Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Συγχωνεύσεις και business as usual


Όταν συγχωνεύεται ένα σχολείο ανοίγει μια φυλακή, αλλά μην ανησυχείτε θα είναι ιδιωτική και παραγωγική...αγοραία. Και με συστήματα ασφαλείας MIEZENS

Νομιμότης κε Πάγκαλε, και λοιποί ΠαΣοΚοι...

Νομιμότης κε Πάγκαλε, και λοιποί ΠαΣοΚοι δεν είναι οι νόμοι που ψηφίζετε εσείς οι πολιτικάντηδες της πλάκας, που είστε αποκομμένοι στον κόσμο σας και εξυπηρετείτε τους μηχανισμούς της διαπλοκής που καταντήσατε δούλοι τους.
Νομιμότης δεν είναι το Σύνταγμα της "ανταγωνιστικότητας" που βεβιασμένα θέλετε να στηρίξετε.
Ξεχάσατε τις αξίες που αντανακλά ένα Σύνταγμα. Δείτε εδώ
Το 2008 που ξεκίνησα το μπλογκ τούτο εδώ έβαλα κεφαλίδα μια ρήση του Πλάτωνα «Ο Νόμος αν δεν είναι η εύρεση του πραγματικού, δεν είναι νόμος αλλά τυραννικόν πρόσταγμα».
Προφανώς για να υπάρχει νομιμότητα πρέπει το νομικό πλαίσιο (συμπεριλαμβανομένου του Συντάγματος) να εκφράζει την αίσθηση δικαίου της κοινωνίας (των πολιτών).
Πρέπει να είναι συνεχώς κάτω από τον έλεγχο των πολιτών και να νομιμοποιείται από κει. Όχι σαν τον νόμο περι ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ που λέγατε προεκλογικά ότι θα καταργησεται αλλά...
Βέβαια για να στηρίξετε τις εταιρίες ψηφίσατε στο άψε-σβήσε (ή πάρε μίζα- βάλτη στην τσέπη) νόμο που ποινικοποιεί την μη καταβολή νταβατζιλικίου, εμ... διοδίων!
Τυραννικά προστάγματα ψηφίζετε και το ξέρετε, και τα δυο κόμματα εξουσίας και ο κολαούζος σας. Όμως θα έπρεπε να γνωρίζετε τι τιμές απολάμβανε στην εποχή του Πλάτωνα ο τυραννοκτόνος (τα πρώτα αγάλματα θνητών στην αρχαία Αθήνα ήταν των τυραννοκτόνων Αριστογείτων και Αρμόδωρου).
Α, και αφήστε το παραμύθι περί εκλογών! Ο τύραννος μπορεί να εκλεγεί παραπλανώντας (ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) και να επιβάλλει την τυραννία του ενάντια στη θέληση του Δήμου.
Οψόμεθα..!

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Του οσίου Πολυκάρπου ανήμερα..!

Μή μου τους κύκλους τάραττε
Σιγά το χάρτη τριςκατάρατε
και μια πορδή μου θα φτάσει
Ν.Άσιμος

Μεγάλη πορεία, δεν μπορώ να εκτιμήσω αν ήταν μεγαλύτερη απο εκείνη του περασμένου Μαΐου που έγινε η προβοκάτσια στην Μαρφίν.
Πολύς κόσμος σε διάφορα μπλόγκ και ο κόσμος μοιρασμένος, ενώ αυτοί που υπογράφουν μνημόνιο όλοι μαζί - θα τη φτιάξουμε την ιστορία όμως.
Πολλοί καλλιτέχνες, άνθρωποι με αισθητική που όμως δεν έχουν μικρόφωνο, οι καναλάρχες το δίνουν στα παπαγαλάκια ή σε αυτές που τραγουδάνε με το κωλαράκι έξω. Αυτοί δεν κατεβαίνουν στις πορείες. Τους βολεύει το σύστημα και βολεύουν το σύστημα.
Πάλι την έπεσαν τα ΜΑΤ (και ΜΕΑ τον παίρνετε παρέα - παλιό αλλά επίκαιρο σύνθημα).
Οι ιστορίες ξεκίνησαν αφού πέρασε το ΠΑΜΕ (πως διάολο συμβαίνει κάθε φορά αυτό. Μέχρι να περάσει το ΠΑΜΕ οι Μονάδες Καταστολής της Σκέψης δεν κάνουν κιχ!)
Όχι και ιδιαίτερα μεγάλο το μπλόκ του ΣυΡιζΑ αλλά ομολογώ με κάποιο κόσμο διαλεχτό. Αλήθεια αναρωτήθηκε κανείς γιατί την πέφτει στο χώρο αυτό όλο το κοινοβουλευτικό σύστημα; Δεν είναι το πλήθος που φοβούνται... Λίπασμα για σκέψη.

