Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Βρε τι βλέπει κανείς όταν πέσει για ύπνο με βαρύ στομάχι....

Kostas Karamanlis - So tired, νέο single

Ακούστε το...


Μα τι να πρωτοκάνουμε;




Το πιο φτηνό πακέτο ομιλίας... των άλλων

Το ΣτΕ απέρριψε το πρόστιμο της ΑΔΑΕ για τη Vodafone

Κοινωνική αδικία, να παρέμβει η ΕΕ τώρα!

http://blog-tou-fititi.blogspot.com/2009/03/blog-post_6347.html

η Ελευθερία στη Γνώση Κατακτιέται στην Πράξη!

http://inlovewithlife.wordpress.com/2009/03/31/bye_encarta/

H ύπαρξη της wikipedia λέγεται κομμουνισμός. Απλώς, αποδεικνύει το ανώτερο της παραγωγικής διαδικασίας της οικονομίας του δώρου σε σχέση με την καπιταλιστική οικονομία σε μία ολομέτωπη και επί άνισους όρους (κατά της wikipedia) αντιπαράθεση. Αντίθετα με το δήθεν ορθολογικό μοντέλο του homo economicus, όπου όλες οι ανθρώπινες επιλογές ανάγονται στο προσωπικό συμφέρον και δη στο κέρδος, οι άνθρωποι στον πραγματικό κόσμο προτιμούν να προσφέρουν στην κοινωνία λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους, για να λαμβάνουν πίσω μία απίστευτου εύρους εγκυκλοπαίδεια διαθέσιμη σε όλους.

Εγκληματίες πολέμου

http://news.sky.com/skynews/Home/World-News/Israeli-Army-T-Shirts-Mock-Killing-Palestinian-Women-And-Children-During-Gaza-Offensive/Article/200903315245946

http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&id=30494

Πότε επιτέλους θα καταλάβουν οι Ισραηλινοί ότι το ότι ήσουν κάποτε θύμα δεν σε κάνει αυτομάτως και δικαιολογημένο θύτη; Τουναντίον, όταν έχεις υποστεί τόσα όσα οι Εβραίοι θα έπρεπε να εκτιμούν περισότερο την ανθρώπινη ζωή. Φαίνεται όμως ότι η εξουσία που έχουν στις ΗΠΑ και ίσως το παραμύθι του περιούσιου λαού (η πιο ρατσιστική θέση) τους έχει κάνει αλαζόνες. Αλλά κάποτε έρχεται και η Νέμεσις σε όσους έχουν τυφλωθεί από την Άτη και διαπράττουν Ύβρη.

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Stop Cartel, φωτορεπορτάζ











Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Stop Cartel, αλλά πως όταν είμαστε λίγοι;

Ιερός και δίκαιος αγώνας, και άνισος. Ένας άνθρωπος μόνος στη μέση του κέντρου της πρωτεύουσας.
Τα λαλίστατα ΜΜΕ μας, που έχουν ανάγει σε επιστήμη να κάνουν το τίποτα κάτι και την τρίχα τριχιά να ανέβεις στο Έβερεστ, δεν ήταν και δεν είναι εκεί. Δεν πέρασαν καν από κει.

Στη μέση της μοναξιάς, και δεν το γνωρίζει κανείς, σχεδόν.

Οι επάρατοι, για τους τηλε-δημοσιογράφους, bloggers ανέδειξαν το θέμα πάντως. Και πολύ μάλιστα και μπράβο τους. Η πληροφορία είναι δύναμη και τώρα πια δεν την έχουν οι επίσημοι διακινητές τhς.

Όμως…

Όμως λίγα τα κεριά απόψε και δεν φωτίστηκε επαρκώς ούτε το πρόσωπο ούτε ο αγώνας.

Το θέμα είναι να μαζευτούν τόσοι ώστε να τους αναγκάσεις να σε δουν. Να σε ακούσουν.

Διότι αν έρθουν τα κανάλια να σε δείξουν τότε φαίνεται ότι υπάρχεις για τους πολιτικούς μας. Αν δεν αποκτήσεις ύπαρξη στην εικονική πραγματικότητα είσαι αόρατος, ανύπαρκτος, ούτε καν ως στατιστική δεν υφίστασαι.

Δεν είναι θέμα να τα σπάσεις, αν και γι’αυτό έχω γράψει πολλάκις την άποψή μου, είναι θέμα να μαζευτείς, να (αυτό)οργανωθείς. Όπως τότε με τις φωτιές στην Πάρνηθα που κατέβηκαν 10.000 άνθρωποι.

Τότε σε είδαν. Έκανες τον θόρυβο που χρειαζόταν. Και μάλλον φοβήθηκαν, εξού και συζητώνται τα κατάλληλα μέτρα για να βγεις από τον εικονικό κόσμο που έχεις λόγο, που μπορείς να διακινείς πληροφορίες και να ακούγεται η φωνή σου και να ξαναγίνεις εικονική πραγματικότητα αποχαυνωμένος μπροστά από μια TV που θα σου πλασσαρουν μπούτι και στήθος και λούτσο και πληροφορία καλά αλεσμένη.

