Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Η "απόρρητη" πυρκαγιά της 11ης Μαρτίου στο υπ. Οικονομικών έχει σχέση με έγγραφα-ντοκουμέντα;



Στο υπόγειο του υπ. Οικονομικών-εκεί όπου έχει βγει η βρώμα ότι υπάρχει κλοφέν-ξεσπάει φωτιά.Κάποιος σπεύδει να ειδοποιήσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία καταφθάνει στο σημείο.
Οι άνδρες κατεβαίνουν στο υπόγειο του π. Οικονομικών και επιχειρούν να κατασβήσουν την μικρής έκτασης φωτιά η οποία έκαιγε σωρούς εγγράφων!
Εκείνη τη στιγμή ακούγεται η εντολή του επικεφαλής ο οποίος θα διατάξει
-Ρίξτε νερό, πολύ νερό. Να μην μείνει τίποτε!..
Οι πυροσβέστες απόρησαν γιατί ήξεραν πως με το νερό θα καταστραφούν τα πολύτιμα έγγραφα του Αρχείου ανάμεσα στα οποία και αυτά που είχαν απομείνει και αφορούσαν τις περίφημες γερμανικές αποζημιώσεις.
Κάποιος από τους ήρωες της Πυροσβεστικής σοκάρεται και αντιδρά, ενώ ένας άλλος μαζεύει και διασώζει κάποια έγγραφα- φωτιά τα οποία αποδεικνύουν το μεγάλο εθνικό έγκλημα.
Το συμβάν θα χαρακτηριστεί «απόρρητο» από τη Πυροσβεστική!
Μόνο που-σύμφωνα με το ρεπορτάζ- τα ντοκουμέντα υπάρχουν όπως επίσης και οι μαρτυρίες- σοκ των ανδρών της Πυροσβεστικής!
Ετυμηγορία: Ένοχοι εσχάτης προδοσίας  πέραν πάσης αμφιβολίας 
Ποινή: Όποια αποφασίσεις, όταν αποφασίσεις Λαέ!

Read more: http://kopria.blogspot.com/#ixzz1qbeHLjRm

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ετυμηγορία: Ένοχοι εσχάτης προδοσίας

Αντιγράφω από το ΕΠΑΜ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο
ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ !
Από την περασμένη Τετάρτη πάρα πολλοί διοικητές νοσοκομείων, πρυτάνεις ΑΕΙ και υπεύθυνοι αρκετών άλλων οργανισμών του δημοσίου άρχισαν να ανακαλύπτουν ΑΝΑΥΔΟΙ (κυριολεκτικά .) πως έχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ το 70% των χρημάτων ΕΝΤΟΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ που διατηρούσαν στην Τράπεζα της Ελλάδος ! Οι λογαριασμοί αυτοί ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ - ήταν έντοκοι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους «έμπαιναν» επιχορηγήσεις και «έβγαιναν» αναλήψεις για τα έξοδα των οργανισμών. Η ληστεία αυτή έγινε ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ, και μάλιστα καμία ενημέρωση δεν έγινε ΟΥΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ !
Την μέρα που «έκλεινε» το PSI και μάλλον λίγο πριν τα μεσάνυχτα, κυβέρνηση και διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΟΥΣ με αυτά τα χρήματα, χωρίς να ρωτήσουν τους καταθέτες των έντοκων λογαριασμών ! Οι «ομολογιούχοι» αυτοί έτσι ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ, ενώ ταυτόχρονα ΛΗΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ από νοσοκομεία, πανεπιστήμια και άλλους οργανισμούς τελείως απαραίτητα για την στοιχειώδη διατήρηση της λειτουργίας τους ! 
πηγή εδώ

Παπαδήμος, Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Σαμαράς, Προβόπουλος και οι υπόλοιποι της συμμορίας που ψήφιζε ή στήριζε είναι οι ένοχοι.
Δεν υπάρχει αστυνομία να τους πιάσει. Το μόνο που κάνουν αυτοί είναι να χτυπούν τον κόσμο που καταληστεύεται. Τραμπούκοι των νταβατζήδων.
Δεν υπάρχει δικαιοσύνη να τους κυνηγήσει. Έχει υποταχθεί στα κεκτημένα και το ειδικό μισθουλάκο. Θα κλείσει φυλακή κανέναν που δεν πληρώνει διόδια ή κανένα παιδί που κάνει κατάληψη, μα δεν έχουν λιποθυμήσει όλα από πείνα ακόμη;
Και όμως όλα είναι τόσο καθαρά πια που μόνο ηλίθιοι δεν το βλέπουν ή προδότες κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.


Ετυμηγορία: Ένοχοι εσχάτης προδοσίας  πέραν πάσης αμφιβολίας
Ποινή: Όποια αποφασίσεις, όταν αποφασίσεις Λαέ!



Αν περισσεύει...