Την έπεσαν στο Σύνταγμα λοιπόν την ώρα που ανεβαίναμε (ήμουν στο μπλόγκ του Γιώργου Μιχαλακόπουλου και του Νίκου Τουλιάτου - τρεις και ο κούκος). Περάσαμε την πλατεία Κλαυθμώνος και άρχισε να μας παίρνει το κάψιμο από τα δακρυγόνα για δεύτερη φορά, η πρώτη ήταν πριν την Ομόνοια αλλά ήταν λιγότερο δυνατή.
Αρχίσαν και τα μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές, μάλλον κρότου λάμψης και τα μάτια άρχισαν να δακρύζουν και ο λαιμός να καίει. Και πριν συνειδητοποιήσεις τι γινόταν άρχισαν τα ίδια και πίσω, στο τέλος της πορείας που ήταν ο ΣυΡιζΑ. Να μη μπορείς να αναπνεύσεις από την "άσκοπη" χρήση - περιορισμένη θα την πουν οι καναλάρχες-εργολάβοι αύριο.
Μόνο άσκοπη δεν ήταν βέβαια. Προσπαθούσαν να διαλύσουν τη συγκέντρωση μη και μείνει κανείς πάνω στην πλατεία ειρηνικά. Βλέπεις δυό μπορεί να γίνουν τρεις και μετά χίλιοι δεκατρείς και μετά άντε βγάλτους. Τότε θα είναι καιρός να την κάνεις εσύ οπότε... οπότε φλόμωσέ τους όλους να πάνε να γαμηθούν αι όποιοι μείνουν θα είναι έτοιμοι για σύγκρουση, να δικαιολογήσουμε και τη χρήση βίας.
Βέβαια κατεβαίνοντας πίσω από Καραγιώργη Σερβίας ο κόσμος, κάτι ηλικιωμένοι 60 - 70 ετών που έλιωναν τα μάτια τους από τα δακρυγόνα άρχισαν να βρίζουν κάτι "Ζ"ητάδες και ομάδες "Δίας" για ότι συνέβαινε, αλλά και για τους αλήτες που φυλάνε για 3 και 60, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά.
Ο Νίκος ο Τουλιάτος σταμάτησε, χαρά στο κουράγιο του, και έκανε κύρηγμα σε κάτι παιδάκια τροχονόμους που έκλεινα κάποιους κάθετους δρόμους, για τον ύποπτο ρόλο της αστυνομίας που δρα μόνο ως καταστολή του πολίτη που θα έπρεπε να υπερασπίζεται. Μόνο ένα κοριτσάκι με στολή κοίταζε περίεργα. Ένας του είπε "Δεν μπορώ να μιλήσω αλλά έχετε δίκιο".
Χρίσαμε παρακάτω και τότε συνειδητοποίησα την μαλακία που είχα κάνει. Είχα αφήσει την μοτοσικλέτα μπροστά από το ταχυδρομείο στην πλατεία Συντάγματος - παραξενεύτηκα που δεν είδα και άλλη ο παπάρας... (Άπό κει πήγα με τα πόδια Πατησίων και Ηπείρου που ξεκίναγε η πορεία να δω και τι παίζει. Πίσω από τον ΣυΡιζΑ ήταν η ΓΣΕΕ αλλά μετά εξαφανίστηκε. Πως ελίσσονται έτσι οι συνδικαλιστές).
Τώρα έπρεπε να ανέβω την Ερμού που στο τέλος της είχαν αρχίσει τα επισόδεια. Γαμώ το... ούτε μέχρι τη μέση και με έπιασαν τα δακρυγόνα. Είχα προσφέρει και μια μάσκα σε έναν μεγαλύτερο από μένα αλλά και να μην την είχα δώσει τα ίδια σκατά θα ήταν. Πως ξεχνάω σε κάθε πορεία να πάρω Μαλόξ!!!
Ευτυχώς ένας πιτσιρικάς πιο πάνω είχε ένα μπουκάλι και μοίραζε στην παρέα του. Ζήτησα και μου έδωσε και έβαλα στο πρόσωπο. Να ξέρετε όλοι ότι δουλεύει. Το τσούξιμο έφυγε από τα μάτια.
Το μαλόξ αδρανοποιεί τα οξέα (και στομάχου και τα σοσιαληστικά). Ευχαρίστησα και ανέβηκα μέχρι την πλατεία.
Μια διμοιρία ήταν παραταγμένη μπροστά από το ταχυδρομείο και μια κάθετα στη Μητροπόλεως. Δυστυχώς στη μια μεριά του προσώπου είχα βάλει λίγο Μαλόξ και το τσούξιμο άρχισε να γίνεται ανυπόφορο.
Η καλλίτερη λύση για να πηγαίνεις ειρηνικά σε μια διαδήλωση και να μη σου σκίζουν την υγεία τα αέρια είναι αυτή

Πήρα τη μηχανή και έφυγα προς τη Φιλελλήνων όπου καιγόταν κάτι κάδοι. Ναι και ο καπνός διώχνει τα δακρυγόνα. Για λίγο όμως. Σε όλη τη διαδρομή και χωρίς κράνος τα μάτια ήταν χάλια και ακόμη τσούζουν.
Ήθελα να ήξερα τι παράνοια είναι αυτή που τα αέρια απαγορεύονται σε πολεμική σύρραξη αλλά επιτρέπονται να τα ρίχνεις στους πολίτες σου. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή η ιστορία. Καμιά οργάνωση ή κανένας σύλλογος όπως ο δικηγορικός δεν μπορούν να το πάνε δικαστικά το θέμα;

Τελικά η πορεία έγινε, τα επεισόδια γίνονται αλλά ο σκοπός να κάνει ο "κοσμάκης" τη βολτούλα του και μετά να μη μείνει μάλλον επιτεύχθει και αυτή τη φορά.
Δεν πειράζει... μέχρι την επόμενη Hasta Siempre!!