Αν όμως είσαι εκεί. Και τους αναγκάσεις να σε δουν με τους δικούς σου όρους. Τους δώσεις να μεταφέρουν την πληροφορία την πραγματική που είναι στο πεζοδρόμιο και σέρνεται στους βρώμικους δρόμους της πόλης ή στις ανύπαρκτες υποδομές της ξεχασμένης επαρχίας.

Αν δουν ότι είμαστε πολλοί και είναι λίγοι και απαιτούμε, όχι τα πάντα αλλά λίγα και απλά. Αυτά που θα δώσουν πίσω την διακορευμένη αξιοπρέπειά μας, όπως λίγη ποιότητα, πάταξη της διαφθοράς, σταμάτημα του πλιάτσικου στο δημόσιο χρήμα, τα αυτονόητα δηλαδή, τότε ίσως κάτι γίνει.

Αλλά πρέπει να είμαστε εκεί, όλοι μας όσοι πιστεύουμε ότι μπορεί κάτι να αλλάξει ή τουλάχιστον ότι αξίζει να προσπαθήσεις γι’αυτό.

Φίλε Θοδωρή Τενέζο δεν σε γνωρίζω αλλά σε σέβομαι απεριόριστα γι’αυτό που κάνεις. Κουράγιο φίλε, ίσως όσο αντέχει ο αγώνας σου να μπορέσεις να μας μαζέψεις. Σίγουρα μας εμπνέεις.

Δεν είναι ψέμα, δεν είναι φάρσα...

1η Απριλίου ημέρα της ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ
http://imeratiskoukoulas.blogspot.com/

Να δεις που τώρα πια μας λένε και μαλάκες...



επαναστατημένους Έλληνες στο Σικάγο .. κουκουλοφόροι ή τρομοκράτες;

Το νεοφιλελεύθερο μπλόκ (όχι blog) του SKAI ανέλυε το πρωί πως η Ευρωπαϊκή Ένωση με την απόφασή της για τις συντάξεις γυναικών εξομοιώνει , ίσως και διορθώνει -όπως αφηνόταν να εννοηθεί- την αδικία.

Αφιερώνεται σε αυτούς το παρακάτω τραγούδι που καταδεικνύει την ιδιαιτερότητα της Ελληνίδας εργαζομένης μητέρας.

(Το αστείο κορυφώθηκε όταν μίλησαν για τους επαναστατημένους Έλληνες στο Σικάγο την εποχή των σιδηροδρόμων - εκεί χάθηκε και συγγενείς προ προπαππούς της συμβίας μου και οι ΗΠΑ βρήκαν το σόι του στην Ελλάδα και δώσαν αποζημείωση και σύνταξη!!!. Τέλος πάντων οι δημοσιογράφοι καταδείκνυαν τα κοινά στοιχεία Αμερικανών και Ελλήνων επαναστατημένων για εθνικούς ή λόγους ταξικής πάλης ή αγώνες δικαιωμάτων.
Το περίεργο είναι ότι δεν τους χαρακτήρισαν μπαχαλάκηδες, κουκουλοφόρους και τα άλλα κοσμητικά επίθετα που χαρακτηρίζουν με ευκολία δικές μας καταστάσεις ενάντια στην καθεστηκυία τάξη)

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Όνειρα εθνικής παλιγγενεσίας

Ψυχική υγεία; είστε τρελοί;

Απεργούν οι εργαζόμενοι στο Δρομοκαϊτειο Ίδρυμα.
Ο πρόεδρος του κος Γιαννάκος κατείγγειλε μεταξύ άλλων

* Οι συνθήκες στο ίδρυμα είναι τριτοκοσμικές για τους εργαζομένους

* Από τις 1.400 οργανικές θέσεις οι 800 είναι κενές

* Κατέρρευσε το σύστημα ψυχικής υγείας στη χώρα

* Αγοράστηκε ξενώνας και δεν λειτουργεί λόγω ελλείψεως προσωπικού

* Όταν κλείνει ένα δημόσιο ίδρυμα ανοίγει ένα ιδιωτικό

και αναρρωτιέται (λογικά)

Ανικανότητα ή προμελετημένο σχέδιο;

Ζήτω οι παρελάσεις

Το νόημα των παρελάσεων
και ποιός να κρατά τη σημαία
για να είναι υψηλό το ηθικό... και το ανήθικο

Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Η ώρα της Γκρίνιας

Πρώτοι αναλογικά οι Έλληνες για την ώρα της Γης. Είναι αυτή η δράση μια ρομαντική κίνηση με πολύ ουσιώδη σκοπό. Την προστασία του περιβάλλοντος.
Παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι οι ταγοί της πολιτικής, και όχι μόνο, εξουσίας το λαμβάνουν σοβαρά υπ'όψην τους. Για την ακρίβεια ευελπιστούν ότι τέτοιες κινήσεις εκτονώνεi το συναίσθημα που έχουν οι περισσότεροι ότι κάτι πρέπει να κάνουν και δεν θα κατέβουν στο δρόμο, όπως το καλοκαίρι του 2007 για τις φωτιές...