Αν περισσεύει λίγη τσίπα δεν πρέπει να μασάμε τα λόγια μας.
Αυτοί που κυβερνάνε την Ελλάδα είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ διότι εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα. Άλλα από αυτά της Χώρας, δηλαδή του Λαού.
Είναι ΤΥΡΑΝΝΟΙ διότι νομοθετούν ενάντια στην θέληση του Λαού και καταστέλλουν με τη βία (που αγαπά ο βορΒορίδης) την νόμιμη αντίδραση του Λαού.
Νομοθέτησε χθες η βουλή των σφουγγοκωλάριων  των τοκογλύφων, διαμέσου του βδελύγματος που ονομάζεται Σαχινίδης την θέσπιση λογαριασμού όπου θα μπαίνουν ΟΛΑ τα έσοδα του του Ελληνικού κράτους και θα εξυπηρετούνται πρώτα οι δανειστές/τοκογλύφοι και ΑΝ περισσεύει θα γυρνάνε χρήματα πίσω. Για να έχουν, αν περισσεύει, παιδεία τα παιδιά μας. Να έχουν, αν περισσεύει, κοινωνικές παροχές οι πολίτες. Να έχουν, αν περισσεύει, σύνταξη όσοι δούλεψαν μια ζωή σε αυτή τη χώρα.
Αυτοί οι ναιναίκοι, προδότες, δωσίλογοι, τύραννοι είναι ήδη υπόλογοι. Δικαιοσύνη ΜΟΝΟ από λαϊκά δικαστήρια μπορεί να υπάρξει. Μόνο ο Λαός που υποφέρει από τις πράξεις του μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη.
Στην αρχαία Αθήνα, όπου το ζητούμενο ήταν η Δημοκρατία, δηλαδή ισότητα στη συμμετοχή στα κοινά και στη Δικαιοσύνη, οι τυραννοκτόνοι έχαιραν καθολικής εκτίμησης. Αυτός και η οικογένειά του απαλλάσσονταν από φόρους και η πόλη τον τιμούσε.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τα πρώτα αγάλματα που απεικόνιζαν τη μορφή θνητών, μέχρι τότε μόνο θεούς απεικόνιζαν τα αγάλματα, ήταν του Αρμόδιου και του Αριστογείτονα. Αυτοί προσπάθησαν να σκοτώσουν τον τύραννο Ιππία, γιο του τυράννου Πεισίστρατου (οι τυραννίες είναι συνήθως κληρονομικές, όπως σήμερα), αλλά τελικά ξεβρώμισαν τον τόπο από τον αδερφό του Ίππαρχο. Ο "πατριώτης" Ιππίας προσπάθησε να παραδώσει την Αθήνα στους Πέρσες οδηγώντας τους στον Μαραθώνα το 490 π.Χ. όπως και οι σημερινοί γνήσιοι απόγονοί του προσπαθούν να παραδώσουν τη χώρα στους τοκογλύφους.΄
Υ.Γ. "Χάθηκε" ο φάκελος με τα αποδεικτικά του αναγκαστικού δανείου της κατοχής. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν κάποιος Έλληνας υψηλά ιστάμενος τον εξαφάνισε με εντολή της Μέρκελ ή το έκανε με δική του πρωτοβουλία, ως γνωστόν είναι βασιλικότεροι του βασιλέως οι εθελόδουλοι δουλοπρεπείς στο να ξεπουλάνε και να προδίδουν τη χώρα τους.
Αν περισσεύει λίγη τσίπα στους πολίτες αυτού του τόπου πρέπει να ξεσηκωθούν τώρα και να τους τιμωρήσουν όλους.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Χημικά και τσεκούρι στους εξαθλιωμένους

Γειά σου ρε Βορ-βορίδη.
Ώστε η βία είναι εγγενής ιδιότητα της εξουσίας και της αστυνομίας.
Του κράτους που πρεσβεύεις εσύ και αυτοί που σε διάλεξαν να παίξεις ρόλο πέρα του γραφικού που ήσουν μέχρι πριν, ίσως και να είναι. Μπορεί να σε ετοιμάζουν για υπουργό ΠΡΟστασίας του ΠΟλιτικού. Καλή θέση. Θα εξυπηρετείς τα συμφέροντα των ξένων και εγχώριων ολιγαρχιών με πυγμή τσεκούρι.
Θα απαγορεύσεις της αντιασφυξιογόνες μάσκες και θα δώσεις στις Μονάδες Απόγονων Ταγματαλητών, που θαυμάζεις,  τσεκούρια. Μετά θα νομοθετήσεις ιδιώνυμο σε όσους δεν βάζουν το σβέρκο τους οικειοθελώς κάτω από την κόχη του τσεκουριού.
Κούνια που σε κούναγε... και σένα και τους άλλους που νομίζουν ότι επειδή το θέλουν θα αυτοκτονήσουμε. Για κοπιάστε να μας σκοτώσετε αν σας κοτάει...

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ανθεκτικές οι ελληνικές κατσαρίδες

Ζούμε πολύ μετά την σύνταξη
Αρνούμαστε να πεθάνουμε ακόμη και χωρίς σύστημα υγείας
Πάμε σε κανένα χωραφάκι στο χωριό όταν προσπαθούν να μας πεθάνουν από πείνα
Είμαστε ανθεκτικοί στα δακρυγόνα και στα γκλόμπ
Αντέχουμε ακόμη στα οικονομικά μέτρα
Επιτέλους! Ας αρχίσουν να χρησιμοποιούν σφαίρες και να λένε ότι είναι παράνομο να κινούμαστε γιατί ανεβάζουμε το κόστος των πυρομαχικών.
Αλλά θα μας δανείσουν για να αγοράσει το κράτος αυτά τα πυρομαχικά ώστε η εξουσία να εκπορεύεται από το όπλο για το Λαό
Δεν έχει σημασία. Δεν έχουμε σκοπό να αυτοκτονήσουμε Χρυσοχοΐδη και γερμανοτσολιάδες των ΜΑΤ. Ελάτε να μας σκοτώσετε.


Η χρήση αντιασφυξιογόνων μασκών από διαδηλωτές, στη διάρκεια επεισοδίων, μπαίνουν στο «στόχαστρο» των επιτελών της ΕΛ.ΑΣ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Οι αξιωματούχοι αναζητούν νομική «φόρμουλα» προκειμένου να απαγορευθεί σε διαδηλωτές να φορούν τέτοιου είδους μάσκες αφού όπως αναφέρουν «τους κάνουν ιδιαίτερα "ανθεκτικούς" σε συγκρούσεις με τις δυνάμεις των ΜΑΤ και οδηγεί σε σημαντική αύξηση - περίπου τριπλασιασμός - στην χρήση δακρυγόνων».
Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι «οι αντιεξουσιαστές που φορούν μαζικά αντιασφυξιογόνες μάσκες ουσιαστικά εξουδετερώνουν τα χημικά που ρίχνει η αστυνομία, δεν υποχωρούν, πετροβολούν διαρκώς τις διμοιρίες των ΜΑΤ και έτσι αυξάνεται ο κίνδυνος τραυματισμού αστυνομικών αφού πλέον οι συγκρούσεις γίνονται σώμα με σώμα».  πηγή enikos

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Πάλης ξεκίνημα, νέα Κερατέα


Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

First we take Kallithea, then we take Vouli

Πήγε ο Ασκούνης, γνωστός ΠαΣοΚοβλαχοΔήμαρχος στην Καλλιθέα και είπε και διέταξε.
Παρέλαση Γιοκ!
Και πήγε την άλλη μέρα στους Άγιους Πάντες να εκκλησιάσει τ' άρματα των μπράβων που τον προστάτευαν απ'τη φωνή του Θεού, την οργή του Λαού.
Τον έκραξε ο Θεός μέσα από το Λαό στην στην εκκλησία και ο γενναίος δήμαρχος πήρε των οματιών του.

Εφόσον φοβόταν να παριστάνει τον επίσημο, είπε ότι παρέλαση δεν θα γίνει. Άλλωστε ποιος ο σκοπός να πραγματοποιηθεί αφού αυτός είναι το τιμώμενο πρόσωπο και θα λείπει;
Πριτς! Λογάριαζε ο παλίκαρος, ο μικρός ήρως δήμαρχος χωρίς τον ξενοδόχο. Διότι ξενοδόχος είναι ο Λαός και στην κατακλείδα αυτός κρατά τα κλειδιά. Ας κρατάνε τα χημικά και τις ασπίδες τα αμούστακα θρασίμια με τις στολές που έφεραν στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας στην Κρέμου.