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Mistreated - Rainbow version \m/

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Υγειονομική βόμβα


Υγειονομική βόμβα στα θεμέλια της Ελλάδας.
Νοσηροί τύποι με ψέματα και απάτες (του στυλ "Λεφτά υπάρχουν") κατέλαβαν την εξουσία.
Με τη βοήθεια των μεγαλοκαναλαρχών σπέρνουν τις μολύνσεις τους κάθε φορά που ανοίγει ο στόμας τους ώστε να σπείρουν το φόβο και τον πανικό.
Το κάνουν αυτό εν γνώση τους για να κρατάνε τον κόσμο στα σπίτια τους ώστε αυτοί να μοιράζουν το δημόσιο πλούτο σε εγχώριους και ξένους απατεώνες μεγαλοκεφαλαιούχους.
Η ψυχική μόλυνση που σπέρνουν με προπαγάνδα εξαπλώνεται πιο γρήγορα από την πανούκλα και η ζημιά σε ένα έθνος και σε ότι αποτελούσε τον όποιο κοινωνικό ιστό είναι ανήκεστος.
Αυτά τα βακτήρια πρέπει να καταπολεμήσουμε για να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια υγιή κοινωνία.
"Κύριε" υπουργέ (ξέρεις εσύ σε ποιόν απευθύνομαι) τον στόμα σου και αν πλένεις το αντιβακτηριδιακό χαλάς. Η υγεονομική βόμβα είναι στην καρδιά και στο μυαλό σου.

Οξεία Ταπαιρνοκρανίαση

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο...SOLD






Φέι Μάγιερ
Μπορούν να μας ελέγχουν, να μας κομματιάζουν και να μας απομονώνουν μονάχα όσο μένουμε με την πλάτη σκυμμένη κάτω από το μαστίγιο, να κυνηγάμε το εκάστοτε καρότο.
Ας αντισταθούμε! Μόλις σηκώσουμε το κεφάλι και αντικρύσουμε τον εαυτό μας και τους απέναντι ξανά στα μάτια, το σαθρό τους οικοδόμημα θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. Γιατί, μπορεί αυτή τη στιγμή η καταστροφή να έπεσε στο σπίτι του γείτονα, αλλά αύριο θα είναι στο δικό σου.
Ας αντισταθούμε! Γιατί, παντού στον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι που τολμούν να σηκώσουν το κεφάλι. Παντού και πάντα, κάθε μοναδική στιγμούλα που κάποιος υψώνει το βλέμμα στον ουρανό και στο απέραντο του ορίζοντα που ξέχασε από παιδί, ξαναγεννιέται το Ανθρώπινο στον Άνθρωπο.
Φτάνει, αρκετά τους ανεχτήκαμε! Αγώνας για την γη ολάκερη και την ελευθερία, αγώνας για τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας
Το κράτος και τα μίντια είναι οι μόνοι τρομοκράτες.
Η αλληλεγγύη σε όσους αγωνίζονται, πέρα από όπλο μας, είναι και δεδομένη.
Παραφράζοντας το γνωστό ποίημα: Όταν ήρθαν να πάρουν το γείτονά μου, δεν μίλησα, ήταν ξένος. Όταν αργότερα ήρθαν να πάρουν τον επόμενο, ήταν τσιγγάνος, πάλι δε μίλησα. Μετά πήραν και τον φτωχό, τον αλήτη, τον αναρχικό, τον αριστερό....Τελικά ήρθαν να πάρουν κι εμένα... ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ...

Ξυπνάτεεεεεεε ΡΕΕΕΕΕΕΕεεεεε!
Μας δουλεύουν και μεις κάνουμε τους ΜΑΛΑΚΕΣ..!

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ... ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ..! Ας τους στείλουμε όλους στον αγύριστο και ας ξαναφτιάξουμε από την αρχή την χώρα! Ας τους συνδέσουμε με Κάιρο όσο πιο γρήγορα γίνεται (οι Αιγύπτιοι ξέρουν τι να τους κάνουν)

Αυτοί ξεπουλάνε τα πάντα σε ΞΕΝΑ και εγχώρια συμφέροντα και αυτά δεν φτάνουν...
Σε λίγο θα ζητήσουν να εκδόσουμε τις γυναίκες και τις κόρες μας και εμείς να ετοιμαστούμε να βάλουμε βαζελίνη πριν σκύψουμε και δεν πρέπει να μιλήσουμε και από πάνω γιατί θα πάμε μέσα...
Πουτάνες στα κρεβάτια σας!
Παραβίαση του κ.ο.κ (κώδικα οδικής κυκλοφορίας αν και εγώ θα το ονόμαζα παραβίαση του cock - δηλαδή του πέους) το να σηκώνεις τη μπάρα στα διόδοα, που να μη τους ξανασηκωθεί το cock τους.
Πλημμέλημα να μην πληρώνεις το κατά 40% ακριβότερο εισιτήριο στα ΜΜΜ.
Το να πηγαίνει στο ΠαΣοΚ ο Τσουκάτος 1 εκατομύριο μάρκα... ανεκτίμητο.. και ατιμώρητο.
Και αν οι πουτάνες* αντισταθούν τότε θα γίνει της Κερατέας, που το κρύβουν οι καναλάρχες-νταβάδες
***

Πόσο μαλάκες είμαστε τελικά;
...αυτην την στιγμη το ΠΑΣΟΚ εφαρμοζει στον Ελληνικο λαο ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ!
ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΡΟ, ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΘΣΙΑ, ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

ΚΑΙ ΕΞΑΝΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΑ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