Επίσης, θα ήθελα να ελέγξει η ΔΕΗ την κατανάλωση όσων δηλώσαν συμμετοχή για να δω αν όντως αυτό το ποσοστό θα συμμετάσχει ή απλώς δηλώνει, στην Ελλάδα είμαστε βρε αδερφέ - εδώ είναι εθνικό θέμα η νίκη στην Eurovision.

Τουλάχιστον κάποιοι πολιτικοί ίσως το παίρνουν στα σοβαρά, στο εξωτερικό...

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Θ.ΤΕΝΕΖΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ 21-3-2009


Ανοικτή επιστολή πρός τον πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή έστειλε ο Απεργός Πείνας Θεόδωρος Τενέζος.Η επιστολή κοινοποιήθηκε σέ όλους τούς πολιτικούς αρχηγούς,όπως και στόν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Προς Πρωθυπουργό
κ.Κ.Καραμανλή
Αριθμ. Πρωτ. Κ2549/20-3-2009
Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
Ονομάζομαι Θεόδωρος Τενέζος.
Το επάγγελμα μου είναι μικρομεσαίος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο του χάλυβα και συγκεκριμένα στην εμπορία, μεταποίηση και τοποθέτηση σιδηρού μπετόν για οικοδομές
Αυτοδημιούργητος!
Στον χώρο του χάλυβα από το 1989,εργαζομενος αρχικά σε μικρές οικοδομές και αργότερα σε μεγάλα τεχνικά έργα ανά την Ελλάδα ,συνεργαζόμενος με πολλές τεχνικές εταιρίες.
Το 2004 εξαγόρασα μια εταιρία εμπορίας σιδηρού (στον Ρεντη,στην βιομηχανική ζώνη του Ελαιώνα)που εμπορεύονταν αποκλείστηκα σίδηρο της χαλυβουργίας SIDENOR,με κύκλο εργασίας 250 τόνους τον μήνα.
Μέσα σε 18 μήνες με πολύ κόπο και δουλειά ο κύκλος εργασίας έφτασε τους 1100 τόνους , δηλαδή ανάπτυξη 11% μηνιαίως.
Η επιχείρηση απασχολούσε 220-250 άτομα προσωπικό.
Το 2006 αισθανόμενος περιορισμό στην άνοδο της επιχείρησης μου από τις χαλυβουργίες και τους χονδρεμπόρους τους ,αποφάσισα να φέρω σίδερο από το το εξωτερικό (από χώρες της Ε.Ε.).Για αυτή μου την κίνηση ,που ήταν ενάντια στα συμφέροντα των χονδρεμπόρων και των χαλυβουργιών( διότι η τιμή του εισαγόμενου έπεφτε 80- 100 ευρώ /τόνο , πιο φθηνό ),το καρτελ του χάλυβα με προειδοποίησε μέσω επωνύμου μεγάλου χονδρεμπόρου να μην προβώ στην εισαγωγή.
Δεν συμμορφώθηκα στην εντολή τους και σε 2 μήνες με συλλογικό εμπάργκο μου κλείσανε την επιχείρηση, καταστρέφοντας εμένα, τον συνεταίρο μου και τους εργαζομένους μας.
Προσέφυγα στο νομοθετημένο όργανο του κράτους την Επιτροπή Ανταγωνισμού με καταγγελία από το 2006,για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης ,οικονομικής εξάρτησης και οριζοντίων συμπράξεων, δηλαδή καρτελ.
Η Επιτροπή Ανταγωνισμού αντί να προφυλάξει τόν καταγγέλλοντα, ως όφειλε, με σωρεία από παρανομίες και παραλείψεις πρόσφερε απλοχέρη και πλήρη κάλυψη στους καταγγελμένους ,δηλαδή τις 3 χαλυβουργίες και τους χονδρεμπόρους τους , παρά την επιβεβαίωση της καταγγελίας μας από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) τον Ιούνιο του 2008.
Απελπισμένος κατάφυγα στους αρμοδίους υπουργούς κ. Φώλια και κ. Χατζηδάκη καθώς και στον υφυπουργό κ. Βλαχο, ζητώντας τα αυτονόητα, δηλαδή να λειτουργήσει η Ε.Α. σύμφωνα με τους νόμους του Ελληνικού κράτους και της Ε.Ε.
Η απάντηση που έλαβα ήταν σιωπηρά αρνητική και ο κύριος Βλάχος μου δήλωσε ?Εγώ αυτόν τον ογκόλιθο που λέγεται ΣΙΔΕΝΟΡ δεν μπορώ να τον μετακινήσω?!!
Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω δυστυχώς ότι τα μεγάλα συμφέροντα εξουσιάζουν τις δομές και τους μηχανισμούς δικαιοσύνης του Ελληνικού κράτους ,καθώς και ότι έχουν επιβληθεί πλήρως στον πολιτικό κόσμο διαβρώνοντας τους θεσμούς και την έννοια της Δημοκρατίας.
Η αγανάκτηση και η απελπισία ως άνθρωπο και Έλληνα πολίτη με οδήγησε στην έσχατη μορφή διαμαρτυρίας μέχρι τέλους ,την Πολιτική Απεργία Πείνας.
Για 36η ημέρα βρίσκομαι έξω από τα γραφεία της Ε.Α.,Πατησιων 70 και Κοτσικα, καταγγέλλοντας την δομή του πολιτικό-οικονομικού συστήματος που μας έχει οδηγήσει ως πολίτες και ως χώρα στην απόγνωση, την φτώχια και τελικά την καταστροφή!
Κύριε Πρωθυπουργέ
Νιώθοντας στο πετσί μου για 36 ημέρες την απάθεια και την αδιαφορία, ακόμα και σε ανθρωπιστικό επίπεδο, για την ζωή μου από τον πολιτικό κόσμο, σας ζητώ:
Αν πραγματικά είστε γνήσιος πολιτικός άνδρας και αγαπάτε τον Ελληνικό λαό, καλέστε σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο και
-ζητήστε συγνώμη από τους Έλληνες πολίτες για την εξαθλίωση που έφτασε το Ελληνικό κράτος.
-αποτινάξετε τον ζυγό των μεγάλων συμφερόντων που σας κρατά δέσμιους
-και καλέστε ελεύθεροι πλέον τον Ελληνικό λαό να στηρίξει ένα καινούργιο ξεκίνημα, με την συμμετοχή αντιπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών, του πολιτικού κόσμου στο κοινοβούλιο , σε Πανεθνική συνδιάσκεψη με σκοπό να χτίσουμε όλοι μαζί ένα κράτος δικαίου και Ισονομίας χωρίς ταξικές και οικονομικές διαφορές.
Για να αντιμετωπίσουμε την επερχόμενη, οικονομική και πολιτική, κρίση από κοινού. Για το καλύτερο ΑΥΡΙΟ όλων μας!
Με πραγματική Αγάπη, Αθήνα 20-3-2009
Ο απεργός πείνας για 36η ημέρα
Θεόδωρος Τενεζος
Κοινοποίηση Προς:
Πρόεδρο Δημοκρατίας κ.Κάρολο Παπούλια Αριθμ. Πρωτ. 8/20-3-2009
Γεώργιο Παπανδρέου ΠΑΣΟΚ Αριθμ.Πρωτ.127/20-3-2009
Αλέξανδρο Τσιπρα ΣΥΡΙΖΑ Αριθμ. Πρωτ. 69966/20-3-2009
Γεώργιο Καραντζαφερη ΛΑΟΣ Αριθμ.Πρωτ. 1318/20-3-2009
Αλέκα Παπαρήγα ΚΚΕ Αριθμ.Πρωτ. 87/20-3-2009