Και έτσι κίνησε παρέλαση. Με έναν αγωνιστή γέρο μπροστά και πίσω τα σχολεία
Χωρίς βλαχοδήμαρχο και αστυνομία μόνος του ο Λαός.

Ακόμη και αν διαφωνώ με τις μαθητικές παρελάσεις, χαίρομαι και ζηλεύω αυτά τα παιδιά που παίρνουν μαθήματα που θα τους πλάσουν χαρακτήρα.
Η κατάλυση του κράτους στην Καλλιθέα ήταν γεγονός. Την έκανε ο δήμαρχος, δεν υπήρχαν επίσημοι   του κώλου, και οι μπάτσοι δεν φυλάγαν.
Μαθαίνουμε όλοι σιγά σιγά να λειτουργούμε ως Λαός και να αποδίδουμε τιμές στους δικούς μας που από άγνωστα και απρόσωπα μνημεία γίνονται γνωστοί. Γίνονται οι παππούδες μας και οι γιαγιάδες μας. Γίνονται οι γονείς, τα αδέρφια και οι φίλοι μας, οι γείτονές μας, οι συμπολίτες μας. Γίνονται εμείς και τα παιδιά μας.
Θα μάθουμε.

Όσο για τα θρασίμια, τους θρασύδειλους, τα ανθρωπάρια που στήθηκαν στην εξέδρα των επισήμων καμαρώνοντας σαν γύφτικα σκεπάρνια που ο μηχανισμός χούντα, κατοχής και καταστολής έδιωξε το Λαό για να δείξουν τα κόκκινα ξεδιάντροπα πισινά τους στον άγνωστο στρατιώτη, που κάποτε ήταν λαός, έχω να τους πω μόνο ένα
First we take Kallithea, then we take Vouli

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ώρα να αποσυρθώ για να χωνέψω..!

32 χρόνια έτρωγε τον άμπακο και τώρα το κήτος θα φωλιάσει να χωνέψει εις υγείαν του αγνώστου κορόιδου. Δικαιοσύνη τον καιρό της "δημοκρατίας" του.

Βάλτε την παρέλαση στον κώλο σας...

Κλείσατε το κέντρο της πόλης μας. Βάλατε ελεύθερους σκοπευτές να μας σημαδεύουν.
Γυρίσατε τους τροφαντούς σας κώλους στον άγνωστο μαλάκα που πήγε και σκοτώθηκε για να μας πίνετε το αίμα.
Βάλατε τα σκυλιά σας να βαράνε τους πολίτες για να μην πλησιάσουν. Θα κορωθείτε μπροστά από το στρατό που θα στρέφει το κεφάλι αντι να το αποστρεφει. Και τα σκυλιά θα φοράνε τις γουρουνίσιες μουσούδες τους για να ρίξουν τον καρκίνο στους Έλληνες.
Μπορεί μετά να τους βραβεύσει με τίποτα ψιλά η Deutsche Bank για την οποία δουλεύουν και δουλεύεται.
Θα ψελλίσετε τις γνωστές μαλακίες που σας γράφουν οι επικοινωνιολόγοι σας.
Θα πείτε μετά ότι κάποιοι λίγοι δεν τιμούν την επέτειο, εννοώντας ότι δεν τιμούν εσάς. Βέβαια οι πολλοί αν τιμούσαν πραγματικά την ιστορία τους και τους ήρωές τους, για τους οποίους περηφανεύονται θα τους μιμούνταν, όπως τον Κολοκοτρώνη με το "Τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους.
 Αλλά και μπροστά σας να τους είχατε αυτούς που τάχατες τιμάτε θα βάζατε τα σκυλιά σας να τα μπουκώσουν στα χημικά.
Πολλά θα έδειχναν στα αφεντικά τους την Goldman Sachs ότι αξίζουν λίγα ευρούλια παραπάνω και θα βάραγαν τον Ανδρούτσο και τον Διάκο με λύσσα.
Ο Κολοκοτρώνης, λόγω περίεργου ντυσίματος, και ομοιότητας με το άγαλμα, θα προσάγονταν προληπτικά, όπως έκαναν οι ναζί. Σε λίγο θα μας σκοτώνετε προληπτικά.
Αλλά όπως θα έλεγε και ο Καραϊσκάκης αν σας αντάμωνε "Βάλτε την παρέλαση στον κώλο σας καθήκια. Στν μπούτσαμ'. Έρχεται όμως η ώρα τ΄Κίτσου μ' του λεβέντ' ζαγάρια"

(Το τραγούδι δεν είναι για σας που θα στέκεστε αύριο στους βόθρους των επισήμων, τότε θα λέγοταν οι κλεφταράδες, ότι τα κλεφτόπουλα. Και όχι φίλε μπάτσε. Το να είσαι γερμανοτσολιά δεν σε κάνει και λεβέντη και τσολιά!)
 Μάνα μου, τα- μάνα μου, τα κλεφτόπουλα
Τρώνε και τραγουδάνε, άιντε, πίνουν και γλεντάνε
Μα ΄(έ)να μικρό, μα ΄να μικρό κλεφτόπουλο
Δεν παίζει, δε γελάει, ούτε πίνιε ούτε γλεντάει
Μόν΄ τ΄ άρματα, μον΄τ άρματα του κοίταζε
Του ντουφεκιού του λέει, γειά σου, Κίτσο μου λεβέντη
Ντουφέκι μου, ντουφέκι  μου περήφανο
σπάθι, σπαθί ξεγυμνωμένο
γειά χαρά σου το καημένο
Πολλές φορές, πολλές φορές με γλίτωσες
απ΄του εχθρου τα χέρια τα σπαθιά και τα μαχαίρια

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ο Λαός πρέπει να φοβάται τις κυβερνήσεις του...