...
pitsirikos
Με μεγάλη καθυστέρηση απάντησε η κυβέρνηση στα όσα είπαν τα μέλη της Τρόικας για τις αποκρατικοποιήσεις και την «αξιοποίηση» της ακίνητης περιουσίας. Η απάντηση της κυβέρνησης στην Τρόικα δόθηκε στις 2 τα ξημερώματα. Είναι λογικό – οι πουτάνες έχουν περίεργο ωράριο.
...
Τα πράγματα είναι απλά. Η κυβέρνηση δεν υπάρχει –υπάρχει μόνο μέσα στα στούντιο των καθεστωτικών ΜΜΕ-, οπότε πρέπει να της δοθεί μια πατριωτική διάσταση. Ότι δηλαδή όλα αυτά τα αίσχη που κάνουν τα κάνουν για την πατρίδα. Ήρθε και η ανατροπή Μουμπάρακ προχτές και χεστήκανε πάνω τους ο Παπανδρέου, η παρέα του και η Μαφία μεγαλοεπιχειρηματιών και καναλαρχών που τους στηρίζει.
Βέβαια, οι δηλώσεις των μελών της Τρόικας για τις αποκρατικοποιήσεις και την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας έδωσαν τη δυνατότητα σε όλα τα κόμματα να πάρουν θέση, να δείξουν πόσο αγαπούν την Ελλάδα και να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους.
Όπως καταλαβαίνετε -από την ξαφνική μεγάλη αγάπη για την πατρίδα- πάμε για εκλογές . Το πολιτικό σύστημα έχει καταρρεύσει και χρειάζεται «νομιμοποίηση» και «πατριωτισμό» για να συνεχίσει. Όλα τα μαγαζάκια είναι ανοιχτά και έτοιμα. Οι πελάτες;
...
πεντανόστιμη

Προσυμφωνημένο στο Μνημόνιο το ξεπούλημα των 50 δισ.
Να υπενθυμισω απλα οτι η “αξιοτιμη” Βουλη μας, με τροπολογια που ψηφιστηκε αμεσως μετα την υπογραφη του πρωτου μνημονιου εχει δεχθει οτι:
“Παρέχεται στον Υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού, διμερή ή πολυμερή, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα κράτη – μέλη της ζώνης του ευρώ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, προκειμένου να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της προηγούμενης παραγράφου. Τα μνημόνια, οι συμφωνίες και οι συμβάσεις του προηγούμενου εδαφίου εισάγονται στη Βουλή για συζήτηση και ενημέρωση. Ισχύουν και εκτελούνται από της υπογραφής τους”.
Ο Παπακωνσταντινου λοιπον, ενω παιζοταν ολο αυτο το θεατρο που σας περιεγραψα παραπανω, τι εκανε στα παρασκηνια για τα οποια κανενας δεν μας ενημερωσε;
Πολυ απλα και κατω απο τα φωτα της δημοσιοτητας, υπεγραφε την “Τρίτη επικαιροποίηση Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής”.
Δλδ την επικαιροποιηση του Μνημονιου, όπου εκει αναφερονται πολλά απο οσα ελεγε ο Τομσεν στη συνεντευξη του που (ΔΗΘΕΝ) προκαλεσε σαλο και τοσες αντιδρασεις.
 ...
http://youpayyourcrisis.blogspot.com/2011/02/blog-post_12.html
Κατά τη διάρκεια της, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν στην τρόικα, Σερβάς Ντερούζ είπε ορθά - κοφτά,πως μέχρι το 2015, η Ελλάδα θα πρέπει να αντλήσει € 50 δις μέσω του ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας! Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος του ποσού αυτού αρκεί να αναφέρουμε, πως το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου για την περίοδο 2011 – 2013, έφτανεμόλις τα € 7 δις...
...
Ουσιαστικά δηλαδή το ΔΝΤ, παίζει το ρόλο του συνηγόρου του διεθνούς τραπεζικού κεφαλαίου,καθώς τηρουμένων των αναλογιών είναι σαν να λέει κάποιος σε ένα φουκαρά δανειολήπτη, «αφού δεν μπορείς να αποπληρώσεις το δάνειο, πούλα το σπίτι σου»!
....

τι υπέγραψε ο πούστης και τώρα κάνει τον ανήξερο;
...
)
Πολιτική αποκρατικοποιήσεων, αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας και αναδιαρθρώσεων:

-Ενίσχυση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας για την περίοδο 2012-2015.
-Ολοκλήρωση της καταγραφής και της δημιουργίας ενός χαρτοφυλακίου συμμετοχών και εμπορικά αξιοποιήσιμων ακινήτων ύψους τουλάχιστον 50 δισ. ευρώ. Στόχος είναι η συνολική είσπραξη εσόδων τουλάχιστον 50 δισ. ευρώ την περίοδο 2011-2015 εκ των οποίων τα 15 δισ. έως το 2012.

β)
Τραπεζικό σύστημα:
-
Το Ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα παραμένει σταθερό, ενώ προτεραιότητα είναι η ενίσχυση της ρευστότητας μέσα από νέα κανάλια χρηματοδότησης και η στήριξη πρωτοβουλιών για την αναδιάρθρωση του τραπεζικού συστήματος.

-Το Ελληνικό Δημόσιο θα μπορεί να παράσχει 30 δις. επιπλέον εγγυήσεις για την άντληση ρευστ
ότητας από τις τράπεζες μέσω τραπεζικών ομολόγων, ώστε να μπορούν να συνεισφέρουν στη χρηματοδότηση της οικονομίας.”

30 + 78 τα προηγούμενα; Από τα 120 δις δανεικά, τα 110 στις τράπεζες! Μεγαλύτερη αρπαγή από τα ταμεία μας και το εισόδημά μας, από από την δημόσια περιουσία με σκοπό να δοθεί στις (ιδιωτικές) τράπεζες, έχει γίνει ποτέ πριν;

Και τώρα μας δουλεύουν με κροκοδείλια δάκρυα με δήθεν πατριωτισμό και εθνική αξιοπρέπεια, που χύνουν τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ για την φτηνότερη προπαγάνδα που έγινε ποτέ.

...