αναμετάδοση από http://irakliowebradio2.blogspot.com/2009/03/21-3-2009.html

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Άθλιοι,γουρούνια,βασανιστές

Ανατριχιαστική περιγραφή μιας ακόμη πιο ανατριχιαστικής πραγματικότητας. Είμαστε απολίτιστοι ως όντα και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά που κάποιος έχει εξουσία έναντι άλλων.
Το σύστημα βέβια την ξεφορτώθηκε πια αλλά εμείς πρέπει να είμαστε παρόντες για να προστατεύσουμε την αξιοπρέπεια μιας ανθρώπινης φύσης που κάποιοι οραματίστηκαν.

http://inlovewithlife.wordpress.com/2009/03/22/gkouliwni/#comment-3784

Δεν φεύγει ο πρωθυπουργός, ήταν μια παρεξήγηση όλα...

Είμεθα οικολόγοι...

Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια, ο δρόμος προς την επιτυχία

Keep walking

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Τι τους είπε ο Ιάπωνας;

«Ανάμεσα σ΄ έναν ψηλό, συμπαγή τοίχο και σ΄ ένα αυγό που σπάει πάνω του, θα είμαι πάντα από την πλευρά του αυγού».

http://taxalia.blogspot.com/2009/03/blog-post_1852.html

Φτιάξε και συ έναν πολιτικό λόγο...

Ακούω τώρα όπως γράφω την συνέντευξη του Πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες και ο λόγος του μου θυμίζει όλους τους προηγούμενους του λόγους.
Θυμήθηκα τότε ότι είχα διαβάσει κάποτε το περίκαλλος project και κατάλαβα πως φτιάχνουν τους λόγους τους οι πολιτικοί...
Συνδυάστε όποιο κελί από τις κολώνες και πάντα θα λέτε κάτι, χωρίς να λέτε τίποτα...