Αντιστρέφοντας την ρήση του V στο V for Vendetta "Οι Λαοί δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις τους. Οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους Λαούς τους" αντιλαμβανόμαστε το παιχνίδι εξουσίας που σχεδιάζεται να παιχτεί.
Οι κυβερνώντες και οι πολλοί σύμβουλοί τους αποφάσισαν να δηλώσουν, εμφατικά μετά από διυπουργικό, ότι θα παραστεί όλη η κυβέρνηση στις παρελάσεις της επετείου της 25ης Μαρτίου.
Μετά τη βαριά ήττα που υπέστη το σύστημα στην 28η Οκτωβρίου, όπου πιάστηκε παντού - εκτός του Συντάγματος που το περίμενε - εξ απηνής και τράπηκε σε άτακτη φυγή πρέπει να κάνει τη ρελάνς του και να ξαναστηλωθεί στα μάτια του κόσμου ως άτρωτο. Μετά την 28η είχαμε πολλά φαινόμενα προπηλακισμών βουλευτών (και τραγουδιστών) ως αποτέλεσμα της αυτοπεποίθησης ότι οι εκπρόσωποι της εξουσίας μπορεί να κυνηγηθούν. Ακόμη, αν και κρύβεται επιμελώς από τότε από τα ΜΜΕκμαυλισμού, διώχθηκε ο Παπανδρέου από την εξουσία.
Περαιτέρω, φαίνεται ότι ο Λαός αναμένει ακόμη μια φορά την εξουσία να ξεμυτίσει σε άλλη μια επέτειο, όπου πάλι συμβαίνει κάτι αντίθετο από αυτό που γιορτάζεται. Την 28η του "ΟΧΙ" ο ΓΑΠ είπε "ναι". Στην επέτειο εξέγερσης του Κιλελέρ ψηφίστηκε το 2ο Μνημόνιο και την 25η Μαρτίου - ημέρα μνήμης Επανάστασης και Ελευθερίας έχει εφαρμοστεί το PSI που μας οδηγεί σε μεγαλύτερη χρέωση και χρεοκοπήσαμε.
Αναρωτιέμαι... σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.
Όλα αυτά λοιπόν πρέπει να αντιστραφούν και να καταρρεύσει, όσο πιο εμφατικά γίνεται, η εικόνα του δυνατού Λαού που κυνηγά βουλευτές. Αυτό που θα το πετύχει είναι η ευθεία πρόκληση για αντιπαράθεση από το σύστημα και μια "νίκη" έναντι των πολιτών, τέτοιου μεγέθους που θα τους απογοητεύσει τόσο ώστε να υποκύψουν.
Έτσι δημιουργεί ένα θέμα και διασπείρει και την είδηση ότι μπορεί ακόμη και να καταργηθούν οι παρελάσεις. Αυτό τραβά την προσοχή του κόσμου και νιώθει ασυνείδητα ότι τον φοβούνται.
Τότε βγαίνει το κράτος και στήνει την μέγιστη πρόκληση: ΟΛΗ η κυβέρνηση θα παραστεί στις παρέλαση. Είναι προφανές ότι αυτή τη φορά θα υπάρξει πανελλαδική κινητοποίηση των δυνάμεων καταστολής ώστε να επιτευχθεί το ζητούμενο:
Οι κυβερνήσεις δεν πρέπει να φοβούνται το λαό τους.
Ο Λαός πρέπει να φοβάται τις κυβερνήσεις του...


Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Οι Τούρκοι άργησαν μια μέρα...

Οι Τούρκοι άργησαν μια μέρα...ή έρχονται στην ώρα τους;
Πρέπει να θυμηθούμε γιατί τους χρειαζόμαστε.
Να καταλάβουμε ότι είναι ή αυτοί ή το χάος και η καταστροφή.

Τώρα κάτι σενάρια που ακούω από κάτι τύπος, του στύλ "Για να φοβηθεί ο κόσμος και θερμό επισόδειο με την Τουρκία θα κάνουν", "Αν πέσουν τα μνημονιακά κόμματα, και επειδή η Ε.Ε. δεν μπορεί να ανεχθεί χούντα εντός της, τότε με ένα θερμό επεισόδιο θα επανέρθει η μνημονιακή τάξη"
Τι να πεις, υπερβολές...μάλλον

Νερατζόκωλοι...

Όχι Αρτινοί. Χέστηδες εξουσιαστές. Ανθρωπάρια που μαζεύεται τα νεράτζια από εκεί που θα γίνουν οι παρελάσεις αλλά ταυτόχρονα βάζετε νέο χαράτσι με νόμο που έχει καταργηθεί.
Σαν συμμορία, ότι αρπάξετε για να δώσετε στα αφεντικά σας έξω.
Υπάρχουν και άλλα πολεμοφόδια ποντίκια.
Όπως θα σας έλεγε και ο Γιώργος ο Καραϊσκάκης χατζατζάρηδες
Στον μπούτσο μας σας γράφουμε...

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Δεήσεις στον Απόλλωνα από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος.

Το φως του Απόλλωνα θέλουν να εκμεταλλευτούν οι παπάδες και γι' αυτό θα εγκαταστήσουν στην πολύπαθη και κατακα(η)μένη Πεντέλη. Πάντα με το αζημίωτο.
Δόξα τα λεφτά έχουμε θεό!!!  

240.000 παπαριές


Ναι! πήγαν 240.000 να ψηφίσουν ΠαΣοΚ.
Αρχίζουμε... ξανά τις μαλακίες.
Βέβαια πόσο ξεφτιλισμένη, πόσο υποβαθμισμένη, πόσο "δεν υπήρξε" η διαδικασία αποδεικνύεται από την απαξίωση του λαού να πάει να τους κράξει.
Στο κλάσιμο κανονικά.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Όλα Καλά

Αφού,
Η SIEMENS θα χρηματοδοτήσει εκπαίδευση εναντίον της διαφθοράς.
Ο Παπανδρέου θα διδάξει δημοκρατία σε πολιτικούς.
τότε
Ο Βενιζέλος πρέπει να δείξει τι σημαίνει μετριοφροσύνη
Ο Πάγκαλος θα αποκαλύψει τη δίαιτά του
Ο Τσουκάτος με τον Μαντέλη θα κάνουν σεμινάρια τιμιότητας
Ο Σαμαράς με τον Καρατζαφέρη θα δείξουν τι θα πει συνέπεια απόψεων
Το MEGA  με το ΣΚΑΪ θα δίνουν πτυχίο ανεξάρτητης δημοσιογραφίας, Μπάμπης και Χασαπόπουλος θα είναι πρυτάνεις
Η Ντόρα θα μιλήσει εναντίον της οικογενειοκρατίας
Ο Καραμανλής θα αναλάβει τις ευθύνες του
Οι ΠαΣοΚοι θα δείξουν τι θα πει υπεύθυνη συμμετοχή σε εκλογές
Η οργανωτική του ΠαΣοΚ θα γίνει παράδειγμα αδιάβλητων διαδικασιών
Η ελληνική αστυνομία θα προστατέψει τον πολίτη
Η Τρόικα θα θελήσει το καλό της Ελλάδας
Οι υπουργοί θα παραιτηθούν από ευθιξία
Οι βουλευτές θα εκφράσουν τη βούληση του Λαού
Ο Παπαδήμος θα πολεμήσει τα τραπεζικά συμφέροντα υπέρ του Ελληνικού Λαού
και ο Παπούλιας θα παραιτηθεί για να προκαλέσει εκλογές