Όσο για τα ζόμπυ της "ενημέρωσης που τρώνε τις σάρκες μας σκορπώντας τον τρόμο τα είπε ο Στάθης καλλίτερα απ'όλους

τα ντόμπερμαν της ενημέρωσης Η «πόλις» έχει αρχίσει να κόβεται στα δύο. Μας μιλούν πλέον σαν να είμαστε δούλοι -θέλουν «συμβάσεις μιας ημέρας», «απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις», θέλουν τις κόρες μας στο χαρέμι τους, τους γιους μας στη δούλεψή τους, γιουσουφάκια.

Αυτοί που λήστεψαν τη χώρα, αυτοί που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, θέλουν τώρα με εργαλείο την ακροδεξιά κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου να έχουν να διαθέτουν και να κατέχουν ανθρώπους των 500 Ευρώ.

Μας μιλούν με φερέφωνα (όπως άλλοτε με τα κατοχικά μεγάφωνα) τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους.

..........................................

Η «πόλις» κόβεται στα δύο, το παρακάτω κείμενο δεν είναι επί προσωπικού. Είναι περί του επερχόμενου εκφασισμού...
Τι Τρόμος είναι αυτός;!
Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα.
Τι οργουελικός εφιάλτης!
Σαν τα κοράκια παραμονεύουν οι δύο απ' τους παρουσιαστές, η κυρία Τρέμη και ο κ. Πρετεντέρης
να αρπάξουν απ' το στόμα του καλεσμένου τους, όταν δεν είναι φιλοκυβερνητικός, την κουβέντα του, να την δαγκώσουν
να την διαστρέψουν, να την ανασκολοπίσουν
και να του τη δώσουν πίσω να την φάει, να τού κάτσει στον λαιμό, να πνιγεί, να σκάσει -και
αυτό το λένε διάλογο, ενημέρωση, ειδήσεις.
*****
Τι οργουελικός τρόμος είναι αυτός! Αυτό το φρικτό δίδυμο δεν επιτίθεται με μένος ταλιμπάν εναντίον των στόχων του μόνον με το (απύλωτο, ιταμό και υπερφίαλο) στόμα του, αλλά
με όλην τη γλώσσα του σώματός του να κορυβαντιά, να ωρύεται, να σκούζει, να προσβάλλει, να ειρωνεύεται -είναι αυτό ειδήσεις; έστω σχόλιο μέσα στις ειδήσεις; είναι άποψη;
Οχι, είναι τρομοκρατία! Είναι προπαγάνδα! Είναι κουστουμάτος ταλιμπανισμός, είναι φασισμός,
είναι, ακόμα χειρότερα, εθισμός των θεατών στον φασισμό.
...................................
Τίποτα απ' όσα γίνονται σε αυτό το δελτίο δεν έχει σχέση με τη δημοσιογραφική δεοντολογία, ρωτάνε και απαντάνε οι ίδιοι,
διακόπτουν όποιον γουστάρουν
και το στόμα τους στάζει μέλι μόνον μπροστά στους κυβερνητικούς και τους φίλους τους. Αλλά, το πιο θλιβερό είναι όταν για «ξεκάρφωμα» οι δύο αυτοί παρουσιαστές (των οποίων, τουλάχιστον η ταπεινότης μου δεν είναι συνάδελφος) κάνουν τάχα ζόρικες ερωτήσεις στους υπουργούς, ανάλογες
με εκείνες που θα έκαναν δουλικά στους αφεντάδες τους σε άλλες εποχές.
Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια η AGB ή η Πωστηλέν τώρα, για τη θεαματικότητα αυτού του δελτίου, ούτε με νοιάζει αν είναι πρώτο ή έσχατο. Με νοιάζει ότι είναι όνειδος για τη δημοσιογραφία, πληγή για τη δημοκρατία, ντροπή για την πολιτική.
Ούτε απορώ με τους πολιτικούς που πάνε και προσκυνάνε τα ξόανα της τηλεοπτικής τυραννίδας στην πιο απεχθή τους μορφή, αμφισβητώ όμως ότι οι πολίτες δεν αισθάνονται έστω κι απ' τον καναπέ τους τον κίνδυνο που πηγάζει απ' αυτήν την τηλεοπτική χούντα -αυτό
το διαρκές εξουσιαστικό ξεσάλωμα
του πρασινοφρουρισμού. Αυτής της ανωφελούς γλίτσας που σπαράζει τη χώρα παραπάνω από δυο δεκαετίες τώρα.
Αυτός ο συνδυασμός γκαιμπελισμού και σταλινισμού παντός καιρού, όστις υποστήριξε υπό την δορά του εκσυγχρονισμού με τον πιο καθωσπρεπίστικο τρόπο ό,τι πιο αισχρό μάς έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια, απ' το άγος του Χρηματιστηρίου έως την αποκοπή των μισθών και τις επιχειρησιακές ή ατομικές συμβάσεις,
αυτός ο συνδυασμός, καλά οχυρωμένος από αφεντικά, χορηγούς, διαφημιστές, τραπεζίτες και συν-ένοχους δημοσιογράφους, έχει βλάψει τον λαό και το πολίτευμα περισσότερο απ' όσον έβλαψε η μαύρη πανώλης το Λονδίνο και τις τρεις φορές που το επισκέφθηκε.
Η ενημέρωση είναι δικαίωμα του λαού.
Το δελτίο του Μέγκα και τα άλλα δελτία όπως αυτό δεν ενημερώνουν τον λαό, τον στραβώνουν, τον αιχμαλωτίζουν, τον χειραγωγούν.
Βγαίνουν στον αέρα, που είναι περιουσία του λαού, μόνο και μόνο για να τον τρομοκρατήσουν, για να τον κάνουν να κάθεται σούζα,
οι σταθμοί αυτοί είναι η μαύρη χειρ και η σιδερένια φτέρνα των διαπλεκόμενων - είναι εχθροί του λαού με περικεφαλαία.
Την περικεφαλαία της οίησης, του (ραγιάδικου) θράσους, του κυνισμού, του αμοραλισμού, της αναισχυντίας, της αγένειας - με έναν λόγο: μιλάνε στον λαό σαν να μιλούν σε κατσαρίδες...
Ντροπή!