Εδώ θα βρείτε το project http://www.geocities.com/perikallosproject/

Δρα ξανά η αντιπολίτευση...

Τα 'χε πει και παλιότερα με την ατζέντα...

Άμεση Δράση όχι 100 αλλά περίπου 70...

- Νέοι άνθρωποι, άφθαρτοι που δεν βρέθηκαν ποτέ σε κυβερνητικές ή άλλες θέσεις εξουσίας και οι ιδέες τους είναι νέες, σχεδόν φρέσκιες θα λέγαμε... και μακρυά από τις φιλελεύθερες ιδέες και πρακτικές (Φιλελεύθεροι δεν ήταν το κόμμα του Μάνου; Όλε ο ταύρος)

-ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... Καλό. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Να πω στο Σουφλιά να το ψάξει...




Άρση Βαρών



Δίκη Pirate Bay & το Έγκλημα του να Είσαι “Πειρατής”

By inlovewithlife

Οι καπιταλιστικές σχέσεις παραγωγής μετατρέπουν κάθε πτυχή της ζωής σε εμπόρευμα και διαχέουν την εξουσία της καπιταλιστικής αγοράς σε κάθε ανθρώπινη έκφανση. Αν αυτό το λογύδριο φαίνεται υπερβολικό, τότε ας σκεφτούμε πόσο λιγότερο “εμπορικά” διασκέδαζαν οι άνθρωποι παλιότερα. Ο καπιταλισμός χρειάζεται το θεσμό της πνευματικής (και διανοητικής γενικότερα) ιδιοκτησίας, προκειμένου να εγκολπώνει μέσα στην καπιταλιστική αγορά και τα πνευματικά αγαθά. Το εμπόριο πνευματικών αγαθών είναι σήμερα η πιο προσοδοφόρα επιχείρηση. Και αυτός που κατέχει τη γνώση, κατέχει και τη δύναμη.

http://inlovewithlife.wordpress.com/2009/03/20/pirate_bay/#comment-3778

----------------------
σ.μ. Εξαίσιο άρθρο με ισχυρά επιχειρήματα. Έχω σημειώσει πολλές φορές από εδώ ότι είναι λάθος να προσεγγίζουμε τα πάντα με οικονομικούς όρους. Απόδειξη είναι η καταστροφή του περιβάλλοντος και η αντίληψη ότι η φύση είναι διαθέσιμοι πόροι.

Φαίνεται επιτακτική η ανάγκη επινόησης ενός συστήματος που οι δομές του θα εξυπηρετούν πιο ανιδιοτελείς στόχους και θα έχουν πιο κοινωνικά κριτήρια.

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

ΩΡΑΙΟ κόλπο! αλλά παλιό...


ΩΡΑΙΟ κόλπο! Στέλνεις 50 μπαχαλάκηδες και τα κάνουν γυαλιά-καρφιά μέρα μεσημέρι στο Κολωνάκι και τρομάζεις τους αφελείς. Μετά βγάζεις 3.000 αστυνομικούς να κάνουν παρέλαση στο κέντρο της πόλης σαν να 'ναι η επόμενη μέρα των γεγονότων του Πολυτεχνείου. Αμέσως βγαίνει η Ντόρα και προτείνει να βιντεοσκοπούν -ουχί τους διαδηλωτές αλλά- τους πολίτες οι χαφιεδοκάμερες της... Τροχαίας. Και στο καπάκι βγαίνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και υποστηρίζει πως η Ελλάδα έγινε -έτσι... ξαφνικά- ασφαλής χώρα. Για μακάκες μας περνάνε;

Άμεσα τα αποτελέσματα των νέων μέτρων, επεβλήθησαν ήδη οι πρώτες ποινές...

Άμεσα τα αποτελέσματα των νέων μέτρων, επεβλήθησαν ήδη οι πρώτες δύο ποινές

1.Πισθάγκωνα δεμένη με χειροπέδες και με αίμα στο πρόσωπο, βρέθηκε νεκρή κρατούμενη που μεταγόταν με πλοίο από τον Πειραιά στο Ηράκλειο.
Η Κατερίνα αντιμετώπιζε έντονες πιέσεις και προβλήματα από τη διεύθυνση των φυλακών. Αιτία αποτέλεσε το γεγονός ότι είχε ηγηθεί της έντονης διαμαρτυρίας των γυναικών κρατουμένων που υποβάλλονται μέχρι και σήμερα στον εξευτελισμό της κολπικής εξέτασης από μη γιατρό αλλά από υπαλλήλους ανθρωποφύλακες κάθε που επιστρέφουν στη φυλακή από δικαστήριο ή από άδεια.
http://nextok.blogspot.com/2009/03/blog-post_3143.html
-------------------------------------------------------------
(σ.μ. Διαμαρτυρόταν ε; Μπορεί να εξύβρισε και την αρχή, ίσως να φόραγε και κουκούλα. Τιμωρήθηκε όπως της άξιζε. - Ποιά υπηρεσία ήταν υπεύθυνη της μεταγωγής αλήθεια; Ποιά φυσικά πρόσωπα;)