και μετά ο μαλάκας Έλληνας, αντί να προσπαθεί να κρατήσει την τελευταία μπουκιά ψωμί στη χούφτα του κρυμμένη και θα παρακαλά μην την ανακαλύψουν οι τοκογλύφοι, θα επαναστατήσει για το κοινό καλό 

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Quiz

Ποιό ζώο είναι πιο χαμερπές από το pasokus pasokus?
Ο φίλος του ΠαΣοΚ

Γιατί ζήτησε συγγνώμη δύο φορές ο Bennyζελος;
Γιατί από τότε που βγήκε το συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο. Φαντάσου εις διπλούν.

Με ποιον διαγωνίζεται ο Benyζέλος για την προεδρία στο μΠΑτΣΟΚ;
Με τον Κανένα.

Ποιος θα ψηφίσει Bennyζελο για αρχηγό;
Ο Κανένας.

Μπορεί ο Bennyζελος να βγει δεύτερος αν οι περισσότεροι ψηφίσουν λευκό;
Όχι, το λευκό προσμετράται υπέρ του πρώτου υποψηφίου.

Ποιοι καίνε τα γραφεία του ΠαΣοΚ στη Λάρισα;
Αυτοί που πριν ήταν μέσα και τώρα είναι στην απ'έξω με τους υπόλοιπους Έλληνες.

Αναρωτήθηκε κανείς γιατί το ΠαΣοΚ επίταξε δημαρχεία, δημόσιους χώρους και την ΕΤ3 για να στηθούν κάλπες;
Αν απαντούσαμε σε αυτό θα καταλαβαίναμε και το ποιόν των ΠαΣοΚων. 

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ο Λαός πρέπει να φοβάται τις κυβερνήσεις του...

Αντιστρέφοντας την ρήση του V στο V for Vendetta "Οι Λαοί δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις τους. Οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους Λαούς τους" αντιλαμβανόμαστε το παιχνίδι εξουσίας που σχεδιάζεται να παιχτεί.
Οι κυβερνώντες και οι πολλοί σύμβουλοί τους αποφάσισαν να δηλώσουν, εμφατικά μετά από διυπουργικό, ότι θα παραστεί όλη η κυβέρνηση στις παρελάσεις της επετείου της 25ης Μαρτίου.
Μετά τη βαριά ήττα που υπέστη το σύστημα στην 28η Οκτωβρίου, όπου πιάστηκε παντού - εκτός του Συντάγματος που το περίμενε - εξ απηνής και τράπηκε σε άτακτη φυγή πρέπει να κάνει τη ρελάνς του και να ξαναστηλωθεί στα μάτια του κόσμου ως άτρωτο. Μετά την 28η είχαμε πολλά φαινόμενα προπηλακισμών βουλευτών (και τραγουδιστών) ως αποτέλεσμα της αυτοπεποίθησης ότι οι εκπρόσωποι της εξουσίας μπορεί να κυνηγηθούν. Ακόμη, αν και κρύβεται επιμελώς από τότε από τα ΜΜΕκμαυλισμού, διώχθηκε ο Παπανδρέου από την εξουσία.
Περαιτέρω, φαίνεται ότι ο Λαός αναμένει ακόμη μια φορά την εξουσία να ξεμυτίσει σε άλλη μια επέτειο, όπου πάλι συμβαίνει κάτι αντίθετο από αυτό που γιορτάζεται. Την 28η του "ΟΧΙ" ο ΓΑΠ είπε "ναι". Στην επέτειο εξέγερσης του Κιλελέρ ψηφίστηκε το 2ο Μνημόνιο και την 25η Μαρτίου - ημέρα μνήμης Επανάστασης και Ελευθερίας έχει εφαρμοστεί το PSI που μας οδηγεί σε μεγαλύτερη χρέωση και χρεοκοπήσαμε.
Αναρωτιέμαι... σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.
Όλα αυτά λοιπόν πρέπει να αντιστραφούν και να καταρρεύσει, όσο πιο εμφατικά γίνεται, η εικόνα του δυνατού Λαού που κυνηγά βουλευτές. Αυτό που θα το πετύχει είναι η ευθεία πρόκληση για αντιπαράθεση από το σύστημα και μια "νίκη" έναντι των πολιτών, τέτοιου μεγέθους που θα τους απογοητεύσει τόσο ώστε να υποκύψουν.
Έτσι δημιουργεί ένα θέμα και διασπείρει και την είδηση ότι μπορεί ακόμη και να καταργηθούν οι παρελάσεις. Αυτό τραβά την προσοχή του κόσμου και νιώθει ασυνείδητα ότι τον φοβούνται.
Τότε βγαίνει το κράτος και στήνει την μέγιστη πρόκληση: ΟΛΗ η κυβέρνηση θα παραστεί στις παρέλαση. Είναι προφανές ότι αυτή τη φορά θα υπάρξει πανελλαδική κινητοποίηση των δυνάμεων καταστολής ώστε να επιτευχθεί το ζητούμενο:
Οι κυβερνήσεις δεν πρέπει να φοβούνται το λαό τους.
Ο Λαός πρέπει να φοβάται τις κυβερνήσεις του...

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Αντίο Δόμνα

Ακόμη μια μεγάλη προσωπικότητα έφυγε. Μια Ελληνίδα που κατανοούσε τον Ελληνισμό μέχρι τα μύχια του πυρήνα του και τον προστάτευε ως κόρη οφθαλμού.
Μένουν οι σπιθαμιαίοι ναιναίκοι που προσπαθούν να τον σκοτώσουν ώστε να σκυλεύσουν το πτώμα του και να μοιράσουν τα ιμάτιά του στους τοκογλύφους λεία.
Αντίο Δόμνα. Τέτοιους σκοτεινούς καιρούς άνθρωποι σαν εσένα αφήνουν ακάλυπτο κενό. 