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Κι αν οι πουτάνες δεν πάνε στα κρεβάτια τους;

Κι αν οι πουτάνες δεν πάνε στα κρεβάτια τους;

Κι αν δεν θελήσουν να πληρώσουν τα γαμισιάτικα; τα νταβατζιλίκια;

Κι αν επιμείνουν να τιμωρηθούν τα τσιράκια και να βγουν νόμοι που να τις προστατεύουν από τους τοκογλύφους και τους νταβαντζήδες;

Τότε τα τσιράκια εξασκούνται για παν ενδεχόμενο:

Πουτάνες στα κρεβάτια σας 2, Η καταστολή

...και πριν αλέκτορα φωνησαι έστω μία έσκασαν τα νέα
Παραβίαση του κ.ο.κ (κώδικα οδικής κυκλοφορίας αν και εγώ θα το ονόμαζα παραβίαση του cock - δηλαδή του πέους) το να σηκώνεις τη μπάρα στα διόδοα, που να μη τους ξανασηκωθεί το cock τους.
Πλημμέλημα να μην πληρώνεις το κατά 40% ακριβότερο εισιτήριο στα ΜΜΜ.
Το να πηγαίνει στο ΠαΣοΚ ο Τσουκάτος 1 εκατομύριο μάρκα... ανεκτίμητο.. και ατιμώρητο.
Και αν οι πουτάνες* αντισταθούν τότε θα γίνει της Κερατέας, που το κρύβουν οι καναλάρχες-νταβάδες.


από τη ροδιά

Και για να συμπληρωθεί η υποταγή των εγχώριων τσιρακιών στους διεθνείς τοκογλύφους υπογράφουν και το μνημονιο για να έχουμε και τα εξής:
---σελ.119-

ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης
δεν μπορεί να υποθηκεύεσαι ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το... χρέος της...
(Γι' αυτό όταν είπε (?) η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!)


---σελ 129.παραγρ.13.υποπαραγρ.1.


Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του.
Δηλ. μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία άλλα να βρεθούμε χρεωμένοι
στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!!
Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος


---Σελ.129.παραγρ.14.υποπαραγρ.1
Η σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο


---σελ΄121.παραγρ.5


Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία.
6,2 για τα επόμενα χρόνια κ +2% τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο,
επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!


---Σελ 123


Η Ελλάδα εάν δεν πληρώσει κάποιο από τα παλαιότερα δάνεια κ όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα,
που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορεί να εκταμιεύσει
χρήματα από το μηχανισμό κ υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του
δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.


---Σελ.130,παραγρ.15+σελ 140,παραγρ 5...


Για να είναι νόμιμη, για να ενεργοποιηθεί και να ισχύει η σύμβαση,
δεν χρειάζεται καμιά άλλη πράξη παρά μόνον την υπογραφή του Παπακωνσταντίνου
κ τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του υπουργείου οικονομικών
κ του υπουργείου δικαιοσύνης.
(Ούτε σε χώρα της κεντρικής Αφρικής δεν υπογράφει ο υπουργός εν αγνοία της κυβέρνησης, ακόμη κι αν αυτός είναι δοτός.
Ο υπουργός θα υπογράφει, ούτε καν ο πρωθυπουργός για να εκταμιεύεται το δάνειο?
Ούτε ψήφιση στη βουλή ούτε καν υπογραφή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, ούτε καν γνωμοδότηση!!!!)


---σελ 123,παράγραφος 5...


Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαϊκής ένωσης κ τα συνταγματικά δικαστήρια των δανειστών μπορούν
να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαϊκό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανειστή αντίστοιχα.
Σύμφωνα με τη σύμβαση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα δικαστήριο να εκδικάσει τέτοια προσφυγή!
Αφήστε που δεν έχουμε κ συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας, αλλά από κει κ πέρα υπάρχει το διεθνές
αλλά μας δένει τα χέρια πρέπει να απευθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της Γερμανίας,
για τους Άγγλους στης Αγγλίας!!!


-----Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα κ άνευ όρων, παραιτείται από κάθε ασυλία
την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία
από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα σύμβαση.
Όσον αφορά κατάσχεση, διαταγή κ όσον αφορά την εκτέλεση κατά των περιουσιακών στοιχείων του
στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος.
Ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία !!!
το μνημόνιο εδώ
και αυτά από τον Νίκο

*Οι πουτάνες αναφέρονται πιο κάτω σε ένα ποστ που έβαλα εχθές

Κάποτε σε ένα μπουρδελόδρομο οι πουτάνες επαναστάτησαν. Βλέπετε είχαν βαρεθεί να εκδίδονται και μετά οι συμμορία-μαφία της περιοχής να τις παίρνει από κώλο και ασάλιωτα. Αποφάσισαν λοιπόν να μη δίνουν τα λεφτά τους στους νταβάδες.