2. Ο κρατούμενος Γ. Δημητράκης, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τους συντρόφους του ως «αντιεξουσιαστής», ξυλοκοπήθηκε από το μέλος της «Χρυσής Αυγής», Περίανδρο, ο οποίος την προηγούμενη βδομάδα καταδικάστηκε τελεσίδικα για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του συνδικαλιστή φοιτητή Δ. Κουσουρή... Το πλέον περίεργο και ανεξήγητο είναι ότι ο Δημητράκης κρατούνταν στην ίδια πτέρυγα με ακροδεξιά στοιχεία, μέλη της «Χρυσής Αυγής».
http://nextok.blogspot.com/2009/03/blog-post_3143.html
-------------------------------------------------------------
(σ.μ. "Αντεξουσιαστής" ε; δηλαδή σίγουρα κουκούλα. Και όσο για την τιμωρία εξύβρισης της αρχής ο συνεργάτης της εξουσίας Περίανδρος ανέλαβε την τιμωρία. Εκτός από την συνεργασία με την αστυνομία έξω, φαίνεται ότι αποφασίστηκε και η συνεργασία για το σωφρονισμό μέσα - Ποιός ήταν υπέυθυνος για την περίεργη αυτή συγκατοίκηση και ποια τα κίνητρά του;)
---------------------------

Και μετά αναρωτιέστε που σας βρίζουν και θέλετε να το καταστείλετε με νόμο. Ο σεβασμός κατακτιέται δεν επιβάλλεται αλλά δεν θα το μάθετε ποτέ...

Να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.


Με απόλυτη σοβαρότητα θα ήθελα να απευθυνθώ σε οποιοδήποτε υπεύθυνο, αν έχει μείνει κανείς σ'αυτή τη χώρα.


Εφόσον η ανώτατη αρχή, βάση του πολιτεύματός μας, είναι ο λαός, τότε δεν είναι αδίκημα περιύβρισης αρχής όταν αστυνομικός υβρίζει πολίτες και μάλιστα όταν ασκούν ένα από τα ύψιστα δικαιώματατά τους (και υποχρέωσή τους) να διαδηλώνουν;


Δεύτερον, δεν θα έπρεπε να αποτελεί ιδιώνυμο αδίκημα η άνευ διακριτικών στολή που φέρουν πολλοί αστυνομικοί, ιδιαίτερα των δυνάμεων επιβολής τάξης; Κάθε λογικός άνθρωπος υποθέτει ότι κάτι τέτοιο είναι χειρότερο από κουκουλοφόρο που παρανομεί διότι ο αστυνομικός είναι φανερό, υπεύθυνο όργανο της επίσημης εξουσίας εντεταλμένο ΚΥΡΙΩΣ να προστατεύει τους πολίτες και όχι να κρύβεται από αυτούς.

Κουκουλώθηκαν από τα γέλια

-Συγνώμη, έχω μια απορία για τα νέα μέτρα, περί 10ετούς φυλάκισης όσων φορούν κουκούλες: η πεθερά μου κάνει κάθε βράδυ μάσκα ομορφιάς. Θα τη συλλάβετε;
-Αν ξαναντυθεί Ζορό ο Ψωμιάδης, θα συλληφθεί;
-ΟΞΥΓΟΝΟΚΟΛΛΗΤΗΣ: Μαύρη μέρα για τον κλάδο μας.....
-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ: Στα χειρουργεία υπάρχει άσυλο; Να ξέρουμε δηλαδή, να χειρουργούμε χωρίς μάσκες!
-δηλαδή ο Πάνος Σόμπολος, δεν θα ξαναβάλει εκείνη την τρομερή κουκούλα, που φορούσε στα ρεπορτάζ;

http://taxalia.blogspot.com/2009/03/blog-post_6471.html

Ο Πάπας λέει: No gamisi, no kolisi

«Είμαστε πολύ εκνευρισμένοι επειδή χρόνια εργασίας διακυβεύονται και κυρίως εκατομμύρια άνθρωποι θα μολυνθούν λόγω των δηλώσεων αυτών, αυτό έρχεται τελείως σε αντίθεση με ένα από τα κύρια μηνύματα της Εκκλησίας: σεβασμός στη ζωή», κατέληξε.
http://www.cosmo.gr/News/Africa/234024.html

Τα χρέη των νοσοκομείων μειώνονται.. όπως και οι προμηθευτές τους


Εξύβριση δημοσίων λειτουργών; Τα υπουργεία μου μέσα.


Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Το πε το πε η Ντόρα

Και πριν αλέκτωρ κακαρίσει τρις η φιλοδοξούσα πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ελλάδος δήλωσε ότι το κράτος πρέπει να χρησιμοποιεί τις κάμερες (ιδιωτικές και δημόσιες) ως όπλο και η σκέψη μας είχε πάει πιο πέρα

Pizza boys




Η στιγμή της αλήθειας

Έκτακτο δελτίο ειδήσεων. Συνελήφθει η γνωστή διαφθορέας των παιδιών


Η μόδα αντιστέκεται...Η κυβέρνηση τι κάνει;


Καταργείται η κουκούλα... Φέτος πρέπει να φορεθούν οι μάσκες...

Καταργείται η κουκούλα... Φέτος πρέπει να φορεθούν οι μάσκες. Ειδικά μια μάσκα. Αυτή:
Δείτε την ταινία. Μετά να πάρουμε όλοι μαζί τη μάσκα και να κατέβουμε στους δρόμους απαιτώντας να μπει ένα τέλος σε ότι μας προσβάλλει καθημερινά.
Τέλος στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ
Τέλος στην ΜΙΖΑ
Τέλος στα ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ
Τέλος στην ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ της εξουσίας
Τέλος στους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ πολιτευτές
Τέλος στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ
Τέλος στην ΑΝΟΜΙΑ των νομοθετούντων και τη δική μας
Τέλος στη ΕΠΙΦΑΣΗ της δημοκρατίας,
βέβαια καλή αρχή θα ήταν να προσέχουμε που θα ρίξουμε την ψήφο μας ...
οπότε πριν βάλει ο καθένας μας την μάσκα ας κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέπτη και ειλικρινά ας σκεφτεί πόσες φορές αφέθηκε να ξεγελαστεί ή "αφέθηκε" να ξεγελαστεί για να αποκομίσει κάποιο προσωπικό όφελος... Επειδή την ευθύνη δεν την έχουν όσοι κυβερνάνε μόνο...

Μασκαρά Γρέκο Μασκαρά, θα πας φυλακή...


Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Ρε μπαγάσα, περνάς καλά κει πάνω...

Έφυγε σαν σήμερα. Θυμάμαι όταν τό έμαθα το 1987 στη σχολή, σαν να ναι σήμερα το θυμάμαι.

Πόσο επίκαιρος παραμένει αυτός που κατάλαβε την αληθινή φύση του ανθρώπου και τη δομή της κοινωνίας.

Κατασχέθη server του Indymedia, συνελήφθη στο σπίτι του ο "σχολιαστής"

Αντιγράφω από το http://taxalia.blogspot.com/2009/03/server-indymedia.html

Το σπίτι του δέχθηκε έφοδο, όλος ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός και σχετικά έγγραφα του τα πήραν. Τον άφησαν μετά από οχτώ ώρες. Ο άνθρωπος δεν ήταν ούτε τεχνικός, ούτε διαχειριστής μα ούτε και είχε διαχειριστική πρόσβαση στο website του Indymedia Ηνωμένου Βασιλείου. Απλά είχε σχέση με το έργο επειδή φιλοξενούσε το server.
Αναλυτικά η είδηση για τη φασιστική συμπεριφορά της Βρετανικής αστυνομίας , πέρασε στα "ψιλά", απλά επειδή αποκαλύπτει μια ΤΡΟΜΕΡΗ αλήθεια: Ότι μόλις η indymedia ζορίστηκε από τη Βρετανική αστυνομία, "έδωσε στεγνά" τον άνθρωπο που έκανε το επίμαχο σχόλιο (κι ας προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο) !
Αυτή τη Δευτέρα, Η Αστυνομία του Kent έκανε σύλληψη ενός άνδρα στο Sheffield με το νόμο Serious Crime Act 2007 σε σχέση με την πρόσφατη κατάσχεση server του Indymedia. Η σύλληψη έγινε με το Section 44-46 του Serious Crime Act, που έγινε νόμος την 1η Οχτώβρη 2008 για να ...αντιμετοπίσει σοβαρό διευνές έγκλημα όπως μεταφορά ναρκωτικών, πορνεία, πλύσιμο μαύρου χρήματος και ένοπλη ληστεία. Τα Sections 44-46 αναφέρονται στην υποβοήθηση των εγγλημάτων (“encouraging or assisting offences”).Η Αστυνομία του Kent ισχυρίζεται πως ήθελαν, την ηλεκτρονική διεύθυνση IP του συγγραφέα δυο ανώνυμων σχολίων σε ένα δημοσίευμα σχετικά με μια πρόσφατη δικαστική διαμάχη για την απελευθέρωση των ζώων, τα οποία περιείχαν πρωσοπικά στοιχεία του Δικαστή. Η διεύθυνση IP του συγγραφέα δεν σώνεται επειδή το Indymedia δεν κρατά διευθύνσεις IP. (και τότε πώς τον συνέλαβαν;)
Το να συλλάβει η αστυνομία έναν άνθρωπο που απλά συνέβη να υπογράψει το συμβόλαιο για την φιλοξενία του server, είναι καθαρά εκφοβισμός, ειδικά όταν το Indymedia ανοικτά λέει πως δεν κρατά διευθύνσεις IP.Με την υλοποίηση της Οδηγίας για Data Retention της Ευρωπαϊκής Ένωσης το Μάρτη του 2009, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου προσπαθεί να κάνει κάθε παροχέα υπηρεσιών internet στη χώρα μέρος του μηχανισμού νομικής καταστολής. Αυτή η νομοθεσία θα δώσει μια νόμιμη βάση για την καταγραφή, εκφοβισμό, ενόχληση, και σύλληψη ατόμων που κάνουν χρήσιμη και αναγκαία δουλειά για την αλλαγή της κοινωνίας, για παράδειγμα ως ακτιβιστές ειρήνης, ακτιβιστές για οικονομική και κοινωνική δικαιωσύνη ή εναντίων της αστυνομικής βαρβαρότητας.Ο εκφοβισμός αυτός της ανοικτής εναλλακτικής πλατφόρμας δημοσιεύσεων και ειδήσεων Indymedia θα έχει σοβαρές επιπτώσεις για οποιονδήποτε τρέχει ένα server στη Βρετανία που επιτρέπει δημοσιεύσεις χρηστών – blogs, sites κοινωνικής δικτύωσης, wikis. Αυτό είναι μια προσπάθεια να κλειστούν sites που σέβονται τα πρωσοπικά δεδομένα των χρηστών τους, για να το πούμε απλά και καθαρά.