Ζητείται δούλα

«Παντρεμένο» ζευγάρι ζητάει άστεγη κυρία μη καπνίζουσα ως οικιακή βοηθό και εκτελώντας χρέη baby-sitter σε βρέφος.
Αντί ενοικίου θα εκτελεί τα άνωθεν προαναφερθέντα και διατίθεται δικό της δωμάτιο»


Τα παραπάνω αναφέρονται σε αγγελία που δημοσιεύτηκε σε τοπική εφημερίδα των Χανίων, στη στήλη εύρεσης εργασίας.
Το να είσαι άστεγος ξαφνικά έγινε «προσόν» και μια απλή αγγελία - γροθιά στο στομάχι, έγινε ντοκουμέντο που περιγράφει την Ελλάδα της κρίσης.
δείτε περισσότερα στο ΠρέζαTV

Αν η 28η ήταν ΟΧΙ λες να είναι η 25η Επανάσταση;


Πήγε ο Γιώργος ο πονηρός και είπε τα μικρά του "ναι" στην Μέρκελ και στους δανειστές την 26η Οκτωβρίου. Ήρθε ο Λαός την 28η , στην επέτειο του "ΌΧΙ" και βροντοφώναξε  "ΌΧΙ" τόσο δυνατά που τους πήρε και τους σήκωσε από όλη την Ελλάδα - εκτός την Αννούλα την ξινή που την φύλαγαν στο Σύνταγμα οι γερμανοτσολιάδες.
Χεσμένοι πάνω τους οι άνομοι, οι υπόλογοι, κάνουν τώρα διυπουργική για το πως θα αποφύγουν την οργή του Λαού, που θα είναι ισχυρότερη και από φωνή θεού.
Και λένε για "Δημοκρατία" οι εξουσιαστές, οι διορισμένοι στο στρατόπεδο συγκέντρωσης, αυτοί που οδηγούν τους συμπατριώτες τους στους φούρνους για να διατηρήσουν τη θέση τους.
Και μιλάνε για μη βία αυτοί που ασκούν την υπέρτατη βία, κλωτσώντας ανθρώπους στο δρόμο, με τα καταφύγια να τα ανοίγει το ανθρωπόμορφο κτήνος στους 4 βαθμούς.
Μιλάνε για βία εκείνοι που σπρώχνουν το κεφάλι των γονιών πάνω από τα λιπόθυμα από πείνα παιδιά τους.
Μιλάνε για βία αυτοί που χρησιμοποιούν πραίτορες για να χτυπούν τον κόσμο και να τον βασανίζουν με χημικά.
Μιλάνε για βία οι τραμπούκοι, οι ψυχοπαθείς, οι ψεύτες, οι εξουσιομανείς. Αυτοί που έχουν και το Κράτος και τη Βία.
Αυτοί φοβούνται και την 25η Μαρτίου. Γιατί είναι λίγοι σε πλήθος και λίγοι στην μαύρη, τη σάπια την ψυχή τους.
Ο βιαστής σου θέλει να μην αντιστέκεσαι.
Ε, λοιπόν, αυτό που κάνει ο Λαός δεν είναι βία. Είναι αυτοάμυνα.

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ο τροβαδούρος του Λαού

Με τη συνοδεία δυνάμεων των ΜΑΤ, όπως κάθε λαοφιλής αυτής της χώρας πια, τραγούδησε ο Νταλάρας στη Δάφνη. Πολύ πιθανό στην επόμενη συναυλία του τα ΜΑΤ να είναι μέσα στο χώρο.
Αυτό που είναι άξιο παρατήρησης είναι η επιμονή να γίνουν οι συναυλίες από έναν αυτοπροσδιοριζόμενο ως λαϊκό με τον Λαό να μην θέλει ούτε να τον βλέπει ούτε να τον ακούει. Το σύστημα διαθέτει διμοιρίες δυνάμεων καταστολής του Λαού ώστε να μη τρωθεί το γόητρό του. Αν ο τραγουδιστής που στήριξε το Μνημόνιο υπαναχωρήσει και δεν δώσει τις συναυλίες αύριο οι ιθαγενείς θα πάρουν θάρρος και έναντι των δυναστών τους που αυτοπροσδιορίζονται ως λαοφιλείς πολιτικοί ενώ ο Λαός θέλει να τους δει κρεμασμένους στο Σύνταγμα.
Σε ποιον θα του περάσει μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

clap clap clap

*Πες τα Γιώργο... Μπράβο Βαγγέλη

Φοβερές μαϊμούδες εκεί στο Πα.Σο.Κ.
Και καλά εκπαιδευμένες. Ότι μαλακίες και να ακούσουνε χειροκροτάνε με πάθος.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

No news, good news ... Ιδού η Ρόδος

Ρε Νταλάρα..!
Στον κόσμο των τεχνών (των καλών;) ο Νταλάρας που κάποτε τραγούδαγε την φτωχολογιά και τώρα τραγουδά στην φτωχολογιά στηρίζοντας την εξαθλίωση του μνημονίου ως άλλος ΠαΣοκος.
Και τι θέλει να μας τραγουδήσει αυτός που πια δεν γνωρίζει τι τραβά τούτος ο Λαός; Πως να γνωρίζει άλλωστε. Νιώθει ο χορτάτος τον πεινασμένο;
ΠαΣοΚα και η Άννα Νταλάρα, πρώην υπουργός ΠαΣοΚ και βουλευτίνα. Μειοψηφία χαρακτήρισε όσους προπηλακίζουν τον σύζυγό της και βλέπει προβοκάτσια για αποσταθεροποίηση των σταθερών που έχουν μείνει στην Ελλάδα. Του άντρα της; Του ΠαΣοκ; Του ΓΑΠ;
Πως το λέει ο λαός μας... Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα!

Στην πουτάνα πουτανιές;
Ά ρε γατάκια. Ελπίζατε στην Ελληνική δικαιοσύνη; Μα αυτό ήταν το πρώτο που πέθανε σε αυτόν τον τόπο. Την σκότωσα εγώ με γαμάτους νόμους όπως ο περί ευθύνης υπουργών...
Και τι έβγαλε το Συμβούλιο της Επικρατίας; Αντισυνταγματικό το χαράτσι; ΟΧΙ.
Αντισυνταγματικό να κόβεται το ρεύμα.
Ε και εγώ θα εισπράττω το χαράτσι ότι και να πληρώνετε εσείς και εσείς θα χρωστάτε τη ΔΕΗ οπότε θα σας κόβουμε το ρεύμα πάλι.
Ρε, στην πουτάνα πουτανιές;


Κακές Τέχνες
Ξεμύτισε σαν σαλιγκάρι ο κόσμος των κακών τεχνών για να υπερασπιστεί τον Νταλάρα. Αυτή η τάξη που σιωπά χωνεύοντας τη λεία από τις κρατικές επιδοτήσεις. Κάτι ψέλλισε για Δημοκρατία. Κάτι για "μη βία" και άλλες αρλούμπες.
Ποια Δημοκρατία όταν ο Λαός όχι μόνο εξαθλιώνεται. Όχι μόνο δολοφονείται, αλλά καταστέλλουν ωμά όποια "νόμιμη" αντίδρασή του.
Ποια μη βία θέλουν όταν δεν έχει ο Έλληνας να ταΐσει τα παιδιά του; Υπάρχει μεγαλύτερη βία από αυτό; Γιατί δεν μιλάνε για αυτά; Τη βία η βία απωθεί...