Για λίγο έγινε χαμός. Δεν μπορούσε να επιβληθεί η τάξη διότι οι πουτάνες κατέβηκαν συνασπισμένες και μαζικά. Νόμος ψηφισμένος που να επιβάλει ότι οι νταβάδες έπρεπε να παίρνουν τα λεφτά ώστε να τα δίνουν στους τοκογλύφους δεν υπήρχε και έτσι δεν μπορούσε να παρέμβει η αστυνομία.

Τα τσιράκια της συμμορίας που ψήφιζαν τους νόμους απείλησαν, κραύγασαν, έβρισαν αλλά δεν έγινε τίποτα.
Απείλησαν ότι θα μείνουν οι νταβάδες από λεφτά άρα θα καταρρεύσει και το σύστημα.
Κραύγασαν ότι θα επιβληθεί ο νόμος ότι και να γίνει, όσες πουτάνες και να μην θέλουν να πληρώσουν.
Έβρισαν τις πουτάνες «Τσαμπατζήδες» και «Ανθεμπουρδελόδρομες».
Τίποτα…

Οι πουτάνες δεν πλήρωναν και ζητούσαν επιπλέον να μειωθεί το ποσοστό των τσαμπατζήδων, να αυξηθεί ο μισθός τους και να πέσουν οι τιμές στα ερωτικά βοηθήματα.

Πανικός άρχισε να διασπείρεται από την πρωτόγνωρη αυτή κίνηση «Δεν πληρώνω τους νταβάδες». Οι τοκογλύφοι σταμάτησαν να χρηματοδοτούν την Μαφία που με τη σειρά της σταμάτησε να πληρώνει τις μίζες στα τσιράκια. Κώλος η κατάσταση.

Κανονίστηκε συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων καθηκιών δηλαδή τοκογλύφοι, νταβάδες και τσιράκια (οι πουτάνες έλειπαν επειδή δεν είναι καθήκια και προσφέρων έργο, και λόγο ύπαρξης, στον μπουρδελόδρομο). Εντωμεταξύ αφέθηκε να εννοηθεί ότι το νταβατζηλίκι θα πέσει στο μισό, θα προσεχθεί το περιβάλλον που κινούνται οι πουτάνες και τέλος θα φτιαχτεί παράδρομος ασφαλείας όπου θα πηγαίνουν αυτές που δεν θέλουν να εκδίδονται.

Η συνάντηση έγινε αλλά κανένας δεν δεσμεύτηκε για τίποτα προς τις πουτάνες. Οι τοκογλύφοι απαίτησαν για εγγυήσεις ότι οι νταβάδες θα παίρνουν τα λεφτά από τις πουτάνες. Οι νταβάδες ζήτησαν πίστωση χρόνου και χρήματος ώστε να συνεχίσουν να εκδίδουν τις πουτάνες και τα τσιράκια έκαναν έκκληση για συναίνεση μεταξύ όλων των καθηκιών ώστε να παίρνουν και αυτοί τις μίζες τους. Τέλος όλοι συμφώνησαν ότι το καθεστώς πρέπει να παραμείνει το ίδιο αλλά και οι πουτάνες, αφού θα πληρώνουν αδιαμαρτύρητα ότι τους ζητείται κάθε φορά, θα πρέπει να δίνουν και κώλο όπου και όποτε απαιτηθεί.

Τα τσιράκια συμφώνησαν να φτιάξουν νόμο που να προστατεύει τα συμφέροντα των νταβάδων και των τοκογλύφων και υποσχέθηκε ότι η αστυνομία θα εφαρμόσει τον νόμο συλλαμβάνοντας όσες πουτάνες διαφωνούν. Η συνάντηση έληξε σε κλίμα χαρούμενο και όλοι μοίραζαν χαμόγελα μετά από αυτή και μίλαγαν για νομιμότητα και πατριωτισμό. Το μήνυμα ήταν πια σαφές : ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ

Το αν θα πετύχαινε ο αγώνας των πουτάνων εξαρτιόταν μόνο από τις ίδιες.

Κάθε ομοιότητα με τράπεζες, εργολαβικές που ελέγχουν τα διόδια και πολιτικούς ΔΕΝ είναι συμπτωματική

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Τα ζόμπυ δεν είναι χορτοφάγα...
τρώνε τις σάρκες μας

Πουτάνες στα κρεβάτια σας...!


Κάποτε σε ένα μπουρδελόδρομο οι πουτάνες επαναστάτησαν. Βλέπετε είχαν βαρεθεί να εκδίδονται και μετά οι συμμορία-μαφία της περιοχής να τις παίρνει από κώλο και ασάλιωτα. Αποφάσισαν λοιπόν να μη δίνουν τα λεφτά τους στους νταβάδες.

Για λίγο έγινε χαμός. Δεν μπορούσε να επιβληθεί η τάξη διότι οι πουτάνες κατέβηκαν συνασπισμένες και μαζικά. Νόμος ψηφισμένος που να επιβάλει ότι οι νταβάδες έπρεπε να παίρνουν τα λεφτά ώστε να τα δίνουν στους τοκογλύφους δεν υπήρχε και έτσι δεν μπορούσε να παρέμβει η αστυνομία.

Τα τσιράκια της συμμορίας που ψήφιζαν τους νόμους απείλησαν, κραύγασαν, έβρισαν αλλά δεν έγινε τίποτα.
Απείλησαν ότι θα μείνουν οι νταβάδες από λεφτά άρα θα καταρρεύσει και το σύστημα.
Κραύγασαν ότι θα επιβληθεί ο νόμος ότι και να γίνει, όσες πουτάνες και να μην θέλουν να πληρώσουν.
Έβρισαν τις πουτάνες «Τσαμπατζήδες» και «Ανθεμπουρδελόδρομες».
Τίποτα…

Οι πουτάνες δεν πλήρωναν και ζητούσαν επιπλέον να μειωθεί το ποσοστό των τσαμπατζήδων, να αυξηθεί ο μισθός τους και να πέσουν οι τιμές στα ερωτικά βοηθήματα.

