή μπάτσο που προσωποποιούσε ένα ανάλγητο, παράνομο και ανήθικο κράτος βίας.
Πως θα εξελισσόταν το παιδί αυτό, το σκέφτηκε κανένας από τους μπάτσους που το βάραγαν;
Οι μπάτσοι όμως είμαι με τις κουκούλες, όπως οι προδότες τις κατοχής, γερμανοτσολιάδες οι ίδιοι που το βράδυ προστατεύουν και φυλάνε/φιλάνε τον κώλο κάθε Λαυρεντιάδη που κλέβει όλο τον Ελληνικό Λαό ή κανουν τις ορτινάτσες στις γυναίκες των ληστών της ΝΔ και του μΠΑτΣΟΚ.

Το μίσος στα μάτια του παιδιού αυτού απέναντι στο κράτος που από το Δεκέμβρη του 2008 εξελίχτηκε στην χούντα που ένιωθαν τότε οι νέοι που κατέκλυσαν τους δρόμους δεν είναι απλώς δικαιολογημένο, έχει την υψηλότερη ηθική αιτία, την ελευθερία. Το μίσος αυτό δεν είναι απλώς δικαιολογημένο να είναι απέναντι στην ίδια την κοινωνία. Είναι επιβεβλημένο, γιατί αυτή η ίδια η κοινωνία τότε δεν αγκάλιασε τα παιδιά της να τα προστατέψει, παρασύρθηκε μέσα από τον φιλοτομαρισμό της από το "λεφτά υπάρχουν" και μετουσίωσε την ελπίδα του κινήματος των πλατειών σε ψήφο ανάθεσης προς τους ναζί της χρυσής αυγής. Αυτή η κοινωνία δεν αξίζει συμπάθειας και σεβασμού, μόνο μίσους από τα ίδια της τα παιδιά που τα εξοντώνει στην ξεπεσμένη θαλπωρή του τρόμου της. Αυτή η κοινωνία μισεί τον εαυτό της τόσο πολύ που δολοφονεί το μέλλον της έτσι και αλλιώς.

ΥΓ Οι κατακτητές, επειδή δεν μπορούν να κρεμάσουν δημοσία θέα τους εχθρούς τους, τους διαπομπεύουν ώστε να γίνουν παράδειγμα του τι θα πάθεις αν αντισταθείς. Έτσι ξεδιάντροπα. Είναι η Άτη της εξουσίας. Είναι η Ύβρις της πυγμής. Η Νέμεσις είναι κοντά

Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνε

Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει, έτσι Αντωνάκη;
Τι θα κάνεις τώρα τον Φαήλο;;; Α! μα είστε ομοϊδεάτες στα ίδια σκατά, όπως και ο skinhead Δένδιας. Κοντά ποδάρια θα έχει η πυγμαία εξουσία σας φασισταριά

Υ.Γ Αντωνάκη, Δένδια.. να ο κουκουλοφόρος....βγάλτου τη φασιστική κουκούλα

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Φίλοι...


Τα γνωστά βαθιά λαρύγγια δημοσιογράφοι που παίρνοντας πίπα καθημερινά στα αφεντικά τους που είναι η πραγματική εξουσία έρευσαν προς την κοινή γνώμη τη διαρροή της μπατσαρίας που φυλά τα αφεντικά τους και τους φιλά τον κώλο σαν δεύτερη δουλειά ότι κάποιος από τους συλληφθέντες στο Βελβεντό έχει σχέσεις με τους "Πυρήνες" και ήταν φίλος του Αλ. Γρηγορόπουλου και μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του.
Άρα; Είχε κληρονομικό χάρισμα ο μπάτσος που τον δολοφόνησε γιατί μεγαλώνοντας ο φίλος θα τον παρέσυρε και θα έμπαινε και αυτός σε τρομοκρατική οργάνωση. Γι αυτό διαρρέει η μπατσαρία αυτή την πληροφορία. Να βγει ΤΩΡΑ ο ενορατικός Κορκονέας από τη φυλακή και να σκοτώσει όλα τα κωλόπαιδα που δεν είναι "σαν τα δικά μας" και δεν θα γίνουν σαν τα μούτρα μας.

Στο πιο πάνω σύνθημα προστίθεται "Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι" Πλάτωνας

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

1η Φλεβάρη...

Τρίτος Φλεβάρης και ακόμη να Φλεβαρίσει... Πότε θα κάνει ξαστεριά


Πότε θα κάμει ξαστεριά, 
 πότε θα φλεβαρίσει, 
 να πάρω το ντουφέκι μου, 
 την έμορφη πατρόνα, 
 να κατεβώ στον Ομαλό, 
 στη στράτα του Μουσούρου, 
 να κάμω μάνες δίχως γιους, 
 γυναίκες δίχως άντρες, 
 να κάμω και μωρά παιδιά,
 να κλαιν’ δίχως μανάδες, 
 να κλαιν’ τη νύχτα για νερό, 
 και την αυγή για γάλα,
 και τ’ αποδιαφωτίσματα 
τη δόλια τους τη μάνα...

Συνολικές προβολές σελίδας