Ο παππούλης λέει τα παραμύθια του.
Αυτός ο παππούλης Παπούλιας είχε καλεσμένους σήμερα στο Μέγαρο ΚΑΠΗ. Τους είπε ότι εδώ υπάρχει μια μεμψιμοιρία. Έτσι το βλέπει αυτός που ζει στον κόσμο του. Το γουργούρισμα των άδειων στομαχιών των παιδιών που λιποθυμάνε στα σχολεία είναι... γκρίνια.


Άλλαξε ο Μανωλιός ...
Και εγένετο ανασχηματισμός, του κώλου τα εννιάμερα.
Έφυγε ο Παπουτσής με το Δημοκρατικό ξύλο και τα χημικά  που έριξε στους Έλληνες που διαδήλωναν - Ακόμα και στον Γλέζο και το Θεοδωράκη -  και πάει να διεκδικήσει την αρχηγία του ΠαΣοΚ ώστε να ρίξει σε όλους.
Και πάει στη θέση του αυτός που γνωρίζει το υπουργείο Δημόσιας καταστολής ή Προστασίας του Πολιτικού (όπως λέγεται τώρα). Θέλουν μεγαλόσχημο όνομα, ανεξαρτήτως IQ γιατί προβλέπεται ότι το ξύλο θα συνεχίσει.
Έτσι έμεινε κενό το ανάπτυξης. Αλλά ποιος χέζει την ανάπτυξη. Βάζει εκεί την Αννούλα την ξυνή. Και μένει το Παιδείας χωρίς Άννα (αυτό δεν ξέρω αν τελικά είναι κακό. Για την Αννούλα που γλιτώνει την παρέλαση μάλλον καλό το κόβω). Και μπαίνει εκεί ο Μπαμπινιώτης. Κάπου διάβαζα ότι μίλαγε με πρεσβεία και αυτός αλλά τέλος πάντων. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι να γίνουν εκλογές δεν θα προλάβει να εγκλιματιστεί. Αλλά ποιος τη χέζει την Παιδεία.
Αυτό που έχει σημασία είναι η καταστολή. Βέβαια αυτό που θα με τρομοκρατούσε θα ήταν η Αννούλα στο Προ.Πο. Χειρότερα και από τον Βορίδη με τσεκούρι.


Ιδού η Ρόδος, ιδού και τα προκαταρκτικά...
Διότι το πήδημα έρχεται. Και θα είναι σκληρό. Θα έχει S/M και B/D. Θα έχει και κάτι ματσούκια για ερωτικά βοηθήματα μούρλια. Και ας σκούζει στο Φάληρο ο Λιμενοπήδουλας και η CIA για Δημοκρατία και μη βία. Σεβάστηκαν τους ήρωές τους οι διαμαρτυρόμενοι και φέρθηκαν σαν ήρωες.
Ιδού η Ρόδος Ελλάδα. Το πήδημα είναι πολύ κοντά.

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Προστασία του πολίτη ε; πάρε τα @@ σου

Φοβερή κυβέρνηση-συγκυβέρνηση. Σε περίοδο κοινωνικών εντάσεων, συγκρούσεων, διαδηλώσεων, "τρομοκρατίας" βαριάς κλιμακούμενης εγκληματικότητας, δεν υπάρχει υπουργός προστασίας του πολίτη (και που υπήρχε δηλαδή... αλλά λέμε τώρα).
Πόσο πιο εξόφθαλμα πια να αποδειχτεί ότι η "κυβέρνηση" δοσίλογων και προδοτών νοιάζονται μόνο να καταστρέψουν το Λαό και να δώσουν τα λάφυρα λεία στους διεθνείς τοκογλύφους.
Όσο για το Λαό.. η πλέμπα παίρνει αυτό που της αξίζει. Φτώχεια και εξαθλίωση.

Socrates drunk the conium


Ακούω συχνά πυκνά, κυρίως από τους πρωτοκλασάτους που κουνάνε δεικτικά το δάχτυλο στο Λαό, ότι πρέπει να υπακούσουμε στην αφαίμαξη και στην εξαθλίωση που μας υποβάλλουν ώστε να σωθεί η χώρα. Πρέπει να είμαστε νομοταγείς όπως ο Σωκράτης που ήταν τόση η αίσθηση νομιμότητας ώστε ήπιε το κώνειο. Κανείς όμως από αυτούς τους δικτατορίσκους της πλάκας δεν λέει ότι ο το παράδειγμα του Σωκράτη είναι τουλάχιστον μια διαστρέβλωση και προπαγάνδα. Όχι γιατί ο Σωκράτης δεν ενήργησε έτσι αλλά επειδή αυτοί δεν ενεργούν τοιουτοτρόπως.
Ο Σωκράτης, όπως και κάθε πολίτης στην Δημοκρατική Αθήνα, ήταν εν δυνάμει εκτελεστική εξουσία και μονίμως νομοθετική.
Αυτό σημαίνει ότι μπορούσε είτε να προτείνει νόμους, είτε να ζητήσει κατάργησή τους.
Όταν αποφάσισε να μείνει πιστός στους νόμους της πόλης το έκανε διότι ο ίδιος δεν επιδίωξε να αλλάξει τον νόμο που τον καταδίκασε.
Στη σημερινή κοινωνία ο λαός θεωρείται αδαής και ανίκανος να αποφασίσει για το συμφέρον του και έρχονται οι αυτόκλητοι σωτήρες, ακόμη και με τη βία και την καταστολή, να μας σώσουν ερήμην μας. Θεωρούν εαυτόν οι ταγοί μας υπεράνω κάθε άλλου πολίτη. Η έννοια της χώρας διαχωρίζεται τεχνηέντως από την έννοια του Λαού. Χώρα φτάνει να σημαίνει η κοιλιά τους, η καρέκλα τους και η τσέπη τους.
Όμως ο Πλάτωνας είχε πει «Ο Νόμος αν δεν είναι η εύρεση του πραγματικού, δεν είναι νόμος αλλά τυραννικόν πρόσταγμα»
Και οι τυραννοκτόνοι ήταν ήρωες και έχαιραν άκρας εκτίμησης της πόλης..!