Το ύφασμα

Τέλος δεν υφίσταται κουκουλικό άσυλο που να εμποδίζει την αστυνομία να συλλάβει τον οποιοδήποτε εγκληματεί με το πρόσωπό του κρυμμένο, ούτε η κουκούλα κάνει τον κουκουλοφόρο αόρατο. Ορατός είναι και μπορεί κάλλιστα να συλληφθεί εάν και εφόσον εγκληματεί.

Μια πολύ καλή προσέγγιση από τον Old Boy

Αγάντα μη κάνει κρύο

Αυστηρά μέτρα για τη χρήση κουκούλας προανήγγειλε η κυβέρνηση


--------------------------------------------------------------------------

Η κυβέρνηση Καραμανλή κάνει επιτέλους την αυτοκριτική της. Αφού για πέντε χρόνια κουκούλωνε όλα τα σκάνδαλα, τώρα αποφάσισε να ποινικοποιήσει την κουκούλα.

Από τον pitsiriko
-----------------------------------------------------------------------------------

Τέτοια ήταν η αποτελεσματικότητα του μέτρου που ακόμα και οι ιππότες Jedi έβγαλαν τις κουκούλες τους (φώτο.)


---------------------------------------------

Ποινικοποιεί την κουκούλα η ΝΔούλα. Και τι θα κάνω εγώ που λόγω έλλειψης μαλλιών όταν κρυώνω την φοράω... Να αναμένω τη σύληψή μου;

---------------------------------------------------
Μην ξεχνάτε και τους κουκουλοφόρους υπάλληλους διατήρησης της ανομίας και αταξίας

Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό....!

Το διάβαζα και δεν το πίστευα!!!
Εξάντας: ZERU ZERU ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ
Ένα ξέφρενο ανθρωποκυνηγητό έχει ξεσπάσει στην ειρηνική Τανζανία. Κυνηγοί κεφαλών δολοφονούν και ακρωτηριάζουν Αλμπίνο για να πάρουν τα μέλη τους. Σύμφωνα με την παρανοϊκή δεισιδαιμονία που καλλιεργήθηκε από τους 167.000 μάγους της Τανζανίας, τα μέλη του σώματος όσων γεννήθηκαν χωρίς μελανίνη στο δέρμα, φέρνουν καλοτυχία και πλούτο…

Διαβάστε το υπόλοιπο και ανατριχιάστε

Αδυνατώ να σχολιάσω.

Μαγειρέματα... η εκπομπή συνεχίζεται με επιτυχία


ΕΕ: “Είναι γελοία τα μαγειρέματα της Ελλάδας για το έλλειμμα”
από το Cosmo.gr

Εντελώς αναξιόπιστα χαρακτηρίζουν οι Βρυξέλλες στοιχεία που παρουσιάζει η Ελλάδα για το δημοσιονομικό της έλλειμμα και ζητούν νέα απογραφή. «Μας κοροϊδεύετε με ψεύτικα στοιχεία» λένε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μιλούν για ένα άνευ προηγουμένου παιχνίδι της Ελλάδας τους τελευταίους μήνες απόκρυψης και παρουσίασης ψευδών στοιχείων σχετικά με το έλλειμμα, που «αγγίζει τα όρια του γελοίου».



Συνολικές προβολές σελίδας