Πανικός άρχισε να διασπείρεται από την πρωτόγνωρη αυτή κίνηση «Δεν πληρώνω τους νταβάδες». Οι τοκογλύφοι σταμάτησαν να χρηματοδοτούν την Μαφία που με τη σειρά της σταμάτησε να πληρώνει τις μίζες στα τσιράκια. Κώλος η κατάσταση.

Κανονίστηκε συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων καθηκιών δηλαδή τοκογλύφοι, νταβάδες και τσιράκια (οι πουτάνες έλειπαν επειδή δεν είναι καθήκια και προσφέρων έργο, και λόγο ύπαρξης, στον μπουρδελόδρομο). Εντωμεταξύ αφέθηκε να εννοηθεί ότι το νταβατζηλίκι θα πέσει στο μισό, θα προσεχθεί το περιβάλλον που κινούνται οι πουτάνες και τέλος θα φτιαχτεί παράδρομος ασφαλείας όπου θα πηγαίνουν αυτές που δεν θέλουν να εκδίδονται.

Η συνάντηση έγινε αλλά κανένας δεν δεσμεύτηκε για τίποτα προς τις πουτάνες. Οι τοκογλύφοι απαίτησαν για εγγυήσεις ότι οι νταβάδες θα παίρνουν τα λεφτά από τις πουτάνες. Οι νταβάδες ζήτησαν πίστωση χρόνου και χρήματος ώστε να συνεχίσουν να εκδίδουν τις πουτάνες και τα τσιράκια έκαναν έκκληση για συναίνεση μεταξύ όλων των καθηκιών ώστε να παίρνουν και αυτοί τις μίζες τους. Τέλος όλοι συμφώνησαν ότι το καθεστώς πρέπει να παραμείνει το ίδιο αλλά και οι πουτάνες, αφού θα πληρώνουν αδιαμαρτύρητα ότι τους ζητείται κάθε φορά, θα πρέπει να δίνουν και κώλο όπου και όποτε απαιτηθεί.

Τα τσιράκια συμφώνησαν να φτιάξουν νόμο που να προστατεύει τα συμφέροντα των νταβάδων και των τοκογλύφων και υποσχέθηκε ότι η αστυνομία θα εφαρμόσει τον νόμο συλλαμβάνοντας όσες πουτάνες διαφωνούν. Η συνάντηση έληξε σε κλίμα χαρούμενο και όλοι μοίραζαν χαμόγελα μετά από αυτή και μίλαγαν για νομιμότητα και πατριωτισμό. Το μήνυμα ήταν πια σαφές : ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ

Το αν θα πετύχαινε ο αγώνας των πουτάνων εξαρτιόταν μόνο από τις ίδιες.

Κάθε ομοιότητα με τράπεζες, εργολαβικές που ελέγχουν τα διόδια και πολιτικούς ΔΕΝ είναι συμπτωματική

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Μεγαλώνει η μπάντα στην άλλη μεριά, και με τον Gary γίνεται μεγαλύτρερη

Μεγαλώνει η μπάντα στην άλλη πλευρά...
Ronnie James Dio, Randy Rhoads, John Bonham - Cozy Powel (2 drum set band), Cliff Burton... και τώρα Gary Moore...

Μεγάλη μπάντα!
Adios Maestro

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

6o Animfest

Ας βγούμε λίγο από την μουργίλα της Ελληνικής πραγματικότητας, που μας την έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους.
Ακόμη μια χρονιά αρχίζει το Animfest, ο πιο σοβαρός θεσμός Animation.
www.animationcenter.gr
Το πρόγραμμα εδώ
και ειδικά το Ελληνικό που συμμετέχω για 3η χρονιά με την ταινία "όλα είναι ένα ψέμα"εδώ

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Νόμος Amber alert!

Όχι, δεν εννοώ νόμος umber alles (πάνω από όλα) άλλά νόμος που αγνοείται...

Βλέπεις γιγαντώνεται το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (προφανώς, αφού ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ), και ανησυχούν εκεί οι υπουργάρες μας μήπως και δεν βγάλουν λεφτά τα αφεντικά τους, και τη μίζα τους ίσως αυτοί...
Και ξύνουν τις γκλάβες τους για να βγάλουν νόμο ώστε να αναγκαστούμε να πληρώσουμε.. Νόμο κατά το δοκούν και κατά παραγγελία...

Έχω δηλώσει εδώ και καιρό ότι ΔΕΝ έχω κανένα σεβασμό για τη νομιμότητα. Οι νόμοι ψηφίζονται εδώ και χρόνια ΚΥΡΙΩΣ για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα λίγων και οι πολλοί δεν συμμετέχουν στην επικύρωσή τους. Ο Σωκράτης, για να πάψει αυτή η καραμέλα πια, πέθανε υπακούωντας σε ένα νόμο που μπορεί να ψήφισε ο ίδιος και που θα μπορούσε ΑΜΕΣΑ να ζητήσει την αλλαγή του σε οποιαδήποτε συνέλευση του Δήμου. Βλέπεις η Δημοκρατία υπάρχει ΜΟΝΟ όταν κάθε ένας από εμάς συμμετέχει στην λειτουργία της.

Την αθλιότητα της κοινοβουλευτικής ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ που ζούμε (και σε παγκόσμιο επίπεδο) δεν θα τη νομιμοποιήσω με την υπακοή μου στην παρανομία της...!

Συνολικές προβολές σελίδας