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Δυστυχώς έχουμε πετρέλαιο

Πριν κάμποσα χρόνια, την εποχή που έπεφτε το Ιράκ στον δεύτερο πόλεμο, μου είπε ένας φίλος όπως συζητούσαμε την κατάσταση στη Μέση Ανατολή "Καλά που δεν έχουμε πετρέλαια".
Η συζήτηση πήγε στα δεινά που τραβάνε όλες οι χώρες που έχουνε κοιτάσματα.
Μέση Ανατολή, Λιβύη, Βενεζουέλα κλπ.
Στο συμπέρασμα αυτό, δεδομένου ότι η ζωή στην Ελλάδα και χωρίς πετρέλαιο καλή ήταν, συμφωνήσαμε όλοι.
Άλλωστε κάτι γραφικοί έβγαιναν σε περιθωριακά κανάλια και με τρόπο γελοίο, μεταξύ εξωγήινων, φαντασμάτων και κοίλης Γης, έλεγαν και για πετρέλαια (φαίνεται για να απαξιώσουν είτε σύμβολα και αξίες είτε αλήθειες τις δίνουν σε ακροδεξιούς και γραφικούς).
Έλα όμως που μετά την εισβολή του ΔΝΤ από την "πίσω πόρτα" της Ελληνικής κοινωνίας αποκαλύφθηκε ότι έχουμε και πετρέλαια.
Και ξεκινά νέο μεγάλο φαγοπότι.
Το είπε και ο σύγχρονος Εφιάλτης. Αυτός που ενώ έλεγε "Λεφτά υπάρχουν" έφερνε το ΔΝΤ.
Λεφτά υπάρχουν όντως και κανόνισε να τα δώσει.
Άλλωστε η τελευταία του ομιλία του φερόμενου ως πρωθυπουργού, πριν φέρει παπά και Δήμιο, ήταν
"Η επόμενη κυβέρνηση θα διαχειριστεί το μεγαλύτερο πακέτο που δόθηκε ποτέ". Πακέτο. Όχι βοήθεια, ούτε καν δάνειο. Πακέτο. Και τρέχαν τα σάλια του, αυτού και των συν αυτώ.
"Η επόμενη κυβέρνηση θα διαχειριστεί την πράσινη ανάπτυξη". Άκου ρε πούστη. Πράσινη ανάπτυξη όταν τα πάντα καίγονται, η χώρα βυθίζεται και ο Λαός εξαθλιώνεται. Μεγάλη μάσα λέμε. Και πήγε ο Παπακωνσταντίνου-αφού ολοκλήρωσε το έργο του με την εξαθλίωση της οικονομίας να κάνει πράσινη ανάπτυξη.
"Η επόμενη κυβέρνηση θα διαχειριστεί τους υδρογονάνθρακες νότια της Κρήτης". Από την πράσινη ανάπτυξη στα πράσινα άλογα αλλά δεν πράσσειν άλογα.
Σε όλα αυτά βέβαια δεν μπορούσε να έχει μέρισμα και λόγο ο Λαός οπότε έπρεπε να εξολοθρευτεί.  Και εξολοθρεύεται. Μεθοδικά, με σχέδιο και τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνει να κατανοήσει τι γίνεται. Η εξαθλίωση θα είναι πλήρης(;). Η δουλοποίηση θα είναι καθολική(;).
Βλέπεις, δυστυχώς έχουμε πετρέλαιο.
Διαβάστε ακόμη WikiLeaks: Πως έκρυψαν τα κοιτάσματα για να μας βάλουν στο Μνημόνιο! 

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ο Νόμος αν δεν είναι η εύρεση του πραγματικού, δεν είναι νόμος αλλά τυραννικόν πρόσταγμα


Με θέμα το πρόβλημα της Δημοκρατίας και της προσέγγισης μέσα από την οπτική της εφικτότητας θα ήθελα να θέσω υπόψιν σας την παρακάτω ανάρτηση.
Περιληπτικά, αναφέρομαι στο έλλειμμα Δημοκρατίας που υπάρχει λόγω των στεγανών που έχουν δημιουργηθεί, κυρίως στη νομοθετική εξουσία. Το αποτέλεσμα είναι η αφαίρεση δυνατοτήτων αντίδρασης από το Λαό μέσα από παράλογα και παράνομα νομοθετήματα.
Αναφέρω, προς επίρρωση των λόγων μου, τη φράση του Πλάτωνα
"Ο Νόμος αν δεν είναι η εύρεση του πραγματικού, δεν είναι νόμος αλλά τυραννικόν πρόσταγμα".

Η σύμπτωση της κρίσης
και η ανατροπή του πολιτικού σκηνικού
*γιατί είναι ο κόσμος δεκτικός και η αλλαγή εφικτή
Read more: http://kopria.blogspot.com/2012/01/blog-post_11.html#ixzz1nryTuD2J

PROFILER

Το ψυχολογικό προφίλ του "Έλληνα" "πολιτικού"
Εξουσιομανής, παθολογικά ψεύτης, έντονα στοιχεία κουτσαβακισμού στην χώρα, δουλοπρέπεια και εθελοδουλεία στο εξωτερικό, καθολικά ανήθικος, τυχοδιώκτης, παραληρηματικός, προβληματικός, εγωπαθής, ναρκισσιστής, ασυνείδητος, σχιζοφρενικά αντιφατικός, δόλιος, αυτιστικός, κενολόγος, μωροφιλόδοξος, στερεοτυπικός, αλαζονικός, αυτάρεσκος, συμπλεγματικός, απροσάρμοστος, θρασύδειλος, βίαιος, συμφεροντολόγος, εξουσιαστικός, δυναστικός

Ποιός είναι;

Θα έχουν φωλιά εκεί μέσα

Ανέβηκαν τα ΝΑΙ στον εφαρμοστικό για την υγεία. Βασικά της τον εφάρμοσαν μια χαρά της Υγείας. Αλλά ρε παιδί μου πως αυξήθηκαν τα ΝΑΙ;
Που κρύβονται όλο και περισσότεροι Ναιναικοι;
Πως πολλαπλασιάζονται;
Θα έχουν φωλιά στα σκοτεινά, υγρά και μουχλιασμένα μπουντρούμια της Βουλής των πολιτικών!

Συνολικές προβολές σελίδας